E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η πρώην παίκτρια του Survivor γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Η ανάρτησή της στο Instagram

Δημοσίευση 13/11/2024 | 17:50

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε γνωστό το ευτυχές συμβάν με μία ανάρτησή της στα social media.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα μέσα από το νοσοκομείο, όπου κρατάει στην αγκαλιά της το παιδί της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, εξέφρασε την αγάπη της στον γιο της, ενώ τον καλωσόρισε στον κόσμο και ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για τη φροντίδα του.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έγραψε: «Ήρθες και γέμισες με φως όλα τα σκοτεινά μου… Ήρθες για να μου αποδείξεις πως γίνονται θαύματα!Ήρθες γιε μας, ήρθες και πότισες χαρά και ευτυχία το σπιτικό μας! Ήρθες! Τα καταφέραμε!!! Είσαι μεγάλος μαχητής, σαν την μαμά σου και τον μπαμπα σου. Τα κατάφερες και σε κρατώ στα χέρια μου και δεν σε αφήνω. Το για πάντα είναι δικό μας και μας ανήκει το κερδίσαμε με την αξία μας».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήρθες και είσαι ό,τι πιο σπουδαίο έχω κάνει μέχρι σήμερα για να μου δείξεις ποσό μικρά είναι όλα.. Ήρθες…! Πολύτιμε μου. Ήρθες και δεν σε αφήνω. Σε αγαπάω για το τώρα και το πάντα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @papadopoulou_evridiki

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Χωρισμός‑βόμβα λίγο πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Πηγές μιλούν για εντάσεις, ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια σχέση που βρισκόταν σε κρίση από καιρό.

H φώκια που έμαθε να μιλά αγγλικά και γιατί οι επιστήμονες έμειναν άναυδοι

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η απίστευτη ιστορία του Hoover, της φώκιας που μιμούνταν ανθρώπινη ομιλία με χαρακτηριστική προφορά του Μέιν, παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στην ιστορία της ζωολογίας.

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από τις διακοπές της στο νησί

Η Αντζελα Δημητρίου μοιράστηκε φωτογραφία με τη Μπόνι Τάιλερ από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο

E-Daily 3.Left Χτες
Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, η Δημητρίου ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Ο Γεωργιάδης σε επίσημη εκδήλωση με… μια αναπάντεχη αμφίεση ‑ τι είπε για να δικαιολογηθεί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Μελίσσια φορώντας ρούχα τένις, ζητώντας συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social Χτες
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left Χτες
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social Χτες
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social Χτες
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.