E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Τζιλ Μπάιντεν έστειλε χειρόγραφη συγχαρητήρια επιστολή στη Μελάνια Τραμπ που δεν πήγε στον Λευκό Οίκο

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τζιλ Μπάιντεν έδωσε στον Ντόναλντ Τραμπ τη χειρόγραφη συγχαρητήρια επιστολή για την κυρία Τραμπ

Δημοσίευση 13/11/2024 | 19:57

Η Τζιλ Μπάιντεν έστειλε χειρόγραφη συγχαρητήρια επιστολή στη Μελάνια Τραμπ που δεν πήγε στον Λευκό Οίκο

Η Μελάνια Τραμπ αρνήθηκε την πρόσκληση της Τζιλ Μπάιντεν και δεν έδωσε το παρών στον Λευκό Οίκο και στη συνάντηση ανάμεσα στον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τον επόμενο, Ντόναλντ Τραμπ.

Η Τζιλ Μπάιντεν απηύθυνε πρόσκληση στη Μελάνια Τραμπ για να παραστεί με τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο όμως εκείνη την αρνήθηκε φορτωμένο πρόγραμμα λόγω της παρουσίασης του βιβλίου με τα απομνημονεύματα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τζιλ Μπάιντεν έδωσε στον Ντόναλντ Τραμπ μια χειρόγραφη συγχαρητήρια επιστολή για την κυρία Τραμπ, η οποία εξέφραζε επίσης την ετοιμότητα της ομάδας της να τη βοηθήσει στη μετάβασή της στον Λευκό Οίκο.

Η Μελάνια Τραμπ «έριξε άκυρο» στην Τζιλ Μπαιντεν, παρά τις πιέσεις των συμβούλων του Ντόναλντ Τραμπ και ο λόγος δεν είναι ο φόρτος εργασίας που επικαλέστηκε για να μην πάει στον Λευκό Οίκο.

Ο πραγματικός λόγος την άρνησης της Μελάνια Τραμπ φέρεται να είναι πως δεν έχει ξεχάσει το γεγονός πως ο Τζο Μπάιντεν είχε δώσει εντολή στο FBI, τον Αύγουστο του 2022, να ψάξει το σπίτι της και τα προσωπικά της αντικείμενα στο Μαρ α Λαγκο με σκοπό εύρεση απόρρητων εγγράφων που φέρεται να είχε πάρει κατά την αποχώρηση του από τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ το 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πληροφορίες για χτύπημα με drone σε τουρκικό δεξαμενόπλοιο

Κόσμος 26.03.2026
Αναφέρθηκαν ζημιές στον κινητήρα και στο κατάστρωμα του πλοίου, αλλά δεν αναφέρθηκαν θύματα ή τραυματίες.

Βόλος: Δεν αναγνωρίζονταν οι σοροί των θυμάτων ‑ Με σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι ο 39χρονος

Ελλάδα 26.03.2026
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (25/3) στην Αγία Παρασκευή Βόλου

Πηγάδι του Διαβόλου: Τα τρία σενάρια για την τραγωδία με τον 34χρονο δύτη στη Βουλιαγμένη

Ελλάδα 26.03.2026
Η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης και οι συνθήκες στο υποθαλάσσιο σπήλαιο που εξετάζονται από τους ειδικούς

Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα Χτες
Η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα

Ιράν: «Υπερβολικές οι απαιτήσεις Τραμπ» – Οι 5 όροι της Τεχεράνης για κατάπαυση του πυρός

Κόσμος Χτες
Ιρανικός αξιωματούχος τόνισε ότι η χώρα θα τερματίσει τον πόλεμο μόνο όταν το αποφασίσει η ίδια και εφόσον ικανοποιηθούν οι δικές της προϋποθέσεις.

Πώς έγινε η τραγωδία με τις δύο νεκρές στον Βόλο: Συγκλονιστική μαρτυρία, «είδα άνθρωπο να φλέγεται στην αυλή»

Ελλάδα Χτες
Γειτόνισσα περιέγραψε πως ένας γείτονας προσπάθησε να βοηθήσει τον άνθρωπο που φλεγόταν ρίχνοντας πάνω του μπουφάν

Τραγωδία στον Βόλο: Μάνα και κόρη νεκρές από έκρηξη σε σπίτι – Σοβαρά τραυματισμένος 39χρονος

Ελλάδα Χτες
Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην περιοχή Αγία Παρασκευή και αποδίδεται πιθανώς σε φιάλη υγραερίου από σόμπα.

Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, ποια τα εισοδηματικά κριτήρια και πόσα ευρώ δικαιούστε

Οικονομία Χτες
Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα στο gov.gr, με στόχο οι πληρωμές να ολοκληρωθούν πριν το Πάσχα.

Το Ιράν ισχυρίζεται ότι εκτόξευσε πυραύλους προς το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Abraham Lincoln

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού του Ιράν, οι πύραυλοι ανάγκασαν το αεροπλανοφόρο που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή του Κόλπου «να αλλάξει θέση»

Τα νέα οπλικά συστήματα που παρουσιάστηκαν σήμερα στην παρέλαση – Το αντι‑drone σύστημα «Κένταυρος», το «Aster 30» και η τορπίλη «Seahake‑4»

Ελλάδα Χτες
Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

Πολιτική Χτες
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου