E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ειρήνη Μουρτζούκου: Έχω φάει πολύ ξύλο από τη μάνα μου

Εχω δει μόνο μια φορά τη Δήμητρα Πισπιρίγκου

Δημοσίευση 11/11/2024 | 13:01

Ειρήνη Μουρτζούκου: Έχω φάει πολύ ξύλο από τη μάνα μου

Επίθεση κατά της μητέρας της που την κατηγορεί για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα, εξαπέλυσε η Ειρήνη Μουρτζούκου.

«Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω», είπε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. «Με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είπε ότι θα βγει και θα κατηγορεί χωρίς λόγο» λέει χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω κάτι να φοβηθώ για τα μηνύματα που λέει η μαμά μου ότι έχει» συνέχισε.

«Όταν της είπα ότι θέλεις να ντυθείς πάλι στα μαύρα, δεν εννοούσα ότι θα κάνω κακό στον εαυτό μου, όπως είπε εκείνη».

Η κοπέλα υποστήριξε, επιπλέον, ότι δεν είναι καλά γιατί όπως υποστηρίζει «όλος ο κόσμος έχει πέσει πάνω μου χωρίς να υπάρχει κάτι εις βάρος μου. Έχω τον καθένα να με κατηγορεί χωρίς λόγο».

Έχω φάει πολύ ξύλο από τη μητέρα μου - Μου χε πει ότι αν ανοίξω το στόμα μου θα με θάψει

«Η μητέρα μου πάντα ήθελε να περνάει το δικό της, είχα φάει πολύ ξύλο. Μου χε πει πως αν ανοίξω το στόμα μου σε ψυχολόγους ή οπουδήποτε αλλού, θα με θάψει», είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου σε άλλο σημείο.

«Ο πατέρας μου, μου είπε να σταματήσω να ασχολούμαι με τη μητέρα μου».

Σε ερώτηση αν γνωρίζει ότι η μητέρα θα της θα κινηθεί εναντίον της, η ίδια απάντησε: «Ας πάει στην Αστυνομία και ας παραδώσει ό,τι στοιχεία θέλει».

Σε άλλο σημείο, η κοπέλα υποστήριξε ότι η μάνα της, της είχε πει «δεν πιστεύω να έχεις κάνει κακό στα παιδιά» και εκείνη είχε απαντήσει αρνητικά.

«Η μητέρα μου δεν φρόντιζε κανένα από τα παιδιά της», είπε ακόμη.

«Με κατηγορεί με αντίποινα επειδή την κατηγορώ και εγώ. Με τον χαμό της αδελφής μου αισθάνομαι χάλια όλα τα χρόνια. Κάθε φορά που ο μήνας έχει έξι με πειράζει».

Ανάμεσα σε άλλα η Ειρήνη Μουρτζούκου παραδέχθηκε ότι έχει σπρώξει τη μητέρα της ενώ ήταν έγκυος.

«Δεν ήθελα να τη δω πάλι με παιδί, γάμο και όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά. «Η μητέρα μου με ζήλευε».

Στην ίδια συνέντευξη η Ειρήνη Μουρτζούκου χαρακτήρισε «εξυπνάδα» όσα υπονοήθηκαν για σχέση της με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου. «Την έχω δει μόνο μια φορά, δεν συγκατοίκησα ποτέ μαζί της και δεν έμενα εκεί που λένε».

Συνεχίζοντας, μάλιστα, είπε ότι «πολλοί προσπαθούν να με κάνουν σαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά δεν είμαι σαν αυτή. Δεν θες τα παιδιά σου; Αν δεν τα θες δώσ' τα. Σκοτώνεις το αίμα σου; Τη θεωρώ ότι είναι ένοχη αφού το έχει παραδεχθεί».

Στο πλαίσιο αυτό επέμεινε «δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα σε κάποιο παιδί. Δεν έχω πειράξει ποτέ κάποιο παιδί» για να προσθέσει ότι «σκέφτομαι να κάνω τατουάζ της μικρής και του Παναγιώτη. Το πρώτο μου παιδί δεν το έζησα όσο τη δεύτερη».

Υποστήριξε, επίσης, ότι θα σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις λέγοντας «αν θέλουν νούμερα και να με βγάλουν φονιά να πάνε σε ένα τσίρκο, όχι σε μένα».

Όσον αφορά, τέλος, το γιατί χαμογελάει σε συνεντεύξεις της είπε ότι «θέλω να μιλήσω και λέω "κλείσε το στόμα σου" γι αυτό γελάω. Σκέφτομαι "και να μιλήσεις, βλέπεις τι γίνεται"».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βόλος: Δύο αδέρφια χτύπησαν και εκβίαζαν 15χρονο για ένα «like» σε φωτογραφία μίας κοπέλας

Ελλάδα 27.02.2026
Ο... θιγμένος 17χρονος, φέρεται να επικοινώνησε με τον 15χρονο και του ζήτησε να συναντηθούν, αλλά εκεί τον περίμεναν, επίσης, ο 19χρονος και η 17χρονη

Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας στο Λουτράκι ‑ Τον υπέδειξε ο 19χρονος

Ελλάδα 27.02.2026
Ο ανήλικος φέρεται να έχασε τη ζωή του καβγά με αφορμή έναν σπασμένο καθρέπτη μοτοσικλέτας

Ισπανία: Ειδοποιεί τον ΠΟΥ για μετάδοση παραλλαγής του ιού της γρίπης των χοίρων στους ανθρώπους

Κόσμος 27.02.2026
Σήμανε συναγερμό λόγω του δυνητικού πανδημίας του ιού της γρίπης των χοίρων στην Ισπανία

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά

Ελλάδα 27.02.2026
Μέσα στον Μάρτιο θα ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά. Αυτή είναι η μέρα που θα γίνει η αλλαγή ώρας.

Καιρός: Με αντικυκλωνικές συνθήκες κάνει «πρεμιέρα» ο Μάρτιος

Καιρός 27.02.2026
Πώς θα κυλήσει η πρώτη εβδομάδα

Κατέστρεψαν την Αγία Τράπεζα σε εκκλησία στη Φθιώτιδα για να βρουν… λίρες

Ελλάδα 27.02.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στο νεκροταφείο του Γαρδικίου

Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Ελλάδα 27.02.2026
Πώς θα κινηθούν Σιδηρόδρομος - Προαστιακός, μετρό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ

Νέα κατάθεση της μητέρας της Λόρας: Δηλώνει ανακουφισμένη που εντοπίστηκε η κόρη της

Ελλάδα 27.02.2026
Η Λόρα δεν έχει επικοινωνία με κανέναν παρά μόνο με τους ψυχολόγους και τους υπεύθυνους της δομής ανηλίκων στο Βερολίνο

Ανοίγουν καταφύγια στη Μπερσεβά του Ισραήλ ‑ Κίνα και Καναδάς ζητούν από τους πολίτες τους να φύγουν από το Ιράν

Κόσμος 27.02.2026
Νωρίτερα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε από μη απαραίτητο προσωπικό και τα μέλη των οικογενειών των Αμερικανών που σταθμεύουν στο Ισραήλ να εγκαταλείψουν τη χώρα

Υπουργός Εξωτερικών Πολωνίας: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον Γ` Παγκόσμιο Πόλεμο»

Κόσμος 27.02.2026
«Θα ζήσουμε όσα έζησαν οι παππούδες και οι προπαππούδες μας»