E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τιτίκα Στασινοπούλου: Συναντηθήκαμε με τον καρκίνο, με απείλησε και είπα να αφήσει τις σαχλαμάρες

«Αφού δεν έχω κλείσει εγώ, δεν μπορείς να κλείσεις εσύ»

Δημοσίευση 11/11/2024 | 16:50

Τιτίκα Στασινοπούλου: Συναντηθήκαμε με τον καρκίνο, με απείλησε και είπα να αφήσει τις σαχλαμάρες

Η Τιτίκα Στασινοπούλου έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τη μάχη με τον καρκίνο, τονίζοντας ότι τον αντιμετώπισε με δύναμη και αποφασιστικότητα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και είπε ότι «συναντηθήκαμε με τον καρκίνο. Με απείλησε και του είπα να αφήσει τις σαχλαμάρες και εγώ δεν έχω κλείσει. Οπότε αφού δεν έχω κλείσει εγώ, δεν μπορείς να κλείσεις εσύ. Τη δύναμη τη βρήκα μέσα μου. Ξέρεις πόσο δυνατοί είμαστε οι άνθρωποι».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, λέγοντας πως «κάθε φάση στη ζωή μας έχει τη δική της ομορφιά. Θα είμαι ψεύτρα αν σου πω ότι σκέφτομαι τον σύζυγό μου καθημερινά. Σαφώς μου λείπει, ήταν η συντροφιά μου. Μου λείπουν τα καβγαδάκια μας. Αναγνωρίζεις τα σημάδια της απιστίας, αλλά στον σύζυγό μου δεν το είπα ποτέ από υπερηφάνεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.