E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγρίνιο: Η Δώρα είχε ραντεβού με τον δολοφόνο της για να τον πείσει να την αφήσει ήσυχη

Αύριο ο δολοφόνος θα οδηγηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή για να απολογηθεί

Δημοσίευση 12/11/2024 | 21:58

Αγρίνιο: Η Δώρα είχε ραντεβού με τον δολοφόνο της για να τον πείσει να την αφήσει ήσυχη

Ανεξέλεγκτος και εμμονικός με την 43χρονη Δώρα ήταν ο 30χρονος πρώην σύντροφός της, που την δολοφόνησε εν ψυχρώ στο Αγρίνιο μέσα στο κέντρο της πόλης.

Ο 30χρονος άνδρας δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να δεχθεί τον χωρισμό τους και συνεχώς απειλούσε την άτυχη γυναίκα με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη δολοφονία της το απόγευμα της Δευτέρας (11/11/2024) στο Αγρίνιο σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Αύριο (13/11/2024) ο δολοφόνος θα οδηγηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή για να απολογηθεί ενώ σήμερα (12/11/2024) κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο στο Αγρίνιο, όπου τον επισκέφθηκαν οι γονείς του και τον εξέτασε ψυχολόγος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες 43χρονη Δώρα συνάντησε το απόγευμα της Δευτέρας (11/11/2024) τον πρώην σύντροφό σε προγραμματισμένο ραντεβού και δεν της είχε στήσει καρτέρι, γιατί είχε την πεποίθηση πως θα τον πείσει να σταματήσει να την απειλεί, κάτι που έκανε διαρκώς το τελευταίο διάστημα.

Και αυτό γιατί ο νεαρός άνδρας την απειλούσε και ενόψει της δίκης του που ήταν προσδιορισμένη να γίνει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου για ενδοοικογενειακή βία, μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει η 43χρονη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το agrinio press, επειδή το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομίας στο Αγρίνιο είχε τακτικά μαζί της επικοινωνία (μετά το επεισόδιο που είχαν τον Σεπτέμβριο και για το οποίο ο δράστης θα δικάζονταν στις 15 Νοεμβρίου), φαίνεται πως η Δώρα ήταν σίγουρη πως θα κατάφερνε να τον πείσει τελικά να την αφήσει ήσυχη. Ακόμη όλα δείχνουν πως δεν θεωρούσε πως κινδυνεύει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η έκρηξη στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς στο Ιράν οφείλεται σε διαρροή αερίου, ανακοίνωσε η πυροσβεστική

Κόσμος Χτες
Από την έκρηξη σκοτώθηκε τουλάχιστον ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν 14

Η τοιχογραφία της Μαρίας Κάλλας στην Καλαμάτα η κορυφαία στον κόσμο για το 2025

Πολιτισμός Χτες
Τελικά τα καταφέραμε, δώσαμε φωνή σε έναν τοίχο και ακούστηκε παντού, αναφέρει ο εικαστικός Κλεομένης Κωστόπουλος

«Κόκκινος συναγερμός» σε 4 Περιφέρειες για την κακοκαιρία που θα πλήξει αύριο τη χώρα

Καιρός Χτες
Σε κατάσταση κινητοποίησης (red code) η μιση χώρα

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε δύο οίκους ανοχής

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, οι οποίες λειτουργούσαν παράνομα τους οίκους ανοχής, παραβιάζοντας αποφάσεις σφράγισης

Τούρκοι γεμίζουν λεωφορεία και έρχονται στην Ελλάδα για να αγοράσουν βασικά είδη διατροφής

Κόσμος Χτες
Ο πληθωρισμός και η υποτίμηση της λίρας έχουν εκτοξεύσει της τιμές στην Τουρκία

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε 33χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος

Ελλάδα Χτες
Μία τραγωδία χτύπησε τον ελληνικό αθλητισμό τις πρώτες ημέρες του 2026

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος με το «αντίο» στα άλλα πέντε «αετόπουλα»

Ελλάδα Χτες
Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο 28χρονος τραυματίας που χθες πήρε εξιτήριο από το «Παπαγεωργίου»

Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Καιρός Χτες
Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο

Κεραμεικός: Παράτησε το όχημά του στις γραμμές του τρένου και έφυγε

Ελλάδα Χτες
Για 1,5 ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία