E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Sean «Diddy» Combs: Γυναίκα είδε παιδιά ντυμένα Barbie στα freak offs πάρτι

Συγκλονιστική είναι η καταγγελία μίας γυναίκας για τον Sean «Diddy» Combs

Δημοσίευση 12/11/2024 | 18:35

Sean «Diddy» Combs: Γυναίκα είδε παιδιά ντυμένα Barbie στα freak offs πάρτι

Συγκλονιστική είναι η καταγγελία μίας γυναίκας για τον Sean «Diddy» Combs ή αλλιώς Puff Daddy που ισχυρίστηκε ότι είδε ανήλικα παιδιά ντυμένα «Βarbie» να συμμετέχουν στα διαβόητα freak offs πάρτι του μεγιστάνα της ραπ.

Μία επίδοξη τραγουδίστρια, η Tanea Wallace, δήλωσε σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του TMZ ότι αντίκρισε ανήλικα παιδιά – τα οποία αρχικά περιέγραψε ως «μικρά ανθρωπάκια» – περιτριγυρισμένα από έναν «τοίχο ενηλίκων» ντυμένα κούκλες Barbie, στην έπαυλη του μεγιστάνα της μουσικής Sean «Diddy» Combs, γνωστού και ως Puff Daddy στο Μαϊάμι, το 2018.

«Κοίταξα στα δεξιά μου, στη γωνία και είπα ”Αυτοί είναι νάνοι;” γιατί υπήρχε πολύς κόσμος γύρω τους, σαν να προσπαθούσαν να κρύψουν τι έκαναν», δήλωσε η Wallace στο «TMZ Presents The Downfall of Diddy: Inside the Freak Offs».

«Ήταν όλοι μαζεμένοι. Αλλά όχι, ήταν μικρά ανθρωπάκια. Ντυμένα σαν Harajuku Barbies, με κόκκινο κραγιόν και έμοιαζαν πραγματικά σέξι».

Σημειώνεται ότι η «Harajuku Barbie» ήταν ένα από το alter ego της ράπερ Νίκι Μινάζ, που τελικά έγινε επίσημα «Barbie», όταν η Mattel συνεργάστηκε με την καλλιτέχνη και κυκλοφόρησε μία σειρά με τις κούκλες.

Η Tanea Wallace, που δήλωσε ότι βρέθηκε στο πάρτι ως προσκεκλημένη ενός Σαουδάραβα πρίγκιπα, παραδέχτηκε ότι δεν μπόρεσε να δει τι ακριβώς συνέβαινε ανάμεσα στους ανήλικους και τους ενήλικους παρευρισκόμενους, αλλά θορυβήθηκε επειδή επρόκειτο για «πάρτι ενηλίκων».

Όταν της ζητήθηκε να διευκρινίσει τι εννοεί με τον όρο «μικρά άτομα», η Γούαλας τόνισε ότι δεν ήθελε να μπλέξει και πρόσθεσε ότι «είναι κρίμα» και «δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί».

Ακόμη, σημείωσε ότι στο πάρτι είδε πολλούς ανθρώπους να συμμετέχουν σε όpγια, που συνεχίζονταν ακόμη και μετά τις 7 το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eίναι η κόρη πασίγνωστης ηθοποιού ‑ Σνομπάρει το Hollywood και ασχολείται με τις σπουδές της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Επέλεξε να χαράξει τη δική της πορεία, μακριά από τη λάμψη της showbiz

Η ασυνήθιστη συμφωνία της Cameron Diaz με τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ανατρεπτική πρόταση της για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left Χτες
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid Χτες
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.