E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φθηνά ρούχα, άριστη ποιότητα: Γαλλική εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα και «απειλεί» τα Zara

Αυτή είναι η εταιρία κολοσσός που έρχεται στην Ελλάδα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/11/2024 | 19:58

Φθηνά ρούχα, άριστη ποιότητα: Γαλλική εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα και «απειλεί» τα Zara

Μια νέα εταιρεία, η οποία είναι γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο αποφάσισε να κάνει το βήμα και στην Ελλάδα και μάλιστα απειλεί τα ZARA, τα οποία σε μεγάλο βαθμό δεν έχουν ανταγωνισμό.

Τα ZARA είναι μια αλυσίδα που τη γνωρίζουμε όλοι και μάλιστα έχουμε αγοράσει τα προϊόντα της, καθώς παίζει ουσιαστικά μόνη της και δίχως ανταγωνισμό.

Ωστόσο μια νέα εταιρεία που στο εξωτερικό αποτελεί κολοσσό, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να δοκιμάσει τις τύχες της.

Απειλούνται τα ZARA – Εταιρεία κολοσσός έρχεται στην Ελλάδα

Η γαλλική αλυσίδα ένδυσης Kiabi, γνωστή για την οικονομικά προσιτή μόδα της, έρχεται στην Ελλάδα!

Η έναρξη λειτουργίας της σηματοδοτείται με την μίσθωση καταστήματος στο retail park της Trade Estates στην Πάτρα, με τα εγκαίνια να προγραμματίζονται για τον Δεκέμβριο του 2024.

Τα «γαλλικά ZARA», μέλος της The Association Familiale Mulliez (AFM), μίας οικογενειακής εταιρείας που διαθέτει στην Ελλάδα ήδη την Leroy Merlin και την Decathlon, καθώς και το σούπερ μάρκετ Auchan, φέρνει στην ελληνική αγορά ένα δίκτυο με πάνω από 580 καταστήματα σε 23 χώρες.

Η εταιρεία έχει ήδη ιδρύσει την ελληνική θυγατρική της, Kiabi Ελλάς, η οποία θα εκπροσωπείται από την Hudson Ελλάς, εδρεύουσα στη Μάλτα. Η Hudson Ελλάς έχει αναλάβει το franchise για την επέκταση της Kiabi σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αν και το κατάστημα στην Πάτρα ίσως να μην είναι το πρώτο που θα ανοίξει η αλυσίδα, η επιλογή του ενδέχεται να οφείλεται στις δυσκολίες εύρεσης κατάλληλων εμπορικών ακινήτων. Η Kiabi ίσως υιοθετήσει το μοντέλο της Sinsay, ανοίγοντας αρχικά καταστήματα εκτός μεγάλων αστικών κέντρων.

Σημαντικό είναι ότι η Kiabi θα έρθει σε άμεσο ανταγωνισμό με την Sinsay, η οποία έχει ήδη μισθώσει κατάστημα στο ίδιο retail park στην Πάτρα.

Η Kiabi διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων εκτός Γαλλίας (340) και μονάδες παραγωγής. Το 2023, η εταιρεία επεκτάθηκε σε τρεις νέες αγορές: Αίγυπτο, Νέα Καληδονία και Ουρουγουάη, ενώ παράλληλα ενισχύει το ηλεκτρονικό της εμπόριο, στοχεύοντας στην ανάκτηση του 20-25% των πωλήσεων που είχε μέσω διαδικτύου κατά την περίοδο της πανδημίας.

Η άφιξη της Kiabi στην Ελλάδα αναμένεται να φέρει νέες επιλογές στους καταναλωτές, προσφέροντας ποιοτική μόδα σε προσιτές τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς ένα… πιθάρι άλλαξε τη ζωή μίας 91χρονης και των συγγενών της – Νόμιζε ότι άξιζε μόνο 100 δολάρια

Κόσμος 03.02.2026
Πώς ένα ξεχασμένο αντικείμενο στη βεράντα μετετράπη σε ένα απρόσμενο δώρο γενεθλίων αξίας δεκάδων χιλιάδων δολαρίων

Γαλλία: Η εισαγγελία καλεί τον Έλον Μασκ για κατάθεση – Τι ψάχνει στο Χ η δικαστική έρευνα

Κόσμος 03.02.2026
Μετά τις αποκαλύψεις για την ΑΙ Grok του Χ η εισαγγελία πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία του Χ στο Παρίσι

Ταξί: Σε εξέλιξη η πορεία των αυτοκινητιστών – Προειδοποίηση για απεργία διαρκείας

Ελλάδα 03.02.2026
Πορεία προς το Μαξίμου πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι αυτοκινητιστές ταξί. Προειδοποιούν με απεργία διαρκείας.

Fake news στην Ευρώπη: Η θέση της Ελλάδας

Κόσμος 03.02.2026
Τι δείχνει νέα έρευνα

Νεκρός άνδρας στη Βούλα: Έφερε τραύμα στον λαιμό

Ελλάδα 03.02.2026
Συναγερμός στις Αρχές - Οι πρώτες πληροφορίες

Όταν ο Επστάιν κάλεσε τον Μπερλουσκόνι στα πάρτι του: «Όχι ευχαριστώ, τα κορίτσια επιστρέφουν μόνα τους στο σπίτι μου»

Κόσμος 03.02.2026
«Δεν υπάρχει λόγος απαγωγής» - Σοκ από την ατάκα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού

Νατσιός για θεωρία εξέλιξης: «Eίναι βλασφημία να είσαι Χριστιανός και να δέχεσαι τον Δαρβίνο»

Πολιτική 03.02.2026
«Εμείς δεν βάζουμε ομοφυλόφιλους στα ψηφοδέλτια»

«Βόμβα» Καραχάλιου για πιθανή συνεργασία Καρυστιανού με τον Παύλο Ντε Γκρες

Πολιτική 03.02.2026
«Λέτε τελικά να βρέθηκε ο ηγέτης που έψαχνε η Μαρία;»