E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τροχαίο στη Νίκαια: Ποιος πέρασε με κόκκινο; Οι δύο οδηγοί ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/11/2024 | 21:32

Τροχαίο στη Νίκαια: Ποιος πέρασε με κόκκινο; Οι δύο οδηγοί ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον

Καρέ καρέ καταγράφηκε ένα τρομακτικό τροχαίο στη Νίκαια, όπου λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Λαοδικείας και Ταρσού.

Σύμφωνα με το βίντεο ντοκουμέντο, το λεωφορείο, μετά τη σύγκρουση, χτύπησε σταθμευμένα οχήματα και μια μοτοσικλέτα που βρέθηκε κάτω από αυτό, προκαλώντας σπινθήρες. Ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει το όχημα λίγο πιο κάτω, βγαίνοντας από την μπροστινή πόρτα τραυματισμένος, ενώ δεν υπήρχαν επιβάτες.


Από τη σφοδρότητα του ατυχήματος, επικράτησε πανικός στην περιοχή. Ο οδηγός του Ι.Χ. βγήκε αλώβητος, αν και το όχημά του υπέστη σοβαρές ζημιές. Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ και οι δύο οδηγοί επιμένουν ότι πέρασαν με πράσινο, ρίχνοντας ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το ατύχημα. Το βίντεο δείχνει πως το φανάρι για τους πεζούς ήταν κόκκινο όταν το λεωφορείο περνούσε, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε πράσινο.

Ο πατέρας του τραυματία, μιλώντας σε εκπομπή, ανέφερε ότι ο οδηγός του Ι.Χ. πέρασε με κόκκινο και ότι ο γιος του έχασε τον έλεγχο μετά το χτύπημα. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν ποιος προκάλεσε το ατύχημα.

Πώς περιγράφει ο οδηγός του λεωφορείου το τροχαίο

Ο οδηγός του λεωφορείου περιέγραψε το περιστατικό αναφέροντας πως, ενώ ακολουθούσε κανονικά την πορεία του με πράσινο φανάρι στην οδό Ταρσού, είδε το αυτοκίνητο να μην επιβραδύνει στο κόκκινο. Προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, στρέφοντας ελαφρά το τιμόνι αριστερά, αλλά το όχημα τον χτύπησε, προκαλώντας έντονο τρανταγμό και εξάρθρωση στον ώμο του, τον οποίο χτύπησε στη δεξιά πόρτα του λεωφορείου. Ανέφερε ότι ο πόνος ήταν έντονος, ιδιαίτερα όταν οι γιατροί προσπαθούσαν να τοποθετήσουν ξανά τον ώμο στη θέση του.

Μετά τη σύγκρουση, το λεωφορείο έσυρε μια μοτοσικλέτα που βρισκόταν κοντά, δυσκολεύοντας τον έλεγχο των φρένων και του τιμονιού. Τελικά, κατάφερε να ακινητοποιήσει το λεωφορείο με χειρόφρενο μετά από περίπου 30 μέτρα και αφού προκάλεσε ζημιές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ένας από τους ιδιοκτήτες των ζημιωμένων οχημάτων δήλωσε ότι τα δύο οχήματά του καταστράφηκαν πλήρως και ότι παρόμοια ατυχήματα είναι αρκετά συχνά στη συγκεκριμένη διασταύρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Discombobulator»: Ο Τραμπ λέει ότι χρησιμοποιήθηκε μυστικό όπλο για τη σύλληψη Μαδούρο

Κόσμος Χτες
O Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι το συγκεκριμένο μέσο «έκανε τον εξοπλισμό του αντιπάλου να μη λειτουργεί»

ΗΠΑ: Στην «κατάψυξη» η μισή χώρα – Στο σκοτάδι 500.000 νοικοκυριά

Κόσμος Χτες
Παράλυση στις αερομεταφορές και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Σημαντική συμφωνία ΕΕ‑Ινδίας για εξαγωγές: Καταργούνται οι δασμοί σε κρασί και ελαιόλαδο

Κόσμος Χτες
Η εμπορική συμφωνία υπόσχεται σημαντικές μειώσεις δασμών για το κρασί και το ελαιόλαδο, διατηρώντας όμως την προστασία σε κρέας, πουλερικά και ζάχαρη

Πρατήρια καυσίμων: Προφυλακίστηκαν τα 4 μέλη του κυκλώματος με τα παράνομα λογισμικά

Ελλάδα Χτες
Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους

Θρίλερ στην Κωνσταντινούπολη με πτώμα γυναίκας χωρίς κεφάλι και πόδια σε κάδο σκουπιδιών

Κόσμος Χτες
Η αστυνομία συνέλαβε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης δύο Ουζμπέκους και αργότερα έναν τρίτο ύποπτο

Διακοπή κυκλοφορίας στην Λιοσίων λόγω φωτιάς σε κτίριο στο ύψος της οδού Ηπείρου

Ελλάδα Χτες
Τα αίτια από τα οποία προκλήθηκε η πυρκαγιά στο κτίριο δεν έχουν γνωστοποιηθεί

Σε διαθεσιμότητα η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία ‑ Εκκρεμούσαν κι άλλες καταγγελίες

Ελλάδα Χτες
Εις βάρος της εκπαιδευτικού έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το υπουργείο Παιδείας

Εξαφάνιση 16χρονης: Νέο βίντεο φέρεται να καταγράφει τη Λόρα στου Ζωγράφου

Ελλάδα Χτες
Οι Αρχές εξετάζουν το νέο βίντεο από κατάστημα στην περιοχή του Ζωγράφου

Εντοπίστηκε φάλαινα δίπλα σε ψαράδες στον Παγασητικό Κόλπο στον Βόλο

Ελλάδα Χτες
Εντυπωσιακό είναι το πλάνο στο 5:05, όταν η φάλαινα βγαίνει σχεδόν ολόκληρη έξω από το νερό και φανερώνεται το μέγεθός της

Πώς έγινε η πατρoκτovία στη Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 46χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού ‑ Πορτοκαλί προειδοποίηση και για την Αττική

Καιρός Χτες
Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που προβλέπονται αύριο Δευτέρα (26-01-2026) σε πολλές περιοχές της χώρας μας, εξέδωσε η ΕΜΥ