E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η πιο σeξι αθλήτρια στον κόσμο αλλάζει αγώνισμα

Από την επόμενη χρονιά θα δούμε τη Σμιντ να συμμετέχει σε αγώνες των 800 μέτρων χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα εγκαταλείψει τα 400 μέτρα

Δημοσίευση 11/11/2024 | 16:33

Η πιο σeξι αθλήτρια στον κόσμο αλλάζει αγώνισμα

Η Αλίσα Σμιντ πήρε τη μεγάλη απόφαση. Η πιο σeξι αθλήτρια στον κόσμο αλλάζει αγώνισμα και από τα 400 μέτρα μεταπηδά στα 800 μέτρα.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Σμιντ χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά «rollercoaster», λόγω της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι αλλά και της αποτυχίας να διακριθεί στην κορυφαία διοργάνωση με τη γερμανική ομάδα στα 4Χ400 μ. μικτή και 4Χ400 μ. γυναικών.

«Τι χρονιά. Ηταν γεμάτη με πολλά σημαντικά γεγονότα και δημιούργησα αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα», έγραψε. Για να ρίξει στη συνέχεια τη βόμβα. «Μετά το Παρίσι δοκίμασα κάτι νέο και έτρεξα τα 800 και 600 μέτρα. Μου άρεσε πραγματικά που πίεσα τον εαυτό μου να βγει από τη ζώνη ασφαλείας. Στις αρχές του 2022 αποφάσισα πως ήθελα να προσπαθήσω τα 800 μέτρα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι».

Από την επόμενη χρονιά θα δούμε τη Σμιντ να συμμετέχει σε αγώνες των 800 μέτρων χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα εγκαταλείψει τα αγαπημένα της 400 μέτρα. Προς το παρόν θα λάβει μέρος σε προπονητικό καμπ σε μεγάλο υψόμετρο όπου θα συμμετέχουν κορυφαίοι 800αρηδες αθλητές «από τους οποίους θα μάθω πολλά. Είμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτή τη νέα πρόκληση και τι θα φέρει».

Η επιλογή της «Miss Olympia» του 2021 Αλίσα Σμιντ να συμμετάσχει στα 4Χ400 μ. μικτή της Γερμανίας στους Αγώνες του Παρισιού θεωρήθηκε σκανδαλώδης, γιατί τέθηκε στο περιθώριο η Λούνα Μπούλμαν η οποία θεωρείτο φαβορί για να αποτελέσει μέλος της ομάδας.

Ο φίλος της Μπούλμαν, Ζαν Πολ Μπρεντό που ήταν επίσης μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας είχε ασκήσει δριμεία κριτική για την επιλογή της Σμιντ μετά την αποτυχημένη συμμετοχή στα προκριματικά του αγωνίσματος όπου τερμάτισαν 7οι.

«Δεν έφταιγε η φόρμα στην οποία ήμασταν απόψε. Έφταιγε τα όσα προηγήθηκαν της σκυταλοδρομίας. Πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις με τις οποίες δεν συμφωνούσαν όλοι. Η ομοσπονδία ήταν ξεκάθαρη: τρέχουν οι τέσσερις ταχύτεροι. Όμως λήφθηκε διαφορετική απόφαση», είχε δηλώσει ο Μπερντό. Επισήμως τις αποφάσεις τις έλαβαν οι προπονητές της γερμανικής ομάδας στίβου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βενετία: Ο νέος δήμαρχος ετοιμάζει «χαράτσι» 50 ευρώ για όποιον θέλει να επισκεφτεί την πόλη

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Το 2024, η Βενετία έγινε η πρώτη τουριστική πόλη στον κόσμο που επέβαλε χρέωση εισόδου, εισάγοντας τέλος 5 ευρώ για 29 ημέρες αιχμής μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου

Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους αστυνομικούς και απείλησαν με όπλο γυναίκα στην είσοδο πολυκατοικίας

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Τέσσερα άτομα με κράνη και διακριτικά «POLICE» ακινητοποίησαν τη γυναίκα στην Τούμπα, ζητώντας της να αποκαλύψει πού κρύβονται ναρκωτικές ουσίες

Μερομήνια: Ποιος είναι ο πιο δύσκολος μήνας και τι προβλέπουν για το υπόλοιπο καλοκαίρι

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Τι αποκαλύπτει η λαϊκή παράδοση για τις καιρικές συνθήκες των επόμενων εβδομάδων

Μυστήριο στην Αρτέμιδα με εξαφάνιση Κινέζας μεταφράστριας ‑ Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Η 48χρονη έφυγε από το σπίτι της το πρωί της εξαφάνισής της, ενώ λίγη ώρα αργότερα είχε την τελευταία επικοινωνία με τον σύζυγό της

«Κινδυνεύει η ζωή μου» λέει ο 43χρονος για την εξαφάνιση της Σταυρούλας

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Συνεχίζεται η εξέταση του ενοικιαστή που έχει συλληφθεί για ναρκωτικά

Καταδικάστηκε μητέρα στη Ρόδο που κακοποιούσε σωματικά την ανήλικη κόρη της επί 6 χρόνια

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή επέβαλε το δικαστήριο – Τα περιστατικά βίας εκτείνονται από το 2019 έως το 2025

Λάρισα: Προσαγωγή άνδρα που κυκλοφορούσε γυμνός παρενοχλώντας τους περαστικούς

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Στην προσαγωγή ενός άνδρα που κυκλοφορούσε γυμνός προχώρησαν οι Αρχές στη Λάρισα το μεσημέρι της Παρασκευής 19/6.

Παραγουάη ‑ Τουρκία 1‑0: Οι Παραγουανοί απέκλεισαν τους Τούρκους από τη διοργάνωση

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Ο Γκαλάρσα άνοιξε το σκορ από το πρώτο λεπτό και η Παραγουάη κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος

Τουρκία ‑ Παραγουάη: Κόκκινη στον Αλμιρόν επειδή κάλυψε το στόμα του – Ένταση στο ημίχρονο

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Πρωτοφανές περιστατικό στο Τουρκία - Παραγουάη, με τον Αλμιρόν να αποβάλλεται βάσει των νέων κανονισμών, ενώ η ένταση κορυφώθηκε λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης του Μουντιάλ 2026.

ΗΠΑ: Τρεις πεζοπόροι έχασαν τη ζωή τους λόγω θερμοπληξίας στο φαράγγι του Γκραντ Κάνιον

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
«Παρά την άμεση ανταπόκριση των διασωστών, και οι τρεις πεζοπόροι υπέκυψαν στα τραύματα τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων των ΗΠΑ

Θύελλα αντιδράσεων στη Γαστούνη: Οδηγός πατά σκύλο μπροστά στα μάτια μαρτύρων

E-Daily 2.TopNews 20.06.2026
Η πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος δεν διακρίνεται με σαφήνεια - Το βίντεο περιέχει πολύ σκληρές εικόνες