E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ειρήνη Μουρτζούκου: Έχω φάει πολύ ξύλο από τη μάνα μου

Εχω δει μόνο μια φορά τη Δήμητρα Πισπιρίγκου

Δημοσίευση 11/11/2024 | 13:01

Ειρήνη Μουρτζούκου: Έχω φάει πολύ ξύλο από τη μάνα μου

Επίθεση κατά της μητέρας της που την κατηγορεί για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα, εξαπέλυσε η Ειρήνη Μουρτζούκου.

«Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω», είπε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. «Με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είπε ότι θα βγει και θα κατηγορεί χωρίς λόγο» λέει χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω κάτι να φοβηθώ για τα μηνύματα που λέει η μαμά μου ότι έχει» συνέχισε.

«Όταν της είπα ότι θέλεις να ντυθείς πάλι στα μαύρα, δεν εννοούσα ότι θα κάνω κακό στον εαυτό μου, όπως είπε εκείνη».

Η κοπέλα υποστήριξε, επιπλέον, ότι δεν είναι καλά γιατί όπως υποστηρίζει «όλος ο κόσμος έχει πέσει πάνω μου χωρίς να υπάρχει κάτι εις βάρος μου. Έχω τον καθένα να με κατηγορεί χωρίς λόγο».

Έχω φάει πολύ ξύλο από τη μητέρα μου - Μου χε πει ότι αν ανοίξω το στόμα μου θα με θάψει

«Η μητέρα μου πάντα ήθελε να περνάει το δικό της, είχα φάει πολύ ξύλο. Μου χε πει πως αν ανοίξω το στόμα μου σε ψυχολόγους ή οπουδήποτε αλλού, θα με θάψει», είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου σε άλλο σημείο.

«Ο πατέρας μου, μου είπε να σταματήσω να ασχολούμαι με τη μητέρα μου».

Σε ερώτηση αν γνωρίζει ότι η μητέρα θα της θα κινηθεί εναντίον της, η ίδια απάντησε: «Ας πάει στην Αστυνομία και ας παραδώσει ό,τι στοιχεία θέλει».

Σε άλλο σημείο, η κοπέλα υποστήριξε ότι η μάνα της, της είχε πει «δεν πιστεύω να έχεις κάνει κακό στα παιδιά» και εκείνη είχε απαντήσει αρνητικά.

«Η μητέρα μου δεν φρόντιζε κανένα από τα παιδιά της», είπε ακόμη.

«Με κατηγορεί με αντίποινα επειδή την κατηγορώ και εγώ. Με τον χαμό της αδελφής μου αισθάνομαι χάλια όλα τα χρόνια. Κάθε φορά που ο μήνας έχει έξι με πειράζει».

Ανάμεσα σε άλλα η Ειρήνη Μουρτζούκου παραδέχθηκε ότι έχει σπρώξει τη μητέρα της ενώ ήταν έγκυος.

«Δεν ήθελα να τη δω πάλι με παιδί, γάμο και όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά. «Η μητέρα μου με ζήλευε».

Στην ίδια συνέντευξη η Ειρήνη Μουρτζούκου χαρακτήρισε «εξυπνάδα» όσα υπονοήθηκαν για σχέση της με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου. «Την έχω δει μόνο μια φορά, δεν συγκατοίκησα ποτέ μαζί της και δεν έμενα εκεί που λένε».

Συνεχίζοντας, μάλιστα, είπε ότι «πολλοί προσπαθούν να με κάνουν σαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά δεν είμαι σαν αυτή. Δεν θες τα παιδιά σου; Αν δεν τα θες δώσ' τα. Σκοτώνεις το αίμα σου; Τη θεωρώ ότι είναι ένοχη αφού το έχει παραδεχθεί».

Στο πλαίσιο αυτό επέμεινε «δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα σε κάποιο παιδί. Δεν έχω πειράξει ποτέ κάποιο παιδί» για να προσθέσει ότι «σκέφτομαι να κάνω τατουάζ της μικρής και του Παναγιώτη. Το πρώτο μου παιδί δεν το έζησα όσο τη δεύτερη».

Υποστήριξε, επίσης, ότι θα σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις λέγοντας «αν θέλουν νούμερα και να με βγάλουν φονιά να πάνε σε ένα τσίρκο, όχι σε μένα».

Όσον αφορά, τέλος, το γιατί χαμογελάει σε συνεντεύξεις της είπε ότι «θέλω να μιλήσω και λέω "κλείσε το στόμα σου" γι αυτό γελάω. Σκέφτομαι "και να μιλήσεις, βλέπεις τι γίνεται"».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέλος στο θρίλερ: Ελεύθερη η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτλεσον στο Ιράκ

Κόσμος Χτες
Η Κίτλεσον είναι Αμερικανίδα δημοσιογράφος με έδρα της Ρώμη

Τhe Sun: Φιάσκο με το Dragon που έστειλε η Βρετανία στην Κύπρο ‑Αποσύρεται λόγω τεχνικού προβλήματος

Κόσμος Χτες
Η Βρετανία είχε δεχθεί επικρίσεις για την αργή ανάπτυξή του στη Μεγαλόνησο - Έφτασε στην Κύπρο μετά από τρεις και πλέον εβδομάδες από το χτύπημα στο Ακρωτήρι

Πέθανε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Αθλητικά Νέα Χτες
«Έφυγε» σε ηλικία 80 ετών ο Ρουμάνος προπονητής

Εφιαλτική προσομοίωση: Τι θα συμβεί στα πρώτα 30 λεπτά αν οι ΗΠΑ κηρύξουν πυρηνικό πόλεμο

Κόσμος Χτες
Μία μελέτη του 2019, εκτίμησε ότι 34,1 εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν και 57,4 εκατομμύρια θα τραυματίζονταν τις πρώτες ώρες ενός πυρηνικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας

Το FBI προειδοποιεί: Μην εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές στα κινητά σας

Tech + Science Χτες
Η Κίνα πρώτη στη λίστα των επικίνδυνων εφαρμογών

Βόλος: Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν 54χρονο για ζημιά σε υδρορροή ύψους 150 ευρώ

Ελλάδα Χτες
O 50χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Ιράν: Το καθεστώς σχηματίζει «ανθρώπινες αλυσίδες» σε γέφυρες ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Πολίτες κάθε ηλικίας, κρατώντας σημαίες και απλώνοντας ένα τεράστιο εθνικό σύμβολο κατά μήκος του οδοστρώματος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την προστασία των κρίσιμων υποδομών της χώρας

Fuel Pass 2026: Ποιοι θα πληρωθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα και ποιοι όχι

Οικονομία Χτες
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ΑΦΜ – Οι δικαιούχοι και η διαδικασία

Ασχημα νέα για Λουτσέσκου: Πολλαπλά εγκεφαλικά και πνευμονική θρομβοεμβολή

Αθλητικά Νέα Χτες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου που έρχονται από τη Ρουμανία – Τα δυσάρεστα που «έδειξε» η αξονική στην οποία υποβλήθηκε.

Tι αλλάζει στα ταξίδια από και προς την Ευρώπη από τις 10 Απριλίου

Κόσμος Χτες
Το νέο Σύστημα Εισόδου/Εξόδου (EES) θα τεθεί πλήρως σε λειτουργία από τις 10 Απριλίου 2026

Artemis II: Η πρώτη φωτογραφία της Γης από την αθέατη πλευρά του φεγγαριού

Tech + Science Χτες
Το πλήρωμα του Artemis II έγραψε ιστορία φτάνοντας μακρύτερα από κάθε άλλον άνθρωπο