E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φθηνά ρούχα, άριστη ποιότητα: Γαλλική εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα και «απειλεί» τα Zara

Αυτή είναι η εταιρία κολοσσός που έρχεται στην Ελλάδα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/11/2024 | 19:58

Φθηνά ρούχα, άριστη ποιότητα: Γαλλική εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα και «απειλεί» τα Zara

Μια νέα εταιρεία, η οποία είναι γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο αποφάσισε να κάνει το βήμα και στην Ελλάδα και μάλιστα απειλεί τα ZARA, τα οποία σε μεγάλο βαθμό δεν έχουν ανταγωνισμό.

Τα ZARA είναι μια αλυσίδα που τη γνωρίζουμε όλοι και μάλιστα έχουμε αγοράσει τα προϊόντα της, καθώς παίζει ουσιαστικά μόνη της και δίχως ανταγωνισμό.

Ωστόσο μια νέα εταιρεία που στο εξωτερικό αποτελεί κολοσσό, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να δοκιμάσει τις τύχες της.

Απειλούνται τα ZARA – Εταιρεία κολοσσός έρχεται στην Ελλάδα

Η γαλλική αλυσίδα ένδυσης Kiabi, γνωστή για την οικονομικά προσιτή μόδα της, έρχεται στην Ελλάδα!

Η έναρξη λειτουργίας της σηματοδοτείται με την μίσθωση καταστήματος στο retail park της Trade Estates στην Πάτρα, με τα εγκαίνια να προγραμματίζονται για τον Δεκέμβριο του 2024.

Τα «γαλλικά ZARA», μέλος της The Association Familiale Mulliez (AFM), μίας οικογενειακής εταιρείας που διαθέτει στην Ελλάδα ήδη την Leroy Merlin και την Decathlon, καθώς και το σούπερ μάρκετ Auchan, φέρνει στην ελληνική αγορά ένα δίκτυο με πάνω από 580 καταστήματα σε 23 χώρες.

Η εταιρεία έχει ήδη ιδρύσει την ελληνική θυγατρική της, Kiabi Ελλάς, η οποία θα εκπροσωπείται από την Hudson Ελλάς, εδρεύουσα στη Μάλτα. Η Hudson Ελλάς έχει αναλάβει το franchise για την επέκταση της Kiabi σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αν και το κατάστημα στην Πάτρα ίσως να μην είναι το πρώτο που θα ανοίξει η αλυσίδα, η επιλογή του ενδέχεται να οφείλεται στις δυσκολίες εύρεσης κατάλληλων εμπορικών ακινήτων. Η Kiabi ίσως υιοθετήσει το μοντέλο της Sinsay, ανοίγοντας αρχικά καταστήματα εκτός μεγάλων αστικών κέντρων.

Σημαντικό είναι ότι η Kiabi θα έρθει σε άμεσο ανταγωνισμό με την Sinsay, η οποία έχει ήδη μισθώσει κατάστημα στο ίδιο retail park στην Πάτρα.

Η Kiabi διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων εκτός Γαλλίας (340) και μονάδες παραγωγής. Το 2023, η εταιρεία επεκτάθηκε σε τρεις νέες αγορές: Αίγυπτο, Νέα Καληδονία και Ουρουγουάη, ενώ παράλληλα ενισχύει το ηλεκτρονικό της εμπόριο, στοχεύοντας στην ανάκτηση του 20-25% των πωλήσεων που είχε μέσω διαδικτύου κατά την περίοδο της πανδημίας.

Η άφιξη της Kiabi στην Ελλάδα αναμένεται να φέρει νέες επιλογές στους καταναλωτές, προσφέροντας ποιοτική μόδα σε προσιτές τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Ιράν εκτέλεσε κορυφαίο φοιτητή αεροδιαστημικής μηχανικής ως κατάσκοπο της CIA και της Μοσάντ

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο Ερφάν Σακουρζάντε πέρασε 9 μήνες στην απομόνωση πριν εκτελεστεί

Καιρός: Καμπανάκι επιστημόνων για ένα «Godzilla Super El Nino» ‑ Ίσως το ισχυρότερο του 21ου αιώνα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ορισμένα μοντέλα συγκρίνουν τις δυνατότητές του με το καταστροφικό Ελ Νίνιο του 1877, το οποίο προκάλεσε μαζική πείνα και εκατομμύρια θύματα

Εκνευρίστηκε ο Μακρόν στο Ναϊρόμπι, πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε ησυχία από το κοινό

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
«Αν θέλετε να μείνετε εδώ, θα τηρήσουμε τους ίδιους κανόνες»

«Παγίδα» το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης – Υπάλληλος έπαθε ηλεκτροπληξία

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Νεκρός άνδρας στο Μεσολόγγι μετά από πτώση της μηχανής του στο νερό από την προβλήτα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Σε εξέλιξη η έρευνα του Λιμενικού για τις συνθήκες του συμβάντος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γενικός διευθυντής της Βιολάντα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
O ιδιοκτήτης του εργοστασίου παραμένει προσωρινά κρατούμενος

Αυτός θα είναι ο καιρός του Ιουνίου ‑ Δυσοίωνη πρόβλεψη για αυξημένες θερμοκρασίες

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Η μέση θερμοκρασία τον Ιούνιο θα είναι υψηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κουλούρια

Ελλάδα 11.05.2026
Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για την ανάκληση των κουλουριών - Τι εντοπίστηκε

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Γιώργος Μυλωνάκης ‑ Βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Μετά από σχεδόν έναν μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, ο Γιώργος Μυλωνάκης βγήκε από τη ΜΕΘ καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε βελτίωση

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ «πέταξαν» φίλο της Αρσεναλ από τα σκαλιά του γηπέδου μετά το γκολ τίτλου των «κανονιέρηδων»

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Το νικητήριο γκολ του Τροσάρ έφερε τους πανηυρισμούς των οπαδών της Αρσεναλ στην κερκίδα των γηπεδούχων