E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις στην υπόθεση Μουρτζούκου – «Παρέλαση» μαρτύρων

Στο Ανθρωποκτονιών η μητέρα του Παναγιωτάκη

Δημοσίευση 14/11/2024 | 13:56

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις στην υπόθεση Μουρτζούκου – «Παρέλαση» μαρτύρων

Ξεκίνησε ο κύκλος των καταθέσεων των ατόμων που έχουν σχέση με τους θανάτους των πέντε παιδιών στην Αμαλιάδα, δύο εκ των οποίων της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης (14.11.24) το κατώφλι των Ανθρωποκτονιών πέρασε η μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, του μωρού 15 μηνών που πέθανε τον περασμένο Αύγουστο και στον θάνατο του οποίου ήταν και πάλι παρούσα η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου.

Σημειώνεται πως ο Παναγιωτάκης είναι το τελευταίο παιδί που έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, σήμερα θα καταθέσει ακόμη ένα άτομο και πλέον καθημερινά θα «ανεβαίνουν» στον Ανθρωποκτονιών όλα τα πρόσωπα που πρόκειται να καταθέσουν.

Παράλληλα, οι αναλυτές των Ανθρωποκτονιών θα ζητήσουν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την 24χρονη Ειρήνη, ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει εκταφή των βρεφών, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από τους θανάτους τους και δεν θα υπάρχουν ευρήματα.

Υπενθυμίζεται πως με βάση την αναφορά της Αστυνομίας για τους θανάτους των πέντε παιδιών, την οποία έφερε πρώτο χθες (13.11.24) στο φως το newsit.gr, τα τέσσερα από τα πέντε μωρά μεταφέρθηκαν νεκρά στο νοσοκομείο.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί δε, σύμφωνα πάντα με την αναφορά, ότι η μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη ενώ στην αρχική της κατάθεση από το Νοσοκομείο προς τους αστυνομικούς είχε αφήσει υπόνοιες σε βάρος της Ειρήνης Μουρτζούκου, στη συνέχεια κατά τη συμπληρωματική της κατάθεση αναίρεσε κατηγορηματικά τις αιχμές αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πετράλωνα: Απομακρύνονται τα μπάζα από την πολυκατοικία που κατέρρευσε

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Δήμος Αθηναίων αναμένεται να αναλάβει τον συντονισμό με εισαγγελική παραγγελία, ενώ οι εργασίες θα γίνουν με ιδιαίτερη προσοχή για να μη χαθούν κρίσιμα στοιχεία για τα αίτια της κατάρρευσης.

Γλυφάδα: Τι συμβαίνει με τους ψεκασμούς που ξεκίνησαν από τις 6 το πρωί – Δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα ενεργοποίησε άμεσα τις αρχές, με προληπτικούς ψεκασμούς σε κεντρικές οδούς της περιοχής.

Ποια δημοσιογράφος έδινε ζωντανό ρεπορτάζ με μια κατσαρίδα πάνω της ‑ και πώς αντέδρασε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η Ρέιτσελ Μένιτοφ του KTLA διατήρησε την ψυχραιμία της ενώ ένα έντομο περπατούσε στο στέρνο και τον λαιμό της κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης.

Super League: Ποιος αναλαμβάνει πρόεδρος και τι είπε ο Μαρινάκης για όσα συνέβησαν

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Αλαφούζος και Μαρινάκης θα εναλλάσσονται στην προεδρία της Super League μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στην τρίτη συνεδρίαση του ΔΣ.

Νέο τραγικό δυστύχημα στη Λέσβο: Ανατράπηκε ΙΧ, ανασύρθηκαν νεκρές δύο γυναίκες ‑ Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί πρόσφατα δύο νέοι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη και ανετράπη στο δρόμο Παναγιούδας – Μόριας, σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου πριν από λίγες εβδομάδες είχαν σκοτωθεί ένας 16χρονος και ένας 18χρονος

Πού ξέσπασε φωτιά σε επιχείρηση τροφίμων τα ξημερώματα – Δείτε την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο επιχείρησης τροφίμων και κρεάτων στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, με άμεση διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο.

Αγγλία – Αργεντινή 1‑2: Ανατροπή‑έπος στο 90’+2’ και τελικός για το back‑to‑back!

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Η Αλμπισελέστε ανέτρεψε το 0-1 με δύο γκολ στο 85` και στο 90`+2` και κλείνει ραντεβού στον τελικό με την Ισπανία για το back-to-back.

Πέθανε ο Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας

Κως: Ανήλικη νεκρή έπειτα από ανατροπή τζετ σκι κοντά στο Μποντρούμ

Ελλάδα Χτες
Το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε η ανήλικη ανετράπη κοντά στο Μποντρούμ της Τουρκίας - το κορίτσι ανασύρθηκε νεκρό

Τρεις νεκροί από το σοβαρό τροχαίο στη Χαλκιδική: Έφυγε και ο πατέρας της οικογένειας, λίγο μετά τη σύζυγο και το βρέφος τους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το όχημα με πινακίδες Μολδαβίας συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου - Αγίου Νικολάου

Μάρω Κοντού: Την Παρασκευή στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της, η τελευταία της επιθυμία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών, έχοντας αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στον κινηματογράφο και το θέατρο