E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Sting λέει ότι το «Every Breath You Take» δεν έχει σπιλωθεί από τις κατηγορίες εναντίον του Diddy

O ράπερ δεν είχε ζητήσει την άδειά του για να χρησιμοποιήσει το τραγούδι

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/11/2024 | 15:43

Ο Sting λέει ότι το «Every Breath You Take» δεν έχει σπιλωθεί από τις κατηγορίες εναντίον του Diddy

Ο Sting αποκάλυψε τις σκέψεις του για την κληρονομιά του «Every Breath You Take» των Police μετά τις πολυάριθμες κατηγορίες εναντίον του Sean «Diddy» Combs.

Το 1983 το συγκρότημα Police με τραγουδιστή και μπασίστα των Sting κυκλοφόρησε την κορυφαία επιτυχία «Every Breath You Take». Το 1997, ο Diddy χρησιμοποίησε απόσπασμα του τραγουδιού για τη δική του επιτυχία «I’ll Be Missing You». Τώρα που ο Diddy αντιμετωπίζει κατηγορίες για εκβιασμό και εμπορία ανθρώπων για σeξουαλική εκμετάλλευση, βιασμό και σeξουαλική επίθεση ο Sting διατύπωσε τις σκέψεις του για το τραγούδι του μεγιστάνα του χιπ-χοπ, μουσικού παραγωγού και ράπερ, ο οποίος κρατείται στη φυλακή.

Σε νέα συνέντευξή του στους Los Angeles Times, ο Sting απάντησε όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι η επιτυχία των Police έχει «μολυνθεί» από τη διασκευή του Diddy: «Όχι. Εννοώ, δεν ξέρω τι συνέβη με τον Diddy. Αλλά δεν σπιλώνει καθόλου το τραγούδι. Είναι ακόμα το τραγούδι μου».

Πέρυσι, ο Diddy είπε ότι αναγκάστηκε να πληρώνει στον Sting 5.000 δολάρια κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής του για τη χρήση του αποσπάσματος. Ωστόσο, γρήγορα απέσυρε το σχόλιο, λέγοντας ότι «αστειευόταν».

«Εγώ και ο @OfficialSting είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό! Δεν μου χρέωσε ποτέ 3.000 ή 5.000 δολάρια την ημέρα για το “Missing You”. Πιθανότατα κερδίζει περισσότερα από 5.000 δολάρια την ημέρα από ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια στην ιστορία» ανέφερε σε ανάρτησή του.

O Σον Τζον Κομπς γνωστός με τα καλλιτεχνικά του ονόματα, Diddy, Puff Daddy, P. Diddy, Puff, Puffy, Love, Brother Love, ο οποίος έχτισε την καριέρα καλλιτεχνών όπως οι Notorious B.I.G., Mary J. Blige και Usher συνελήφθη πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο και κατηγορήθηκε για εμπορία ανθρώπων με σκοπό τη σeξουαλική εκμετάλλευση και διακίνηση για πορνεία. Η αίτησή του για καταβολή εγγύησης 50 εκατομμυρίων δολαρίων απορρίφθηκε φέρεται να τέθηκε υπό στενή παρακολούθηση για να αποφευχθεί η αυτοκτονία, καθώς περιμένει τη δίκη. Έκτοτε, ο καλλιτέχνης άσκησε έφεση κατά της απόρριψης της εγγύησης. Η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου 2025.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κέλι Όσμπορν ξεσπά: «Με χτυπάτε ενώ είμαι ήδη πεσμένη»

Tabloid 02.03.2026
Οι φωτογραφίες της σοκάρουν

Κατερίνα Καινούργιου για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με συγκίνησε, γιατί οι κριτικές της ήταν πολύ σκληρές – Θυμάμαι να κλαίω»

Tabloid 02.03.2026
«Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχνάς όλα αυτά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha

Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ παντρεύτηκαν στα κρυφά

Tabloid 02.03.2026
Ο στυλίστας της ηθοποιού έκανε την αποκάλυψη

BRIT Awards 2026: Το ξέφρενο live της Rosalía με Björk επισκίασε τα βραβεία

Tabloid 02.03.2026
Τα BRIT Awards 2026 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ

Γέννησε η Βίκυ Παπαδοπούλου: Πατέρας για πρώτη φορά ο Θάνος Τοκάκης

Tabloid 02.03.2026
Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους βρίσκονται η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης, καθώς, πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Ακύλας: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Ferto»

Eurovision 02.03.2026
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει

O ξανθός τραγουδιστής που προκάλεσε σκάνδαλο μεταξύ της Hilary Duff και Lindsay Lohan

Celebrity Stories 02.03.2026
Δύο πασίγνωστες σταρ, ένας ζεν πρώην και μια πρεμιέρα που έγινε σκάνδαλο

Αλέξης Κούγιας: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του ‑ Ποιοι παρευρέθηκαν

Tabloid Χτες
Ενας χρόνος από τον θάνατο του Αλέξη Κούγια και τελέστηκε σήμερα από το Α` νεκροταφείο το ετήσιο μνημόσυνο

Marseaux: «Ισχύει ότι βρίσκομαι σε σχέση με αγόρι και είμαι ερωτευμένη»

Tabloid Χτες
Η Marseaux μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

«Κύμα» αρνητικών αντιδράσεων για influencer στο Ντουμπάι ‑ «Υποτίθεται πώς ήμασταν ασφαλείς εδώ»

Tabloid Χτες
Το βίντεο της Αυστραλής influencer Louise Starkey, εν μέσω των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή, που ξεσήκωσε αρνητικά σχόλια