E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φθηνά ρούχα, άριστη ποιότητα: Γαλλική εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα και «απειλεί» τα Zara

Αυτή είναι η εταιρία κολοσσός που έρχεται στην Ελλάδα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/11/2024 | 19:58

Φθηνά ρούχα, άριστη ποιότητα: Γαλλική εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα και «απειλεί» τα Zara

Μια νέα εταιρεία, η οποία είναι γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο αποφάσισε να κάνει το βήμα και στην Ελλάδα και μάλιστα απειλεί τα ZARA, τα οποία σε μεγάλο βαθμό δεν έχουν ανταγωνισμό.

Τα ZARA είναι μια αλυσίδα που τη γνωρίζουμε όλοι και μάλιστα έχουμε αγοράσει τα προϊόντα της, καθώς παίζει ουσιαστικά μόνη της και δίχως ανταγωνισμό.

Ωστόσο μια νέα εταιρεία που στο εξωτερικό αποτελεί κολοσσό, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να δοκιμάσει τις τύχες της.

Απειλούνται τα ZARA – Εταιρεία κολοσσός έρχεται στην Ελλάδα

Η γαλλική αλυσίδα ένδυσης Kiabi, γνωστή για την οικονομικά προσιτή μόδα της, έρχεται στην Ελλάδα!

Η έναρξη λειτουργίας της σηματοδοτείται με την μίσθωση καταστήματος στο retail park της Trade Estates στην Πάτρα, με τα εγκαίνια να προγραμματίζονται για τον Δεκέμβριο του 2024.

Τα «γαλλικά ZARA», μέλος της The Association Familiale Mulliez (AFM), μίας οικογενειακής εταιρείας που διαθέτει στην Ελλάδα ήδη την Leroy Merlin και την Decathlon, καθώς και το σούπερ μάρκετ Auchan, φέρνει στην ελληνική αγορά ένα δίκτυο με πάνω από 580 καταστήματα σε 23 χώρες.

Η εταιρεία έχει ήδη ιδρύσει την ελληνική θυγατρική της, Kiabi Ελλάς, η οποία θα εκπροσωπείται από την Hudson Ελλάς, εδρεύουσα στη Μάλτα. Η Hudson Ελλάς έχει αναλάβει το franchise για την επέκταση της Kiabi σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αν και το κατάστημα στην Πάτρα ίσως να μην είναι το πρώτο που θα ανοίξει η αλυσίδα, η επιλογή του ενδέχεται να οφείλεται στις δυσκολίες εύρεσης κατάλληλων εμπορικών ακινήτων. Η Kiabi ίσως υιοθετήσει το μοντέλο της Sinsay, ανοίγοντας αρχικά καταστήματα εκτός μεγάλων αστικών κέντρων.

Σημαντικό είναι ότι η Kiabi θα έρθει σε άμεσο ανταγωνισμό με την Sinsay, η οποία έχει ήδη μισθώσει κατάστημα στο ίδιο retail park στην Πάτρα.

Η Kiabi διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων εκτός Γαλλίας (340) και μονάδες παραγωγής. Το 2023, η εταιρεία επεκτάθηκε σε τρεις νέες αγορές: Αίγυπτο, Νέα Καληδονία και Ουρουγουάη, ενώ παράλληλα ενισχύει το ηλεκτρονικό της εμπόριο, στοχεύοντας στην ανάκτηση του 20-25% των πωλήσεων που είχε μέσω διαδικτύου κατά την περίοδο της πανδημίας.

Η άφιξη της Kiabi στην Ελλάδα αναμένεται να φέρει νέες επιλογές στους καταναλωτές, προσφέροντας ποιοτική μόδα σε προσιτές τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μυλωνάκης: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Βελτιώθηκε η υγεία του

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Τι λένε οι τελευταίες εκτιμήσεις

Αδωνις Γεωργιάδης: Μόνο σε κώμα δεν θα πάω στο δικαστήριο για τη μήνυση Ανδρουλάκη

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
«Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι το όνομα ΕΛΑΣ περνάει από τον Αρειο Πάγο» σημείωσε για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

Ανατροπή με τον Κώστα Παπαδόπουλο: Είχε προσφέρει δουλειά στον 14χρονο διαρρήκτη που τον κατηγορεί

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Οι απειλές από τον καταυλισμό, η άρνηση του γνωστού ζαχαροπλάστη και το παρασκήνιο που «καίει»!

Συναγερμός στο «Αττικόν»: Δεκάδες κρούσματα νοροϊού

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Η σοβαρή καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων - Ζητούν άμεσα μέτρα από το Υπουργείο και παρέμβαση εισαγγελέα

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Μετρό του Ελληνικού ‑ Αστυνομικοί κυνηγούν άνδρα ανάμεσα σε επιβάτες

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, αντίσταση και άσκηση βίας κατά υπαλλήλων.

Θλίψη στην παγκόσμια ενόργανη γυμναστική: Πέθανε στα 41 του ο Γκαέλ Ντα Σίλβα

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής

Το πετρέλαιο Brent «βλέπει» πάλι τα 100 δολάρια μετά την κλιμάκωση της έντασης στο Ιράν

Κόσμος 28.05.2026
Σε νέα άνοδο οδεύουν οι τιμές του πετρελαίου

Κερατσίνι: Διανομέας παρέσυρε 15χρονη

Ελλάδα 28.05.2026
Στο νοσοκομείο η ανήλικη και ο οδηγός της μηχανής

Χειροπέδες σε 2 Ολλανδούς για κλοπή απολιθωμάτων από το δάσος της Λέσβου

E-Daily 2.TopNews 28.05.2026
Οι ελεγκτές συνέλαβαν τους δύο τουρίστες για λαθρεμπορία ειδών πολιτιστικής κληρονομιάς

Ψηφιακό «μάτι» σε επιδόματα, παροχές και ενισχύσεις

Οικονομία 28.05.2026
Μπλόκο του Δημοσίου σε φαινόμενα καταχρήσεων