E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τροχαίο στη Νίκαια: Ποιος πέρασε με κόκκινο; Οι δύο οδηγοί ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/11/2024 | 21:32

Τροχαίο στη Νίκαια: Ποιος πέρασε με κόκκινο; Οι δύο οδηγοί ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον

Καρέ καρέ καταγράφηκε ένα τρομακτικό τροχαίο στη Νίκαια, όπου λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Λαοδικείας και Ταρσού.

Σύμφωνα με το βίντεο ντοκουμέντο, το λεωφορείο, μετά τη σύγκρουση, χτύπησε σταθμευμένα οχήματα και μια μοτοσικλέτα που βρέθηκε κάτω από αυτό, προκαλώντας σπινθήρες. Ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει το όχημα λίγο πιο κάτω, βγαίνοντας από την μπροστινή πόρτα τραυματισμένος, ενώ δεν υπήρχαν επιβάτες.


Από τη σφοδρότητα του ατυχήματος, επικράτησε πανικός στην περιοχή. Ο οδηγός του Ι.Χ. βγήκε αλώβητος, αν και το όχημά του υπέστη σοβαρές ζημιές. Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ και οι δύο οδηγοί επιμένουν ότι πέρασαν με πράσινο, ρίχνοντας ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το ατύχημα. Το βίντεο δείχνει πως το φανάρι για τους πεζούς ήταν κόκκινο όταν το λεωφορείο περνούσε, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε πράσινο.

Ο πατέρας του τραυματία, μιλώντας σε εκπομπή, ανέφερε ότι ο οδηγός του Ι.Χ. πέρασε με κόκκινο και ότι ο γιος του έχασε τον έλεγχο μετά το χτύπημα. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν ποιος προκάλεσε το ατύχημα.

Πώς περιγράφει ο οδηγός του λεωφορείου το τροχαίο

Ο οδηγός του λεωφορείου περιέγραψε το περιστατικό αναφέροντας πως, ενώ ακολουθούσε κανονικά την πορεία του με πράσινο φανάρι στην οδό Ταρσού, είδε το αυτοκίνητο να μην επιβραδύνει στο κόκκινο. Προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, στρέφοντας ελαφρά το τιμόνι αριστερά, αλλά το όχημα τον χτύπησε, προκαλώντας έντονο τρανταγμό και εξάρθρωση στον ώμο του, τον οποίο χτύπησε στη δεξιά πόρτα του λεωφορείου. Ανέφερε ότι ο πόνος ήταν έντονος, ιδιαίτερα όταν οι γιατροί προσπαθούσαν να τοποθετήσουν ξανά τον ώμο στη θέση του.

Μετά τη σύγκρουση, το λεωφορείο έσυρε μια μοτοσικλέτα που βρισκόταν κοντά, δυσκολεύοντας τον έλεγχο των φρένων και του τιμονιού. Τελικά, κατάφερε να ακινητοποιήσει το λεωφορείο με χειρόφρενο μετά από περίπου 30 μέτρα και αφού προκάλεσε ζημιές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ένας από τους ιδιοκτήτες των ζημιωμένων οχημάτων δήλωσε ότι τα δύο οχήματά του καταστράφηκαν πλήρως και ότι παρόμοια ατυχήματα είναι αρκετά συχνά στη συγκεκριμένη διασταύρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης Λάκης Ραπτάκης: Ο άνθρωπος που άλλαξε το nightlife σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα Χτες
Τη δεκαετία του `80 και του `90 ήταν κυρίαρχος έχοντας φτάσει μάλιστα στο σημείο να έχει 46 (!) μαγαζιά διασκέδασης

O Έλον Μασκ γράφει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία!

Κόσμος Χτες
Για μια προκλητική δήλωση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου ή μια ένδειξη πραγματικής δυστυχίας, κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε τάιμ άουτ μόνο για να αποθεώσει τα κορίτσια της Εθνικής πόλο γυναικών

Αθλητικά Νέα Χτες
“Κάνατε το καλύτερο σας παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξατε”

Κελίφ: «Δεν είμαι τρανς, είμαι κορίτσι ‑ Έκανα ορμονοθεραπεία, δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο»

Αθλητικά Νέα Χτες
Αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη στη «L`Equipe» για την ορμονοθεραπεία και το γονίδιο SRY

Μαρουσάκης: Έρχεται νέα οργανωμένη κακοκαιρία

Καιρός Χτες
Ψυχρές αέριες μάζες και χιόνια στα βουνά

Ομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας ο 50χρονος σμήναρχος

Ελλάδα Χτες
Η δράση του και πώς εντοπίστηκε

Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων

Οικονομία Χτες
Αναλυτικά τα πρόστιμα