E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η Καλομοίρα: «Έπρεπε να τρέξουμε τον γιο μας στο νοσοκομείο! Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα»

Τι συνέβη

Δημοσίευση 12/11/2024 | 13:17

Συγκλονίζει η Καλομοίρα: «Έπρεπε να τρέξουμε τον γιο μας στο νοσοκομείο! Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα»

Η Καλομοίρα ανέβασε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube και μίλησε εκτενώς για το αλλεργικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν οι δίδυμοι γιοι της αλλά και πως διαχειρίστηκαν τις κρίσεις που προέκυψαν.

«Ο Νίκος και ο Δημήτρης έχουν αλλεργίες στους ξηρούς καρπούς. Ο Νίκος έχει σοβαρή αλλεργία στα κάσιους. Έχουμε πάει στα νοσοκομεία αρκετές φορές, μία στην Ελλάδα και δύο στην Αμερική. Ο Γιώργος τον είχε φιλήσει έχοντας φάει κάσιους και έπρεπε να τρέξουμε τον Νίκο μου στο νοσοκομείο. Πανικός! Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, είχαμε φρικάρει. Εκεί είχαμε μάθει ότι έχει σοβαρή αλλεργία στα κάσιους», αποκάλυψε αρχικά η Καλομοίρα.

«Με τα καρύδια είχαν φουσκώσει τόσο πολύ τα χείλια του. Ήταν τρομακτικό και τον πήγαμε στο γιατρό. Όταν πήγαμε πρώτη φορά να τον δούμε, είχα πάρει μαζί μου φακέλους που έχω για τις ιατρικές πληροφορίες των παιδιών. Έδειξα στον γιατρό όλα τα χαρτιά που είχα μαζέψει (για τον Νίκο), γιατί είχα πάει και σε άλλους γιατρούς για αυτό το θέμα αλλά όλοι έλεγαν ότι πρέπει να ζει με αυτό και εγώ απαντούσα πως πρέπει να βρούμε λύση… Όταν τον πήγα στο νοσοκομείο είχαν κλείσει τα μάτια του, πήγαινα στους γιατρούς και έδειχνα τις φωτογραφίες. Άλλη φορά που είχε πνευμονία είχα βγάλει φωτογραφία την οθόνη και η νοσοκόμα με φώναζε, αλλά για τα παιδιά μου κάνω τα πάντα», πρόσθεσε επίσης η Καλομοίρα.


«Έδειξα όλα τα χαρτιά στον γιατρό και πρότεινε να κάνουμε εξετάσεις αίματος για να δούμε πόσο αλλεργικοί είναι και στη συνέχεια πρότεινε να κάνουμε Θεραπεία OIT. Τι είναι αυτή η θεραπεία. Για τον Νίκο που έχει αλλεργία στα κάσιους, τα βάζουμε σε πολύ μικρές ελεγχόμενες ποσότητες και σταδιακά χτίζεις ανοχή. Με τον καιρό. Ο γιατρός το κάνει όλο αυτό, όχι εγώ. Η πρώτη δόση δίνεται πάντα στο ιατρείο, που βρίσκεσαι με γιατρούς γύρω σου, σε περίπτωση που υπάρξει αντίδραση. Μετά από αυτό, μείναμε για περίπου δύο ώρες για παρακολούθηση.

Τώρα, κάθε μέρα μετά το φαγητό, τα παιδιά μου τρώνε μια συγκεκριμένη ποσότητα κάσιους που μας είπε ο γιατρός. Έχω μια μικρή ζυγαριά για να ζυγίσω τους ξηρούς καρπούς σε γραμμάρια. Πρέπει να είναι μετά το φαγητό, γιατί αν το φάει με άδειο στομάχι μπορεί να πονέσει η κοιλιά του. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η ανοχή τους σε περίπου 14 κάσιους. Μετά από δύο χρόνια, όταν τα τρώει κάθε μέρα, κανονικά δε θα έχει αλλεργία» κατέληξε η τραγουδίστρια για τις αλλεργίες των παιδιών της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μέσα στο ορεινό σπίτι της Κendall Jenner, το απόλυτο στυλάτο καταφύγιο

Tabloid 10.12.2025
Το ζεστό βουνίσιο spot του μοντέλου

Χριστίνα Μπόμπα: «Θέλω να φτιάξω το στήθος μου»

Tabloid Χτες
«Αγαπάμε το σώμα μας, αγαπάμε τον εαυτό μας, αλλά η αυτοπεποίθησή μας χτίζεται και από το σώμα μας», πρόσθεσε

Ελένη Φουρέιρα για Αλμπέρτο Μποτία: «Είχαμε χωρίσει περίπου 6 μήνες»

Tabloid Χτες
«Δύο μέρες μετά την εξωσωματική έπρεπε να τραγουδήσω, θα έκανα παιδί ακόμα και με παρένθετη μητέρα», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή τραγουδίστρια

Η Γκουίνεθ Πάλτροου με τον γιο της στο κόκκινο χαλί ‑ Η πρώτη επίσημη εμφάνισή του

Tabloid Χτες
Ο 19χρονος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε κόκκινο χαλί

«Βόμβα» από τον πρώτο σύζυγο της Τζένιφερ Λόπεζ

Tabloid Χτες
Ο Όχανι Νόα επαναφέρει τη δικαστική διαμάχη για τη «ροζ ταινία» και υποστηρίζει ότι τον συκοφάντησε με ψευδείς ισχυρισμούς

Έξαλλος ο Βαλάντης με τους μουσικούς του ‑ Η αηδιαστική κίνηση στην πίστα

Tabloid Χτες
Αμήχανοι παρακολούθησαν οι θαμώνες την «έκρηξη» του τραγουδιστή - Πώς εξήγησε την κίνησή του

Χρυσούλα Διαβάτη: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της

Tabloid Χτες
«Στο σπίτι είναι, τα πόδια της δεν την κρατάνε»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: O λόγος που καλύπτει πάντα το πρόσωπό του σε δημόσιους χώρους

Tabloid Χτες
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εξήγησε γιατί προτιμά να παραμένει ανώνυμος όταν βρίσκεται σε δημόσιους χώρους σε συνέντευξή του στο περιοδικό TIME

Έξαλλος ο Βαλάντης με τους μουσικούς του ‑ Έφτυσε στη σκηνή

Tabloid Χτες
Αμήχανοι παρακολούθησαν οι θαμώνες την «έκρηξη» του τραγουδιστή

Σάλος στη Γαλλία για το «βρωμιάρες σκύλες» της Μπριζίτ Μακρόν κατά ακτιβιστριών

Social Χτες
Οι γυναίκες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος το 2021 είχε κατηγορηθεί για βιασμό