E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Αθηνά Οικονομάκου συγκινημένη: «Ήρθε η ώρα να κάνω μία μεγάλη ανακοίνωση που δεν την περιμένατε»

«Η ζωή προχωράει και πρέπει να κάνουμε τις επιλογές μας. Οπότε αποφάσισα με πολύ μεγάλη δυσκολία να κλείσω αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου».

Δημοσίευση 12/11/2024 | 21:21

Η Αθηνά Οικονομάκου συγκινημένη: «Ήρθε η ώρα να κάνω μία μεγάλη ανακοίνωση που δεν την περιμένατε»

Την απόφασή της να προχωρήσει στο κλείσιμο της εταιρείας κοσμημάτων που διατηρεί γνωστοποιεί η Αθηνά Οικονομάκου.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, εμφανώς συγκινημένη, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram για το μεγάλο αυτό επαγγελματικό της κεφάλαιο που οδηγείται στο τέλος, αποδίδοντάς το στην έλλειψη χρόνου.

«Γεια σας, εγώ είμαι εδώ εν μέσω φωτογράφισης Project Soma, ωστόσο ήρθε η ώρα να κάνω μία πολύ μεγάλη ανακοίνωση. Μία ανακοίνωση που δεν την περιμένατε και έχει να κάνει με το All Over. Το πρώτο μου παιδάκι λοιπόν, το πρώτο μου δημιούργημα, το brand με τα κοσμήματα που γεννήθηκε το 2015, μεγάλωσε, ωρίμασε, ενηλικιώθηκε και ήρθε η ώρα να το αφήσω να φύγει», αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου.

«Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό. Κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος για εμένα, ένας κύκλος εννέα ετών και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω με πολλή αγάπη. Είμαι πολύ συγκινημένη γι’ αυτό. Θα σας πω από εδώ και πέρα τι σημαίνει αυτό, το σίγουρο είναι ότι νέα συλλογή δε θα βγει οπότε σας περιμένουμε», συμπληρώνει η ηθοποιός.

Η ηθοποιός εξήγησε πως όλα τα κοσμήματα και τα δείγματα που δεν έχουν «βγει» στο κοινό θα διατίθενται σε χαμηλές τιμές από αύριο στο κατάστημα με τα ρούχα της, για 4 ημέρες, ενώ παραδέχεται πως λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί παραπάνω με το συγκεκριμένο brand.

«Η ζωή προχωράει και πρέπει να κάνουμε τις επιλογές μας. Οπότε αποφάσισα με πολύ μεγάλη δυσκολία να κλείσω αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Αθηνά Οικονομάκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λίζα Κούντροου: Μίλησε για την «σκληρή» συμπεριφορά των ανδρών σεναριογράφων στα «Φιλαράκια»

Tabloid Χτες
Σε παλαιότερη αγωγή, η Amanda Lyle είχε υποστηρίξει πως οι σεναριογράφοι έκαναν συχνά σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια

Ο κιθαρίστας των Deep Purple αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου!

E-Daily 3.Left Χτες
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Number One είναι το αγαπημένο του τραγούδι!

Ιλένια Ουίλιαμς: Λύγισε σην κάμερα – «Όταν είπα “άντε γειά”, δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» το πρωινό της Τρίτης 28 Απριλίου, όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Παρθένας Χοροζίδου στη σκηνή με τον Akyla

E-Daily 3.Left Χτες
Για τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό οπού θα βρίσκεται στο πλευρό του Akyla, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτοντας τον ρόλο της

Χριστίνα Πολίτη: Αντέδρασε σε ερώτηση για την Αννα Βίσση – Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χριστίνα Πολίτη σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε ντόρος χθες αλλά πέρυσι δεν μας έδωσε κανείς σημασία»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη έγινε εχθές

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.

YouTuber δεν αναγνώρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν ξεκινάς καλά, δεν μιλάς ωραία, του απάντησε

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να ανήκω σε αυτό το vlog, σχολίασε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» όταν ο YouTuber δήλωσε πως δεν ήξερε ποια είναι

Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Παπαδρόσος μετά από 7,5 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η ανακοίνωση του σταθμού