E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φθηνά ρούχα, άριστη ποιότητα: Γαλλική εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα και «απειλεί» τα Zara

Αυτή είναι η εταιρία κολοσσός που έρχεται στην Ελλάδα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/11/2024 | 19:58

Φθηνά ρούχα, άριστη ποιότητα: Γαλλική εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα και «απειλεί» τα Zara

Μια νέα εταιρεία, η οποία είναι γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο αποφάσισε να κάνει το βήμα και στην Ελλάδα και μάλιστα απειλεί τα ZARA, τα οποία σε μεγάλο βαθμό δεν έχουν ανταγωνισμό.

Τα ZARA είναι μια αλυσίδα που τη γνωρίζουμε όλοι και μάλιστα έχουμε αγοράσει τα προϊόντα της, καθώς παίζει ουσιαστικά μόνη της και δίχως ανταγωνισμό.

Ωστόσο μια νέα εταιρεία που στο εξωτερικό αποτελεί κολοσσό, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να δοκιμάσει τις τύχες της.

Απειλούνται τα ZARA – Εταιρεία κολοσσός έρχεται στην Ελλάδα

Η γαλλική αλυσίδα ένδυσης Kiabi, γνωστή για την οικονομικά προσιτή μόδα της, έρχεται στην Ελλάδα!

Η έναρξη λειτουργίας της σηματοδοτείται με την μίσθωση καταστήματος στο retail park της Trade Estates στην Πάτρα, με τα εγκαίνια να προγραμματίζονται για τον Δεκέμβριο του 2024.

Τα «γαλλικά ZARA», μέλος της The Association Familiale Mulliez (AFM), μίας οικογενειακής εταιρείας που διαθέτει στην Ελλάδα ήδη την Leroy Merlin και την Decathlon, καθώς και το σούπερ μάρκετ Auchan, φέρνει στην ελληνική αγορά ένα δίκτυο με πάνω από 580 καταστήματα σε 23 χώρες.

Η εταιρεία έχει ήδη ιδρύσει την ελληνική θυγατρική της, Kiabi Ελλάς, η οποία θα εκπροσωπείται από την Hudson Ελλάς, εδρεύουσα στη Μάλτα. Η Hudson Ελλάς έχει αναλάβει το franchise για την επέκταση της Kiabi σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αν και το κατάστημα στην Πάτρα ίσως να μην είναι το πρώτο που θα ανοίξει η αλυσίδα, η επιλογή του ενδέχεται να οφείλεται στις δυσκολίες εύρεσης κατάλληλων εμπορικών ακινήτων. Η Kiabi ίσως υιοθετήσει το μοντέλο της Sinsay, ανοίγοντας αρχικά καταστήματα εκτός μεγάλων αστικών κέντρων.

Σημαντικό είναι ότι η Kiabi θα έρθει σε άμεσο ανταγωνισμό με την Sinsay, η οποία έχει ήδη μισθώσει κατάστημα στο ίδιο retail park στην Πάτρα.

Η Kiabi διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων εκτός Γαλλίας (340) και μονάδες παραγωγής. Το 2023, η εταιρεία επεκτάθηκε σε τρεις νέες αγορές: Αίγυπτο, Νέα Καληδονία και Ουρουγουάη, ενώ παράλληλα ενισχύει το ηλεκτρονικό της εμπόριο, στοχεύοντας στην ανάκτηση του 20-25% των πωλήσεων που είχε μέσω διαδικτύου κατά την περίοδο της πανδημίας.

Η άφιξη της Kiabi στην Ελλάδα αναμένεται να φέρει νέες επιλογές στους καταναλωτές, προσφέροντας ποιοτική μόδα σε προσιτές τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανοίγουν τάφους σε οικόπεδα στον Λίβανο για τους νεκρούς τους

Κόσμος 04.04.2026
Δραματικές εικόνες από τον Λίβανο καθώς μετατρέπουν οικόπεδα με σκουπίδια σε αυτοσχέδια νεκροταφεία

Απίστευτο: Σκύλος επιτέθηκε σε αυτοκίνητο και το… έφαγε, δείτε φωτογραφίες

Ελλάδα 04.04.2026
Το όχημα εμφανίζεται με κατεστραμμένα πλαστικά μέρη και σκισμένες λαμαρίνες

Καιρός Πάσχα ‑ Κολυδάς: Δύο μοντέλα συγκρούονται

Καιρός 04.04.2026
Αβέβαιος ακόμα ο καιρός του Πάσχα - Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά για τη Μεγάλη Εβδομάδα

NBA: Μεγάλο πλήγμα στους Λέικερς με Ντόντσιτς – Εκτός επ’ αόριστον ο Σλοβένος «σταρ»

Αθλητικά Νέα 04.04.2026
Μεγάλη απώλεια για τους Λέικερς, καθώς ο Λούκα Ντόντσιτς τραυματίστηκε στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και η συμμετοχή του στα playoffs παραμένει αμφίβολη.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι υγιής, το να μου λένε να μην παίξω είναι προσβολή»

Αθλητικά Νέα 04.04.2026
«Είμαι υγιής. Δεν μου αρέσει όταν με αναγκάζουν να κάνω πράγματα αντίθετα με τη φύση μου. Είμαι παίκτης. Πληρώνομαι για να παίζω», λέει χαρακτηριστικά

Περιστέρι: Πυροβολισμοί σε γήπεδο δίπλα από ανήλικους

Ελλάδα 04.04.2026
Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Χρυσούπολης Περιστερίου

Ιράν: Επικήρυξε με 60.000 ευρώ τον αγνοούμενο Αμερικανό πιλότο

Κόσμος 04.04.2026
Το Ιράν δίνει 60.000 ευρώ σε όποιον συλλάβει ζωντανό τον πιλότο και τον παραδώσει στις ιρανικές δυνάμεις

Το διαδίκτυο μας «καταπίνει»: Περνάμε 44 χρόνια μπροστά από τις οθόνες και πέντε χρόνια μόνο σε feeds, notifications και scrolling

Tech + Science 04.04.2026
Περνάμε πέντε φορές περισσότερο χρόνο στα social media απ` ό,τι σε πραγματικές κοινωνικές επαφές - Τι δείχνει μελέτη της Bank of America

«Παγώνουν» για ένα χρόνο τα επιτόκια στις ρυθμίσεις της ΑΑΔΕ

Οικονομία 04.04.2026
Τροπολογία-ανάσα για οφειλέτες - Σταθερές δόσεις έως το 2027 για χρέη στην εφορία