E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τροχαίο στη Νίκαια: Ποιος πέρασε με κόκκινο; Οι δύο οδηγοί ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/11/2024 | 21:32

Τροχαίο στη Νίκαια: Ποιος πέρασε με κόκκινο; Οι δύο οδηγοί ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον

Καρέ καρέ καταγράφηκε ένα τρομακτικό τροχαίο στη Νίκαια, όπου λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Λαοδικείας και Ταρσού.

Σύμφωνα με το βίντεο ντοκουμέντο, το λεωφορείο, μετά τη σύγκρουση, χτύπησε σταθμευμένα οχήματα και μια μοτοσικλέτα που βρέθηκε κάτω από αυτό, προκαλώντας σπινθήρες. Ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει το όχημα λίγο πιο κάτω, βγαίνοντας από την μπροστινή πόρτα τραυματισμένος, ενώ δεν υπήρχαν επιβάτες.


Από τη σφοδρότητα του ατυχήματος, επικράτησε πανικός στην περιοχή. Ο οδηγός του Ι.Χ. βγήκε αλώβητος, αν και το όχημά του υπέστη σοβαρές ζημιές. Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ και οι δύο οδηγοί επιμένουν ότι πέρασαν με πράσινο, ρίχνοντας ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το ατύχημα. Το βίντεο δείχνει πως το φανάρι για τους πεζούς ήταν κόκκινο όταν το λεωφορείο περνούσε, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε πράσινο.

Ο πατέρας του τραυματία, μιλώντας σε εκπομπή, ανέφερε ότι ο οδηγός του Ι.Χ. πέρασε με κόκκινο και ότι ο γιος του έχασε τον έλεγχο μετά το χτύπημα. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν ποιος προκάλεσε το ατύχημα.

Πώς περιγράφει ο οδηγός του λεωφορείου το τροχαίο

Ο οδηγός του λεωφορείου περιέγραψε το περιστατικό αναφέροντας πως, ενώ ακολουθούσε κανονικά την πορεία του με πράσινο φανάρι στην οδό Ταρσού, είδε το αυτοκίνητο να μην επιβραδύνει στο κόκκινο. Προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, στρέφοντας ελαφρά το τιμόνι αριστερά, αλλά το όχημα τον χτύπησε, προκαλώντας έντονο τρανταγμό και εξάρθρωση στον ώμο του, τον οποίο χτύπησε στη δεξιά πόρτα του λεωφορείου. Ανέφερε ότι ο πόνος ήταν έντονος, ιδιαίτερα όταν οι γιατροί προσπαθούσαν να τοποθετήσουν ξανά τον ώμο στη θέση του.

Μετά τη σύγκρουση, το λεωφορείο έσυρε μια μοτοσικλέτα που βρισκόταν κοντά, δυσκολεύοντας τον έλεγχο των φρένων και του τιμονιού. Τελικά, κατάφερε να ακινητοποιήσει το λεωφορείο με χειρόφρενο μετά από περίπου 30 μέτρα και αφού προκάλεσε ζημιές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ένας από τους ιδιοκτήτες των ζημιωμένων οχημάτων δήλωσε ότι τα δύο οχήματά του καταστράφηκαν πλήρως και ότι παρόμοια ατυχήματα είναι αρκετά συχνά στη συγκεκριμένη διασταύρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τεράστιος αστεροειδής θα περάσει «ξυστά» από τη Γη: Θα πλησιάσει πιο κοντά από το ένα τέταρτο της απόστασης μέχρι τη Σελήνη

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα σύγκρουσης με τη Γη τουλάχιστον για τα επόμενα 100 χρόνια

Θείος και ανιψιοί ξυλοκοπούσαν και εκβίαζαν αγρότες στην Κρήτη

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Κατέστρεφαν καλλιέργειες, έκλεβαν χωράφια και εισέπρατταν παράνομες επιδοτήσεις από ΟΠΕΚΕΠΕ

Μαλδίβες: Εντοπίστηκαν οι σοροί των τεσσάρων δυτών από την Ιταλία

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος

Η νέα Siri της Apple θα λειτουργεί σαν το ChatGPT και θα διαγράφει αυτόματα τις συνομιλίες

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Το νέο πρότζεκτ της Apple με τη Sir αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά ως beta έκδοση μέσα στο iOS 27

Ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν σε πλοία του Global Sumud Flotilla με προορισμό τη Γάζα

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Τέσσερα ισραηλινά πολεμικά πλοία έδωσαν εντολή στους ακτιβιστές να σβήσουν τις μηχανές - 100 συλλήψεις σύμφωνα με το Al Jazeera

Βενζίνη: Πάνω από τα 2,10 ‑ Πού οδεύουν οι τιμές και τι ζητά τώρα η αγορά

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Η αμόλυβδη έχει ήδη ξεπεράσει τα 2,10 ευρώ και παράγοντες της αγοράς προειδοποιούν για περαιτέρω ανατιμήσεις έως και τα 2,5 ευρώ, ζητώντας παράταση των κυβερνητικών μέτρων στήριξης.

Κύκλωμα με πλαστά φάρμακα: Οι δύο παραπλανητικές πρακτικές που απαιτούν προσοχή

Ελλάδα 18.05.2026
Τα φάρμακα που πωλούνται παράνομα, μπορεί να είναι από αδρανή μέχρι και επικίνδυνα

Δακρυγόνα, ξύλο και ουρές για ένα ρολόι 400 ευρώ: Χάος σε ΗΠΑ και Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Επεισόδια, σπρωξίματα και χημικά για τη νέα συλλεκτική έκδοση ρολογιού της Swatch

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει

Ελλάδα 18.05.2026
Η οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 22χρονο και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους

Ελλάδα 18.05.2026
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης