E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ράδιο Αρβύλα: Η συγκινητική αναφορά του Αντώνη Κανάκη στα παιδιά του

«Το αγόρι μου, που είναι στο σπίτι, γίνεται 5 χρονών. Μπορεί ο μπαμπάς να είναι `made in 1969` αλλά αυτός είναι 2019»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/11/2024 | 20:56

Ράδιο Αρβύλα: Η συγκινητική αναφορά του Αντώνη Κανάκη στα παιδιά του

Την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 είπε για φέτος ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Δευτέρας (11/11). Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε το κοινό στην πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα», που συμπληρώνει αισίως 18 τηλεοπτικές σεζόν στο ενεργητικό της.

Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη μπήκε στο στούντιο της εκπομπής χορεύοντας το «Lalala» της Μαρίνας Σάττι, με αλλαγμένους τους στίχους και προσαρμοσμένους στην κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα της χώρας. Αμέσως μετά και αφού πήραν θέση στο πάνελ, ο Αντώνης Κανάκης καλησπέρισε τους τηλεθεατές.

«Καλή σεζόν, καλή εβδομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί μας έχετε λείψει. Τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκατά απ’ ό,τι τα αφήσαμε. Εννοείται, στην Ελλάδα είσαι, κάθε χρόνο και χειρότερα», είπε χαρακτηριστικά ο οικοδεσπότης του «Ράδιο Αρβύλα».

«Θα μου επιτρέψετε, όμως, είμαι λίγο παραπάνω χαρούμενος, γιατί σήμερα που ξεκινάμε, 11 του μηνός, έχει γενέθλια ο Τζονάρας μου. Το αγόρι μου, που είναι στο σπίτι, γίνεται 5 χρονών. Μπορεί ο μπαμπάς να είναι «made in 1969″ αλλά αυτός είναι 2019. Τζονάρα μου, χρόνια πολλά αγόρι μου! Και στο Ευγενάκι μου, που κι εκείνο γίνεται 8 χρονών σε λίγο», πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης και προχώρησε αμέσως στη θεματολογία της πρεμιέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories Χτες
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»