E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η πιο σeξι αθλήτρια στον κόσμο αλλάζει αγώνισμα

Από την επόμενη χρονιά θα δούμε τη Σμιντ να συμμετέχει σε αγώνες των 800 μέτρων χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα εγκαταλείψει τα 400 μέτρα

Δημοσίευση 11/11/2024 | 16:33

Η πιο σeξι αθλήτρια στον κόσμο αλλάζει αγώνισμα

Η Αλίσα Σμιντ πήρε τη μεγάλη απόφαση. Η πιο σeξι αθλήτρια στον κόσμο αλλάζει αγώνισμα και από τα 400 μέτρα μεταπηδά στα 800 μέτρα.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Σμιντ χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά «rollercoaster», λόγω της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι αλλά και της αποτυχίας να διακριθεί στην κορυφαία διοργάνωση με τη γερμανική ομάδα στα 4Χ400 μ. μικτή και 4Χ400 μ. γυναικών.

«Τι χρονιά. Ηταν γεμάτη με πολλά σημαντικά γεγονότα και δημιούργησα αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα», έγραψε. Για να ρίξει στη συνέχεια τη βόμβα. «Μετά το Παρίσι δοκίμασα κάτι νέο και έτρεξα τα 800 και 600 μέτρα. Μου άρεσε πραγματικά που πίεσα τον εαυτό μου να βγει από τη ζώνη ασφαλείας. Στις αρχές του 2022 αποφάσισα πως ήθελα να προσπαθήσω τα 800 μέτρα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι».

Από την επόμενη χρονιά θα δούμε τη Σμιντ να συμμετέχει σε αγώνες των 800 μέτρων χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα εγκαταλείψει τα αγαπημένα της 400 μέτρα. Προς το παρόν θα λάβει μέρος σε προπονητικό καμπ σε μεγάλο υψόμετρο όπου θα συμμετέχουν κορυφαίοι 800αρηδες αθλητές «από τους οποίους θα μάθω πολλά. Είμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτή τη νέα πρόκληση και τι θα φέρει».

Η επιλογή της «Miss Olympia» του 2021 Αλίσα Σμιντ να συμμετάσχει στα 4Χ400 μ. μικτή της Γερμανίας στους Αγώνες του Παρισιού θεωρήθηκε σκανδαλώδης, γιατί τέθηκε στο περιθώριο η Λούνα Μπούλμαν η οποία θεωρείτο φαβορί για να αποτελέσει μέλος της ομάδας.

Ο φίλος της Μπούλμαν, Ζαν Πολ Μπρεντό που ήταν επίσης μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας είχε ασκήσει δριμεία κριτική για την επιλογή της Σμιντ μετά την αποτυχημένη συμμετοχή στα προκριματικά του αγωνίσματος όπου τερμάτισαν 7οι.

«Δεν έφταιγε η φόρμα στην οποία ήμασταν απόψε. Έφταιγε τα όσα προηγήθηκαν της σκυταλοδρομίας. Πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις με τις οποίες δεν συμφωνούσαν όλοι. Η ομοσπονδία ήταν ξεκάθαρη: τρέχουν οι τέσσερις ταχύτεροι. Όμως λήφθηκε διαφορετική απόφαση», είχε δηλώσει ο Μπερντό. Επισήμως τις αποφάσεις τις έλαβαν οι προπονητές της γερμανικής ομάδας στίβου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ για Ιράν: Δεν θέλουμε να παρατείνουμε την εκεχειρία, θα καταλήξουμε σε σπουδαία συμφωνία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τόνισε σε συνέντευξή του ότι οι ΗΠΑ διατηρούν πλήρη έλεγχο των Στενών του Ορμούζ

Απεργία 24 Απριλίου: Ποιοι συμμετέχουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Θα γίνει συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας - Τι ώρα η συγκέντρωση

Ποντικοφάρμακο σε βρεφικές τροφές: Εκβιασμό καταγγέλλει η εταιρεία ‑ Τι ισχύει με τα προϊόντα στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βαζάκια βρεφικής τροφής μολυσμένα με ποντικοφάρμακο, βρέθηκαν σε Αυστρία, Τσεχία και Σλοβακία

Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο

Το πλεόνασμα φέρνει νέα μέτρα στήριξης: Ανακοινώσεις ακόμα και αύριο από τον πρωθυπουργό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε και νέα μέτρα στήριξης απέναντι στην κρίση

Αλλάζει το timologio της ΑΑΔΕ: Διαθέσιμη από αύριο νέα έκδοση της εφαρμογής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη μετά την αναβάθμιση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου 2026 (Ώρες: 7:30 - 9:30 π.μ.) - Kατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η εφαρμογή δεν θα είναι διαθέσιμη

Eurostat: Ενεργειακό σοκ τον Μάρτιο

Οικονομία Χτες
Αύξηση 19,8% για το ντίζελ και 9,4% για τη βενζίνη - Πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ η Ελλάδα - Πρωταθλήτριες στις ανατιμήσεις η Γερμανία και η Ρουμανία - Οι τιμές μειώθηκαν στην Ουγγαρία και τη Σλοβενία

Αγρια επεισόδια με μαχαίρια, σπρέι πιπεριού και όπλο σε τόπο λατρείας Σιχ στη Γερμανία

Κόσμος Χτες
Μάρτυρες ανέφεραν ότι η σύγκρουση προήλθε από διαμάχες σχετικά με τα οικονομικά και τη διαχείριση

Έκρηξη στους Αμπελοκήπους: Την αθώωση του Νίκου Ρωμανού πρότεινε η εισαγγελέας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ζητά την ενοχή δύο εκ των πέντε κατηγορουμένων