E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τροχαίο στη Νίκαια: Ποιος πέρασε με κόκκινο; Οι δύο οδηγοί ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/11/2024 | 21:32

Τροχαίο στη Νίκαια: Ποιος πέρασε με κόκκινο; Οι δύο οδηγοί ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον

Καρέ καρέ καταγράφηκε ένα τρομακτικό τροχαίο στη Νίκαια, όπου λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Λαοδικείας και Ταρσού.

Σύμφωνα με το βίντεο ντοκουμέντο, το λεωφορείο, μετά τη σύγκρουση, χτύπησε σταθμευμένα οχήματα και μια μοτοσικλέτα που βρέθηκε κάτω από αυτό, προκαλώντας σπινθήρες. Ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει το όχημα λίγο πιο κάτω, βγαίνοντας από την μπροστινή πόρτα τραυματισμένος, ενώ δεν υπήρχαν επιβάτες.


Από τη σφοδρότητα του ατυχήματος, επικράτησε πανικός στην περιοχή. Ο οδηγός του Ι.Χ. βγήκε αλώβητος, αν και το όχημά του υπέστη σοβαρές ζημιές. Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ και οι δύο οδηγοί επιμένουν ότι πέρασαν με πράσινο, ρίχνοντας ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το ατύχημα. Το βίντεο δείχνει πως το φανάρι για τους πεζούς ήταν κόκκινο όταν το λεωφορείο περνούσε, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε πράσινο.

Ο πατέρας του τραυματία, μιλώντας σε εκπομπή, ανέφερε ότι ο οδηγός του Ι.Χ. πέρασε με κόκκινο και ότι ο γιος του έχασε τον έλεγχο μετά το χτύπημα. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν ποιος προκάλεσε το ατύχημα.

Πώς περιγράφει ο οδηγός του λεωφορείου το τροχαίο

Ο οδηγός του λεωφορείου περιέγραψε το περιστατικό αναφέροντας πως, ενώ ακολουθούσε κανονικά την πορεία του με πράσινο φανάρι στην οδό Ταρσού, είδε το αυτοκίνητο να μην επιβραδύνει στο κόκκινο. Προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, στρέφοντας ελαφρά το τιμόνι αριστερά, αλλά το όχημα τον χτύπησε, προκαλώντας έντονο τρανταγμό και εξάρθρωση στον ώμο του, τον οποίο χτύπησε στη δεξιά πόρτα του λεωφορείου. Ανέφερε ότι ο πόνος ήταν έντονος, ιδιαίτερα όταν οι γιατροί προσπαθούσαν να τοποθετήσουν ξανά τον ώμο στη θέση του.

Μετά τη σύγκρουση, το λεωφορείο έσυρε μια μοτοσικλέτα που βρισκόταν κοντά, δυσκολεύοντας τον έλεγχο των φρένων και του τιμονιού. Τελικά, κατάφερε να ακινητοποιήσει το λεωφορείο με χειρόφρενο μετά από περίπου 30 μέτρα και αφού προκάλεσε ζημιές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ένας από τους ιδιοκτήτες των ζημιωμένων οχημάτων δήλωσε ότι τα δύο οχήματά του καταστράφηκαν πλήρως και ότι παρόμοια ατυχήματα είναι αρκετά συχνά στη συγκεκριμένη διασταύρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία με νεκρή 82χρονη στη Ρόδο ‑ Πήγε για ψώνια στη λαϊκή και σκοτώθηκε

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η 82χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Κατερίνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι

Τους ενόχλησε η παρατήρηση και απάντησαν με ξύλο: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 20, 22 και 23 ετών

Tρόμος για τον υπερτυφώνα «Μπάβι» ‑Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας τα αμερικανικά εδάφη του Ειρηνικού

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο υπερτυφώνας κατηγορίας 5 με ριπές έως 314 χλμ/ώρα αναμένεται να πλήξει Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες, μόλις δύο μήνες μετά τον καταστροφικό Σινλάκου.

Σάλος στο Μπέρμιγχαμ: Χτύπησαν νεαρό και έφυγαν ‑ συνέλαβαν τον ίδιο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε την πολιτική διαμάχη για «αστυνόμευση δύο ταχυτήτων» στη Βρετανία, με την αστυνομία να ζητά να μην αναδημοσιευτεί.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σύγκρουση «γουρούνας» με λεωφορείο – Νεαρός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά – Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο

Κολυδάς κατά ΕΜΥ: «Να το κλείσουμε το μαγαζί!»

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο Κολυδάς ασκεί κριτική στην ΕΜΥ. Ζητήστε πολιτική δράση τώρα για ενίσχυση της υπηρεσίας. Μάθετε περισσότερα!

Ο φονικότερος καύσωνας στην ιστορία της Ευρώπης: Πόσοι νεκροί καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Πάνω από 3.700 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στις τρεις χώρες κατά τη διάρκεια του καύσωνα του Ιουνίου, με τις αρχές να προειδοποιούν ότι ο τελικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Αργεντινή ‑ Πράσινο Ακρωτήρι 3‑2 παρ. (1‑1 κ.δ.): Πρόκριση με... κόπο και ψυχή στο στόμα

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Αυτογκόλ έκρινε την πρόκριση - Οι Αφρικανοί έγραψαν ιστορία ακόμα και στην ήττα

Λαοθάλασσα στην Τεχεράνη: Σε λαϊκό προσκύνημα ο Χαμενεΐ ενώπιον 20 εκατομμυρίων πιστών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Σε λαϊκό προσκύνημα στην Τεχεράνη η σορός του Αλί Χαμενεΐ. Κλίμα οργής, συνθήματα εκδίκησης και αναμονή για 20 εκατομμύρια πιστούς.

Η στιγμή που ένοπλοι εισβάλλουν στο σπίτι της δημοσιογράφου που απήγαγαν στο Μεξικό ‑ Βρέθηκε νεκρή μετά από 15 μερες

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Καλυμμένοι με κουκούλες και όπλα - Συνελήφθησαν οκτώ άτομα, ανάμεσά τους και τέσσερις δημοτικοί αστυνομικοί

Σπαρακτική σκηνή στο Μαϊάμι: Ο Nούνο Ντα Κόστα και ο γιος του κλαίνε μαζί μετά τον αποκλεισμό από την Αργεντινή ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο επιθετικός του Πράσινου Ακρωτηρίου μοιράστηκε μία συγκινητική στιγμή με τον μικρό γιο του μετά το τέλος της πορείας στο Μουντιάλ