E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η πιο σeξι αθλήτρια στον κόσμο αλλάζει αγώνισμα

Από την επόμενη χρονιά θα δούμε τη Σμιντ να συμμετέχει σε αγώνες των 800 μέτρων χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα εγκαταλείψει τα 400 μέτρα

Δημοσίευση 11/11/2024 | 16:33

Η πιο σeξι αθλήτρια στον κόσμο αλλάζει αγώνισμα

Η Αλίσα Σμιντ πήρε τη μεγάλη απόφαση. Η πιο σeξι αθλήτρια στον κόσμο αλλάζει αγώνισμα και από τα 400 μέτρα μεταπηδά στα 800 μέτρα.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Σμιντ χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά «rollercoaster», λόγω της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι αλλά και της αποτυχίας να διακριθεί στην κορυφαία διοργάνωση με τη γερμανική ομάδα στα 4Χ400 μ. μικτή και 4Χ400 μ. γυναικών.

«Τι χρονιά. Ηταν γεμάτη με πολλά σημαντικά γεγονότα και δημιούργησα αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα», έγραψε. Για να ρίξει στη συνέχεια τη βόμβα. «Μετά το Παρίσι δοκίμασα κάτι νέο και έτρεξα τα 800 και 600 μέτρα. Μου άρεσε πραγματικά που πίεσα τον εαυτό μου να βγει από τη ζώνη ασφαλείας. Στις αρχές του 2022 αποφάσισα πως ήθελα να προσπαθήσω τα 800 μέτρα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι».

Από την επόμενη χρονιά θα δούμε τη Σμιντ να συμμετέχει σε αγώνες των 800 μέτρων χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα εγκαταλείψει τα αγαπημένα της 400 μέτρα. Προς το παρόν θα λάβει μέρος σε προπονητικό καμπ σε μεγάλο υψόμετρο όπου θα συμμετέχουν κορυφαίοι 800αρηδες αθλητές «από τους οποίους θα μάθω πολλά. Είμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτή τη νέα πρόκληση και τι θα φέρει».

Η επιλογή της «Miss Olympia» του 2021 Αλίσα Σμιντ να συμμετάσχει στα 4Χ400 μ. μικτή της Γερμανίας στους Αγώνες του Παρισιού θεωρήθηκε σκανδαλώδης, γιατί τέθηκε στο περιθώριο η Λούνα Μπούλμαν η οποία θεωρείτο φαβορί για να αποτελέσει μέλος της ομάδας.

Ο φίλος της Μπούλμαν, Ζαν Πολ Μπρεντό που ήταν επίσης μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας είχε ασκήσει δριμεία κριτική για την επιλογή της Σμιντ μετά την αποτυχημένη συμμετοχή στα προκριματικά του αγωνίσματος όπου τερμάτισαν 7οι.

«Δεν έφταιγε η φόρμα στην οποία ήμασταν απόψε. Έφταιγε τα όσα προηγήθηκαν της σκυταλοδρομίας. Πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις με τις οποίες δεν συμφωνούσαν όλοι. Η ομοσπονδία ήταν ξεκάθαρη: τρέχουν οι τέσσερις ταχύτεροι. Όμως λήφθηκε διαφορετική απόφαση», είχε δηλώσει ο Μπερντό. Επισήμως τις αποφάσεις τις έλαβαν οι προπονητές της γερμανικής ομάδας στίβου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα πρώτα λόγια στην κάμερα του Μάριου που σώθηκε από το τραγικό δυστύχημα

Ελλάδα 28.01.2026
Έξι οπαδοί βρήκαν ακαριαίο θάνατο κι ένας υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του

ΔΥΠΑ: 160 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Φεβρουάριο

Ελλάδα 28.01.2026
Τα 138 θα είναι δια ζώσης και τα 22 διαδικτυακά

«Μπλόκαρε το τιμόνι κατά την προσπέραση», είπε τραυματίας σε γιατρό για το τρoχαίo

Ελλάδα 28.01.2026
Η σοβαρή μαρτυρία κάνει λόγο για πιθανό τεχνικό πρόβλημα στο όχημα που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Και δεύτερη «αρμάδα» στέλνει ο Τραμπ στο Ιράν: «Ελπίζω ότι θα κάνουν συμφωνία»

Κόσμος 28.01.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος έκρινε τη Δευτέρα, πως το Ιράν επιδιώκει διπλωματική λύση όσο αφορά τις εντάσεις με τις ΗΠΑ

Φυλάκιση 20 μηνών για την πρώην πρώτη κυρία της Νότιας Κορέας, που δωροδοκούνταν με τσάντες Chanel και διαμαντένια κολιέ

Ελλάδα 28.01.2026
Η Κιμ Κέον Χι είχε αποδεχθεί πανάκριβα δώρα από στελέχη της Εκκλησίας της Ενοποίησης με αντάλλαγμα πολιτικές χάρες

Νεκρό μεταφέρθηκε βρέφος στο Παίδων «Αγία Σοφία» – Το είχαν πάει αρχικά σε κτηνιατρείο

Ελλάδα 28.01.2026
Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (28.01.2026) από την Καλλιθέα ένα βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Βιολάντα: Ντοκουμέντο από το σημείο της διαρροής προπανίου

Ελλάδα 28.01.2026
Σωλήνες με εμφανή διάτρηση στο υπόγειο

Για ποιους δήμους δίνουν 10.000 ευρώ για μετεγκατάσταση

Οικονομία 28.01.2026
Οι βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου

Κρήτη: 43χρονη ζούσε σαν κρατούμενη – Σύζυγος και πεθερά στο εδώλιο

Ελλάδα 28.01.2026
Κατέθεσε ότι υπέστη επανειλημμένα σωματική και λεκτική κακοποίηση

Τρύπες σε σωλήνες προπανίου εντοπίστηκαν στο υπόγειο του εργοστασίου Βιολάντα

Ελλάδα 28.01.2026
Στελέχη της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού ερευνούν την έκρηξη

Τι αποκαλύπτουν ρουμανικά Μέσα για το τροχαίο με τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ

Κόσμος 28.01.2026
Ως «το χειρότερο τροχαίο των τελευταίων έξι ετών στους ρουμανικούς δρόμους» χαρακτηρίζουν στη Ρουμανία την τραγωδία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.