E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αμαλιάδα: Το τελευταίο επεισόδιο του θρίλερ ‑ «Μιλάνε» οι τοξικολογικές του Παναγιωτάκη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Αμαλιάδας

Δημοσίευση 10/11/2024 | 10:17

Αμαλιάδα: Το τελευταίο επεισόδιο του θρίλερ ‑ «Μιλάνε» οι τοξικολογικές του Παναγιωτάκη

Οι έρευνες για την υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα και την Αχαΐα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάvατo του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Αυγούστου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας φέρεται να ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς την Ασφάλεια Ήλιδας προκειμένου να διερευνηθεί συγκεκριμένα το αν προκύπτει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας (με οποιοδήποτε είδος δόλου) του βρέφους, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 15 μηνών.

Το κοινό πρόσωπο στους θαvάτoυς των τριών βρεφών είναι η Ειρήνη. Η 24χρονη έxασε τα δύο της παιδιά πριν από δύο χρόνια και ήταν συγκάτοικος και φίλη της μητέρας του 15 μηνών μωρού που πέθαvε στις 5 Αυγούστου.

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο Mega δεν υπάρχει κανένα τεκμηριωμένο στοιχείο από πλευράς ιατροδικαστών πως οι θάvατoι των βρεφών οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

«Φως» στο να αποδειχτεί εάν ήταν εγκληματική ενέργεια ή όχι αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις του μικρού Παναγιωτάκη, του παιδιού που έxασε τη ζωή του τον Αύγουστο του 2024.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ξεκαθάρισε πως εάν δε βρεθεί κάτι, τότε παρά τις μαρτυρίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, η υπόθεση μάλλον θα κλείσει.

Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένουμε τις τοξικολογικές του Παναγιωτάκη
Στις "Εξελίξεις Τώρα" μίλησε και ο Αναστάσιος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας του μικρού Παναγιωτάκη.

«Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ανάψει το φως για το ό,τι έχει συμβεί. Έχουν αργήσει πολύ. Άργησαν να σταλούν τα δείγματα. Θέλω να ελπίζω πως μέσα σε ένα μήνα θα έχουμε τα αποτελέσματα. Παρακαλάμε τους μάρτυρες να καταθέσουν στις Αρχές και βγαίνουν στην τηλεόραση. Υπάρχει κόσμος που φοβάται να μιλήσει στις Αρχές. Η μητέρα του παιδιού δεν κατηγορεί κανέναν και περιμένει τα αποτελέσματα. Μάρτυρας επικοινώνησε μαζί μου χθες και μου είπε πως έχει μήνυμα της κ. Μουρτζούκου. Τον παρακάλεσα να πάει να καταθέσει στις Αρχές».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τραμπ απαγορεύει στο Χάρβαρντ τις εγγραφές ξένων φοιτητών

Κόσμος Χτες
Παράνομη η κίνηση, απαντά το ιστορικό πανεπιστήμιο

Συναγερμός στις Σέρρες: Ανιχνεύθηκε ουράνιο στην ύδρευση της πόλης

Ελλάδα Χτες
Διέκοψαν την υδροδότηση σε 2.000 νοικοκυριά λόγω υψηλών ποσοτήτων ραδιενεργών στοιχείων σε δύο πηγές νερού

Χανιά: Δευτερόλεπτα πριν το κακό – Ναυαγοσώστης σώζει μωρό που πνιγόταν μπροστά στους γονείς του

Ελλάδα Χτες
Κάνοντας δύο πλήξεις στην πλάτη του, κατάφερε να αφαιρέσει το φρούτο που έτρωγε και το παιδί ανέκτησε πλήρως την αναπνοή του

Κοινωνικός Τουρισμός 2025: Αυτά είναι τα προσωρινά αποτελέσματα ‑ Πού θα τα δείτε

Οικονομία Χτες
Το πρόγραμμα ξεκινά την 1.6.2025, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, έως την 31.5.2026 - Αφορά σε 25.000 επιταγές

Τροχαίο στα Καμίνια: Πώς ο 49χρονος χτύπησε και εγκατέλειψε τρία άτομα

Ελλάδα Χτες
Ο 49χρονος παραβίασε κόκκινο φανάρι, παρέσυρε μηχανή και δύο παιδιά, και εγκατέλειψε το σημείο

Επίθεση της αντιπολίτευσης κατά Μητσοτάκη για τη Γάζα: «Είναι συνένοχος», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πολιτική Χτες
Πυρ ομαδόν κατά του πρωθυπουργού από την αντιπολίτευση μετά τις δηλώσεις για τη Γάζα

Ιράν: «Αν το Ισραήλ επιτεθεί στις πυρηνικές μας εγκαταστάσεις θα καταστήσουμε νομικά υπεύθυνες τις ΗΠΑ»

Κόσμος Χτες
Η Τεχεράνη δεσμεύθηκε πως «θα απαντήσει με αποφασιστικό τρόπο σε κάθε απειλή ή παράνομη ενέργεια»

Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα μέσα στη Βουλή, είπε ο Λοβέρδος

Ελλάδα Χτες
Στη δίκη των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis

Φωτιά στην Κύθνο ‑ Στη μάχη και εναέρια μέσα

Ελλάδα Χτες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Κοινή δήλωση 80 κρατών στον ΟΗΕ για την προστασία των αμάχων με πρωτοβουλία της Ελλάδας

Ελλάδα Χτες
Προσερχόμαστε με ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι η προστασία των αμάχων είναι ηθική επιταγή που δεν μπορούμε να αγνοούμε, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης

Αρτέμιδα: Νεκρός Αλβανός από πυροβολισμό στο πρόσωπο – Αποκάλυψε τον δολοφόνο στη γυναίκα του

Ελλάδα Χτες
Το θύμα είχε ειδοποιήσει τη σύζυγό του ότι τον πυροβόλησαν - Ενδεχομένως φιλικό πρόσωπο ο δράστης