E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγρίνιο: Βίντεο από το καρτέρι θανάτου που έστησε ο 30χρονος στη Δώρα

«Θα σας σκοτώσω και τους δύο» είπε ο δράστης στη Δώρα 2 ώρες πριν τη δολοφονήσει

Δημοσίευση 14/11/2024 | 18:21

Αγρίνιο: Βίντεο από το καρτέρι θανάτου που έστησε ο 30χρονος στη Δώρα

«Θα σας σκοτώσω και τους δύο» φέρεται να είπε ο 30χρονος δράστης στη 43χρονη Δώρα δύο περίπου ώρες πριν τη δολοφονήσει στο Αγρίνιο. Ο προφυλακισμένος Ανδρέας είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει δύο φορές την ημέρα της δολοφονίας με το θύμα του.

Σύμφωνα με το MEGA και το Live News, αρχικά, στις 10:00 το πρωί, είχε στείλει στη Δώρα SMS που ανέφερε: «Καλημέρα, μπορείς σήμερα να βρεθούμε για να μιλήσουμε για το δικαστήριο; Μην αρχίσεις πάλι να αρνείσαι. Όσο για τον σύντροφό σου ξέρω τι παίζει μεταξύ σας. Πάρε με τηλέφωνο».

Ο 30χρονος δράστης δεν πήρε καμία απάντηση και στις 17:00 το απόγευμα πήρε τηλέφωνο. Η Δώρα το σήκωσε και εκείνος της είπε: «Θα σας σκοτώσω και τους δύο» αναφερόμενος στην ίδια και στον νέο σύντροφό της.

Δέκα λεπτά πριν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο της και μετά από τις συγκεκριμένες επικοινωνίες, η Δώρα αποφάσισε να ενημερώσει τον δικηγόρο της λέγοντάς του «με απειλεί ότι θα με σκοτώσει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, τις προηγούμενες από τη δολοφονία ημέρες, υπήρχαν ολόκληρα «σεντόνια» μηνυμάτων του δράστη που παρέμεναν αναπάντητα, στα οποία μεταξύ άλλων της έγραφε πως «για μένα έχεις πεθάνει».

Της έστησε καρτέρι

Στο βίντεο που παρουσιάζει το Live News, ο 30χρονος καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας να φτάνει 2 λεπτά πριν από τη Δώρα στο σημείο της δολοφονίας. Δεν φορά τσάντα, έχει το όπλο πιθανότατα στην τσέπη του.

Έχει στήσει καρτέρι στο θύμα του έξω από το αυτοκίνητό της. Γνωρίζει δηλαδή ότι η 43χρονη θα φτάσει οπωσδήποτε στο σημείο. Δύο λεπτά μετά φτάνει και το θύμα. Στρίβει από τον ίδιο δρόμο. Λίγο αργότερα θα πέσει νεκρή από τις σφαίες του πρώην συντρόφου της.

«Με πυροβόλησε ο Ανδρέας»

Αυτόπτης μάρτυρας και ένας συμμαθητής του γιου της Δώρας. Περιγράφει τη σκηνή αμέσως μετά τον πυροβολισμό. «Είμαι μαθητής Α’ Λυκείου και μένω με την οικογένειά μου στην περιοχή. Στις 19:20 ήμουν με τους φίλους μου στην πιλοτή από το σπίτι της. Ξαφνικά άκουσα έναν δυνατό κρότο και αμέσως μετά ουρλιαχτά από γυναίκα. Σηκώθηκα να βγω προς τον δρόμο και είδα έναν άνδρα να τρέχει χωρίς να κοιτάει πίσω.

Φορούσε μαύρα ρούχα και στο κεφάλι την κουκούλα από την μπλούζα του. Του φώναξα αλλά δεν γύρισε πίσω. Γύρισα το κεφάλι μου προς την οδό Παπαγιάννη στην αντίθετη ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Στην αρχή έβλεπα μόνο τα πόδια της και όταν πλησίασα την είδα ολόκληρη και την αναγνώρισα γιατί πηγαίναμε με τον γιο της μαζί στο σχολείο. Τη ρώτησα τι έγινε και εκείνη με τρεμάμενη φωνή μου είπε “με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν”.

Είχαν έρθει και άλλοι εκεί γύρω και κάποιος ρώτησε ποιος το έκανε. Η κυρία Δώρα απάντησε “Αντρέας, Αντρέας” και όταν την ξαναρώτησαν το επώνυμο της είπε. Κάποιος κάλεσε το ΕΚΑΒ και έμεινα και εγώ εκεί και προσπαθούσα να την ηρεμήσω. Έπειτα από λίγο ήρθε η ΔΙΑΣ και είπα όλα αυτά και περίμενα εκεί».

Τι έκανε ο δράστης μετά τη δολοφονία

Μισή ώρα αφού έχει δολοφονήσει τη Δώρα καταγράφεται και πάλι από κάμερα. Έχει παρκάρει το αυτοκίνητο, έχει πάει στο σπίτι του και έχει πάρει ένα σακίδιο το οποίο πλέον φορά. Κάνει μια διαδρομή μέσα σε πυκνή βλάστηση και περνά το βράδυ του σε ένα ξωκλήσσι.

Το πρωί γνωρίζει πως αν πάει από τον δρόμο θα αναγνωριστεί και γι’ αυτό επιλέγει ακόμα και να βουτήξει στη λίμνη για να μεταβεί στο σημείο που τελικά βρέθηκε. Οι κινήσεις του αυτές δεν δείχνουν άνθρωπο που προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά περισσότερο με κάποιον που προσπαθεί να εξασφανιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γνωστή Καναδή ηθοποιός σχεδιάζει να προσφύγει στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία λόγω ψυχικής ασθένειας

Κόσμος 30.12.2025
Η 48χρονη ηθοποιός έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας να ενταχθεί στο πρόγραμμα υποβοηθούμενης αυτοκτονίας του Καναδά, επικαλούμενη πολυετή και ανίατη ψυχική νόσο

Ο κόσμος το 2026: Τι προέβλεψαν οι Σαμάνοι στο Περού για Τραμπ, Μαδούρο και Ουκρανία

Κόσμος 30.12.2025
Σαμάνοι από το Περού προβλέπουν για το 2026 ασθένεια για τον Τραμπ, πτώση και αυτοεξορία για τον Μαδούρο και τέλος του πολέμου στην Ουκρανία

Στον ανακριτή ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της

Ελλάδα 30.12.2025
Ο 60χρονος θα αρνηθεί ενώπιον του ανακριτή τις κατηγορίες

Συνεργάτης του Γιάννη Τσουκαλά περιγράφει: Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα

Κόσμος 30.12.2025
Συνεργάτης του kickboxer περιγράφει την άγρια επίθεση στη Σερβία

Πρωτοφανής επέμβαση στην Κίνα: Γιατροί «έσωσαν» το αυτί γυναίκας, τοποθετώντας το προσωρινά στο πόδι της

Κόσμος 30.12.2025
Γιατί η ομάδα των χειρούργων επέλεξε το πόδι της γυναίκας να «φιλοξενήσει» προσωρινά το αυτί

Αδιανόητο βίντεο: Αδερφές ξυλοκόπησαν φίλη τους και την άφησαν αναίσθητη στη μέση του δρόμου

Κόσμος 30.12.2025
Μέσα σε 13 λεπτά από την επίθεση οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την αστυνομία

Χαλκίδα: 13χρονος στο νοσοκομείο λόγω κατανάλωσης αλκοόλ σε χριστουγεννιάτικο γλέντι

Ελλάδα 30.12.2025
Οι γονείς του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και έπειτα συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Στον «πάγο» η βόρεια Ελλάδα: Πού έδειξε το θερμόμετρο ‑8,6 βαθμούς Κελσίου

Κόσμος 30.12.2025
Αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν έπεσε η θερμοκρασία στην Κεντρική Μακεδονία

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Εκπνέει η προθεσμία ‑ Δεν θα δοθεί παράταση

Ελλάδα 30.12.2025
Αν οι οδηγοί δεν είναι συνεπείς θα βρεθούν αντιμέτωποι με «τσουχτερά» πρόστιμα

Τραγωδία στα Ανω Λιόσια: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τον προαστιακό

Ελλάδα 30.12.2025
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ