E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Cash or Trash: «Έχεις σχιζοφρένεια, μην μας σκοτώσεις, φύγε από δω… μου λένε επειδή έχω διπολική διαταραχή»

«Προσπαθώ μέσω της τέχνης μου να καταρρίψω αυτά τα πρότυπα, έχω συναντήσει πολλές έντονες συμπεριφορές» δήλωσε στο Cash or Trash

Δημοσίευση 14/11/2024 | 21:14

Cash or Trash: «Έχεις σχιζοφρένεια, μην μας σκοτώσεις, φύγε από δω… μου λένε επειδή έχω διπολική διαταραχή»

Στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash με οικοδέσποινα την Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε ο Τίαρς, το απόγευμα της Πέμπτης, φέρνοντας μαζί την ιδιαίτερη προσωπική του ιστορία. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο νεαρός διαγωνιζόμενος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πηγή έμπνευσης την διπολική του διαταραχή.

Ειδικότερα, ο Τίαρς εκμυστηρεύτηκε στην παρουσιάστρια του Cash or Trash πως «με βάση τις ψυχικές διαταραχές εμπνέομαι κυρίως από τον εαυτό μου, σαν άνθρωπος που έχει διπολική διαταραχή. Βλέπω το πως με κατακρίνει μερικές φορές ο κόσμος και το πως μου συμπεριφέρεται μόλις το μάθει».

«Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στις ψυχικές διαταραχές γιατί θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο ταμπού στην Ελλάδα, ευτυχώς ή δυστυχώς. Για τις ψυχικές διαταραχές πρέπει να καταργηθούν τα στερεότυπα. Πρέπει να καταργηθούν τα στερεότυπα όπως, για παράδειγμα, ότι ένας άνθρωπος με διπολική διαταραχή κατατάσσεται απευθείας στη σχιζοφρένεια που είναι κάτι που ακούμε πολύ συχνά».

«Προσπαθώ μέσω της τέχνης μου να καταρρίψω αυτά τα πρότυπα. Έχω συναντήσει πολλές έντονες συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα να ξεκινάνε να μου λένε «έχεις σχιζοφρένεια, μην μας σκοτώσεις, φύγε από δω». Κάτι που ακόμα και σε πλάκα δεν είναι ωραίο το να αντιμετωπίζεις έναν άνθρωπο έτσι» εξομολογήθηκε, επίσης, ο Τίαρς στην κάμερα του νέου επεισοδίου για το Cash or Trash που προβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο πρόγραμμα του STAR.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο τραγικός θάνατος της Jayne Mansfield: Το μοιραίο δυστύχημα και ο θρύλος που σημάδεψε το Χόλιγουντ

Celebrity Stories 27.08.2025
Το μοιραίο τροχαίο του 1967 που στοίχισε τη ζωή στην εκρηκτική σταρ του Χόλιγουντ και γέννησε έναν μακάβριο αστικό μύθο

Το νέο ζευγάρι της showbiz; Eθεάθησαν στη Ρώμη χέρι ‑ χέρι

Tabloid 27.08.2025
Οι φήμες για τη σχέση τους

Κεταμίνη, swinging, εφηβικές εγκυμοσύνες και απιστίες: To reality show των σύγχρονων Μορμόνων TikTokers

Celebrity Stories 27.08.2025
«Αμαρτωλοί χωρίς αμφιβολία»: τα πιο καυτά μυστικά της Μορμονικής κοινότητας

Κέιτ Μίντλετον: Αποκαλύφθηκε το νέο της look κατά τη διάρκεια σπάνιας δημόσιας εμφάνισής της

Tabloid Χτες
Η πρόσφατη οικογενειακή εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σκωτία

Γιώργος Μαζωνάκης: Το επεισόδιο που οδήγησε τους γονείς του να ζητήσουν τον εγκλεισμό του

Tabloid Χτες
Τι συνέβη δύο εβδομάδες πριν την εισαγγελική εντολή

Έκραξαν την Κιμ Καρντάσιαν για το ντύσιμο της 12χρονης κόρης της: «Εντελώς ακατάλληλο για την ηλικία της»

Tabloid Χτες
Αντιδράσεις στα social media για την εμφάνιση της Νορθ Γουέστ στις οικογενειακές διακοπές στη Ρώμη

Πατέρας ο Ανδρέας Γεωργίου ‑ Γέννησε η σύζυγός του, Σιμώνη

Tabloid Χτες
Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου – Κηδεία: Ανείπωτος θρήνος αυτή την ώρα στο Νεκροταφείο Χολαργού

Tabloid Χτες
Η αδικοχαμένη επιχειρηματίας έδινε επί δύο χρόνια μία σκληρή και γενναία μάχη με τον καρκίνο, για την οποία είχε μιλήσει ανοιχτά στα social media