E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η Καλομοίρα: «Έπρεπε να τρέξουμε τον γιο μας στο νοσοκομείο! Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα»

Τι συνέβη

Δημοσίευση 12/11/2024 | 13:17

Συγκλονίζει η Καλομοίρα: «Έπρεπε να τρέξουμε τον γιο μας στο νοσοκομείο! Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα»

Η Καλομοίρα ανέβασε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube και μίλησε εκτενώς για το αλλεργικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν οι δίδυμοι γιοι της αλλά και πως διαχειρίστηκαν τις κρίσεις που προέκυψαν.

«Ο Νίκος και ο Δημήτρης έχουν αλλεργίες στους ξηρούς καρπούς. Ο Νίκος έχει σοβαρή αλλεργία στα κάσιους. Έχουμε πάει στα νοσοκομεία αρκετές φορές, μία στην Ελλάδα και δύο στην Αμερική. Ο Γιώργος τον είχε φιλήσει έχοντας φάει κάσιους και έπρεπε να τρέξουμε τον Νίκο μου στο νοσοκομείο. Πανικός! Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, είχαμε φρικάρει. Εκεί είχαμε μάθει ότι έχει σοβαρή αλλεργία στα κάσιους», αποκάλυψε αρχικά η Καλομοίρα.

«Με τα καρύδια είχαν φουσκώσει τόσο πολύ τα χείλια του. Ήταν τρομακτικό και τον πήγαμε στο γιατρό. Όταν πήγαμε πρώτη φορά να τον δούμε, είχα πάρει μαζί μου φακέλους που έχω για τις ιατρικές πληροφορίες των παιδιών. Έδειξα στον γιατρό όλα τα χαρτιά που είχα μαζέψει (για τον Νίκο), γιατί είχα πάει και σε άλλους γιατρούς για αυτό το θέμα αλλά όλοι έλεγαν ότι πρέπει να ζει με αυτό και εγώ απαντούσα πως πρέπει να βρούμε λύση… Όταν τον πήγα στο νοσοκομείο είχαν κλείσει τα μάτια του, πήγαινα στους γιατρούς και έδειχνα τις φωτογραφίες. Άλλη φορά που είχε πνευμονία είχα βγάλει φωτογραφία την οθόνη και η νοσοκόμα με φώναζε, αλλά για τα παιδιά μου κάνω τα πάντα», πρόσθεσε επίσης η Καλομοίρα.


«Έδειξα όλα τα χαρτιά στον γιατρό και πρότεινε να κάνουμε εξετάσεις αίματος για να δούμε πόσο αλλεργικοί είναι και στη συνέχεια πρότεινε να κάνουμε Θεραπεία OIT. Τι είναι αυτή η θεραπεία. Για τον Νίκο που έχει αλλεργία στα κάσιους, τα βάζουμε σε πολύ μικρές ελεγχόμενες ποσότητες και σταδιακά χτίζεις ανοχή. Με τον καιρό. Ο γιατρός το κάνει όλο αυτό, όχι εγώ. Η πρώτη δόση δίνεται πάντα στο ιατρείο, που βρίσκεσαι με γιατρούς γύρω σου, σε περίπτωση που υπάρξει αντίδραση. Μετά από αυτό, μείναμε για περίπου δύο ώρες για παρακολούθηση.

Τώρα, κάθε μέρα μετά το φαγητό, τα παιδιά μου τρώνε μια συγκεκριμένη ποσότητα κάσιους που μας είπε ο γιατρός. Έχω μια μικρή ζυγαριά για να ζυγίσω τους ξηρούς καρπούς σε γραμμάρια. Πρέπει να είναι μετά το φαγητό, γιατί αν το φάει με άδειο στομάχι μπορεί να πονέσει η κοιλιά του. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η ανοχή τους σε περίπου 14 κάσιους. Μετά από δύο χρόνια, όταν τα τρώει κάθε μέρα, κανονικά δε θα έχει αλλεργία» κατέληξε η τραγουδίστρια για τις αλλεργίες των παιδιών της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

E-Daily 3.Left Χτες
Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής

Περικλής Κονδυλάτος κατά Akyla: «Ντροπή, ο ελληνικός λαός διασύρεται με τον κάθε κακομοίρη που περιφέρει την βλακεία του»

E-Daily 3.Left Χτες
«Σταματήστε κάπου. Όχι στην ξεφτίλα, όχι στην κακομοιριά όχι στην φτήνια»

Το βίντεο που συγκίνησε τους Eurofans: Η Δανία «υιοθέτησε» τον Βρετανό εκπρόσωπο γιατί καθόταν μόνος

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Δανοί προσκάλεσαν στο τραπέζι τους τον Βρετανό εκπρόσωπο της Eurovision 2026, Sam Battle, καθώς καθόταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live»

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός συγκινεί για τον Σταύρο Φλώρο: «Μέσα από όλο αυτό, απέκτησα έναν αδερφό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ξέρω πως ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά σου, θα το ξεπεράσεις», έγραψε ακόμα

Eurovision 2026: «Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους» ‑ Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά την άφιξή του στη χώρα

Όταν η Dara συνάντησε επί σκηνής την Ελένη Φουρέιρα και χόρεψαν το Bangaranga

E-Daily 3.Left Χτες
Η Dara ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 για λογαριασμό της Βουλγαρίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!

Τηλεθέαση Eurovision 2026: Τα ποσοστά που έπιασαν Akylas και Ferto

E-Daily 3.Left Χτες
Τα ποσοστά τηλεθέασης του Μεγάλου Τελικού

Eurovision 2026 – Δημήτρης Κοντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας

E-Daily 3.Left Χτες
Παρά τα προγνωστικά, η Dara από την Βουλγαρία κατέκτησε την πρώτη θέση στην Eurovision 2026 με το Bangaranga, το οποίο και υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος

Eurovision 2026: Ποια είναι η Dara με το Bangaranga που έφερε τη νίκη για τη Βουλγαρία

E-Daily 3.Left Χτες
Με αυτή τη νίκη, η Βουλγαρία σημείωσε μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες της στη Eurovision