E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τροχαίο στη Νίκαια: Ποιος πέρασε με κόκκινο; Οι δύο οδηγοί ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/11/2024 | 21:32

Τροχαίο στη Νίκαια: Ποιος πέρασε με κόκκινο; Οι δύο οδηγοί ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον

Καρέ καρέ καταγράφηκε ένα τρομακτικό τροχαίο στη Νίκαια, όπου λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Λαοδικείας και Ταρσού.

Σύμφωνα με το βίντεο ντοκουμέντο, το λεωφορείο, μετά τη σύγκρουση, χτύπησε σταθμευμένα οχήματα και μια μοτοσικλέτα που βρέθηκε κάτω από αυτό, προκαλώντας σπινθήρες. Ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει το όχημα λίγο πιο κάτω, βγαίνοντας από την μπροστινή πόρτα τραυματισμένος, ενώ δεν υπήρχαν επιβάτες.


Από τη σφοδρότητα του ατυχήματος, επικράτησε πανικός στην περιοχή. Ο οδηγός του Ι.Χ. βγήκε αλώβητος, αν και το όχημά του υπέστη σοβαρές ζημιές. Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ και οι δύο οδηγοί επιμένουν ότι πέρασαν με πράσινο, ρίχνοντας ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το ατύχημα. Το βίντεο δείχνει πως το φανάρι για τους πεζούς ήταν κόκκινο όταν το λεωφορείο περνούσε, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε πράσινο.

Ο πατέρας του τραυματία, μιλώντας σε εκπομπή, ανέφερε ότι ο οδηγός του Ι.Χ. πέρασε με κόκκινο και ότι ο γιος του έχασε τον έλεγχο μετά το χτύπημα. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν ποιος προκάλεσε το ατύχημα.

Πώς περιγράφει ο οδηγός του λεωφορείου το τροχαίο

Ο οδηγός του λεωφορείου περιέγραψε το περιστατικό αναφέροντας πως, ενώ ακολουθούσε κανονικά την πορεία του με πράσινο φανάρι στην οδό Ταρσού, είδε το αυτοκίνητο να μην επιβραδύνει στο κόκκινο. Προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, στρέφοντας ελαφρά το τιμόνι αριστερά, αλλά το όχημα τον χτύπησε, προκαλώντας έντονο τρανταγμό και εξάρθρωση στον ώμο του, τον οποίο χτύπησε στη δεξιά πόρτα του λεωφορείου. Ανέφερε ότι ο πόνος ήταν έντονος, ιδιαίτερα όταν οι γιατροί προσπαθούσαν να τοποθετήσουν ξανά τον ώμο στη θέση του.

Μετά τη σύγκρουση, το λεωφορείο έσυρε μια μοτοσικλέτα που βρισκόταν κοντά, δυσκολεύοντας τον έλεγχο των φρένων και του τιμονιού. Τελικά, κατάφερε να ακινητοποιήσει το λεωφορείο με χειρόφρενο μετά από περίπου 30 μέτρα και αφού προκάλεσε ζημιές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ένας από τους ιδιοκτήτες των ζημιωμένων οχημάτων δήλωσε ότι τα δύο οχήματά του καταστράφηκαν πλήρως και ότι παρόμοια ατυχήματα είναι αρκετά συχνά στη συγκεκριμένη διασταύρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα 11.04.2026
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα 11.04.2026
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα 11.04.2026
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο