E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: 27χρονη πήδηξε από την μπαλκονόπορτα και έτρεχε ξυπόλητη για να γλιτώσει από τον σύζυγό της

Ο 43χρονος γιος γνωστής οικογένειας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών για την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης

Δημοσίευση 14/11/2024 | 09:38

Θεσσαλονίκη: 27χρονη πήδηξε από την μπαλκονόπορτα και έτρεχε ξυπόλητη για να γλιτώσει από τον σύζυγό της

Ξυπόλυτη και φορώντας τις πιτζάμες της κατάφερε να ξεφύγει από την μπαλκονόπορτα του σπιτιού της μια 27χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μία ακόμη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που απασχολεί τις Αρχές στη Θεσσαλονίκη, με τον 43χρονο γιο γνωστής οικογένειας να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών για την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του και μητέρας των δύο τους παιδιών.

Οι δικαστές αποφάσισαν ότι ο 43χρονος πρέπει να εκτίσει την ποινή του, καθώς έχει απασχολήσει ξανά τη δικαιοσύνη, όμως η έφεσή του αποφασίστηκε να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, υπό τους όρους να φύγει από το σπίτι που διαμένει με την παθούσα και να μην την προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το επίδικο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο όταν ο κατηγορούμενος επέστρεψε στην οικία που διαμένει με την επί οκτώ χρόνια σύζυγό του και ξεκίνησε ένας έντονος καβγάς. Αφορμή φαίνεται πως ήταν, σύμφωνα με τις καταθέσεις, ότι ο 43χρονος ξεκίνησε τις τελευταίες εβδομάδες να κάνει χρήση κοκαΐνης και πίστευε ότι η γυναίκα τον απατούσε με φιλικό του πρόσωπο.

«Είμαστε παντρεμένοι και έχουμε μαζί δύο παιδάκια. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και για αυτόν τον λόγο είχα φύγει με τα παιδιά από το σπίτι και εμένα στα πεθερικά μου. Το Σάββατο που επέστρεψα γύρισε στο σπίτι και μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε. Μου είπε ότι έχω ερωτική σχέση με έναν φίλο του και το αρνήθηκα, ήταν υπό την επήρεια. Μετά μου επιτέθηκε χτυπώντας με με μπουνιά στο πρόσωπο και με έσπρωξε από το χέρι», ανέφερε η γυναίκα στην κατάθεσή της.

Η 27χρονη εξήγησε ότι για να γλιτώσει χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι από την μπαλκονόπορτα και έτρεξε για να ζητήσει βοήθεια από τα αδέλφια του κατηγορούμενου που βρίσκονταν σε κοντινό κατάστημα εκείνη τη στιγμή. «Το μόνο που θέλω είναι να τον βοηθήσω να ξεμπλέξει και μετά θα αποφασίσω για το τι θα κάνουμε ως ζευγάρι», ανέφερε η γυναίκα.

Από τη θέση του μάρτυρα κατηγορίας, ο αδελφός του 43χρονου εξήγησε ότι το Σάββατο είδε την γυναίκα να τρέχει ξυπόλυτη και με τις πιτζάμες σε κατάσταση σοκ για να ζητήσει βοήθεια. «Έφυγε από την μπαλκονόπορτα και ήρθε σε εμάς. Μας είπε ότι την χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο. Είχε σκισμένα χείλη και αίμα εσωτερικά στο στόμα της. Ήταν τρομοκρατημένη», ανέφερε.

Όπως είπε ο μάρτυρας, ο αδελφός του έχει 16χρονια διαφορά με την σύζυγό του και το τελευταίο διάστημα του έχει γίνει έμμονη ιδέα ότι τον απατάει. «Ελέγχει το κινητό της συζύγου του για αυτό έχει την παράνοια ότι διατηρεί σχέση με άλλους», σημείωσε.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι χτύπησε με γροθιά την παθούσα και ισχυρίστηκε ότι την έσπρωξε πάνω στον καβγά.

«Ένα κοριτσάκι που έτρεμε στην κατάθεσή της είναι η σύζυγός μου και την έβαλαν να τα πει όλα αυτά. Πήγα στο σπίτι και είχα πιει, η όψη μου ήταν σίγουρα αγριεμένη και φοβήθηκε όταν με είδε. Ήθελα να συζητήσουμε για να μη το διαλύσουμε, έχουμε δύο παιδιά. Θέλει να ήμαστε καλά. Άρχισε να φωνάζει, πήγε να φύγει και την έσπρωξα. Το χέρι μου βρήκε στο πρόσωπό της, δε τη χτύπησα με μπουνιά. Μια σφαλιαριτσα ήτανε. Είμαι από ευκατάστατη οικογένεια και τα αδέλφια μου θέλουν να με βγάλουν από τη μέση, για αυτό κατέθεσαν όλα αυτά», υποστήριξε.

Την καταδίκη του πρότεινε και η εισαγγελέας της έδρας προτείνοντας τη μετατροπή της κατηγορίας από ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη σε απλή σωματική βλάβη κάτι το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γαλλία: Αφησαν μωρό 18 μηνών μέσα στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα και πέθανε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δύο παιδιά, ηλικίας 2 και 4 ετών, βρέθηκαν νεκρά τη Δευτέρα μέσα στο αυτοκίνητο

Βενεζουέλα: Γυναίκα γέννησε στα ερείπια κτηρίου χωρίς ρεύμα ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εθελοντές βοήθησαν και έφεραν το μωρό στον κόσμο με τη βοήθεια των ακτίνων των φακών τους

Τραμπ: Ανόητη παραβίαση της εκεχειρίας από το Ιράν ‑ Εκτόξευσε drones κατά πλοίων στο Ορμούζ, ζημιές σε τάνκερ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όπως υποστήριξε, ένα από τα drones έπληξε το κατάστρωμα μεγάλου φορτηγού πλοίου, προκαλώντας ζημιές, χωρίς ωστόσο να διακοπεί η πορεία του - Τα υπόλοιπα τρία, καταρρίφθηκαν

Βίντεο: Μικρό αεροπλάνο προσέκρουσε στον ψηλότερο ουρανοξύστη του Πεκίνου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αγνωστος μέχρι στιγμής ο συνολικός αριθμός των θυμάτων - Το κτίριο εκκενώθηκε

Μυστήριο στο Λος Αντζελες: Συλλογή hypercars αξίας έως 100 εκατ. δολαρίων βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο αεροδρόμιο

E-Daily 3.Left Χτες
Μια σπάνια συλλογή hypercars, με Ferrari LaFerrari, McLaren Speedtail, Porsche 918 Spyder και Koenigsegg, εντοπίστηκε σε χώρο του αεροδρομίου

Βίντεο που προκαλεί οργή: Μητέρα χαστουκίζει το παιδί της δυνατά και πέφτει στο οδόστρωμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Αμπελόκηπων

Apple: Ανακοίνωσε αυξήσεις τιμών σε iPad, Macbook και Mac

E-Daily 3.Left Χτες
Σημαντικές αυξήσεις τιμών σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της ανακοίνωσε η Apple

«Γιατί να μην ρίξουμε πυρηνικά;»: Σκληροπυρηνικοί καλούν τον Πούτιν να αφήσει τη διπλωματία και να κλιμακώσει στην Ουκρανία

Κόσμος Χτες
Η οργή για ουκρανικά πλήγματα με drones βαθιά μέσα στη Ρωσία, σε στόχους σε Μόσχα και σε Αγία Πετρούπολη, φέρνει πίεση για στρατιωτική κλιμάκωση

Τραγικός θάνατος: Πατέρας δύο παιδιών αποκοιμήθηκε κατά λάθος πάνω σε μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συνελήφθησαν τρία άτομα, μέχρι να αποκαλυφθεί το τραγικό ατύχημα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί high protein πουτίγκα με γεύση σοκολάτας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο του Φορέα Ελέγχου Τροφίμων - Η ανακοίνωση

Αλάσκα: Η στιγμή που αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε απομονωμένη περιοχή

Κόσμος Χτες
Βίντεο που δημοσίευσε ο Μπρετ Φιλίπι, ένας από τους επιβάτες του αεροσκάφους, δείχνει την κατάσταση που επικράτησε μέσα στην καμπίνα, αλλά και τι συνέβη μετά την αναγκαστική προσγείωση

Σταυρούλα Λεβεντάκη: Συγγνώμη της συντρόφου του 43χρονου Σκοπιανού στην οικογένεια

Ελλάδα Χτες
Ολόκληρη η δήλωση της συντρόφου του 43χρονου μέσω του δικηγόρου της