E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ναταλία Δραγούμη: «23 χρόνια μαζί και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του»

«Αν δεν είχα τον άντρα που έχω ...»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/11/2024 | 18:21

Ναταλία Δραγούμη: «23 χρόνια μαζί και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του»

Συνέντευξη στην εκπομπή Weekenders έδωσε το πρωινό του Σαββάτου (9/11) η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος μοιράζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ανάμεσα στη σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» και την παράσταση «2:22: A Ghost Story», έκανε μεταξύ άλλων μία συγκινητική και σπάνια αναφορά στον επί 23 χρόνια σύζυγό της.

«Έχω χάσει στιγμές με τα παιδιά μου λόγω της δουλειάς, κάποιες φορές μου το λένε. Το πιο στενάχωρο είναι ότι δε το λένε με παράπονο αλλά σαν δεδομένο, και αυτό είναι μαχαιριά. Είναι σαν αυτονόητο το ότι η μαμά έλειπα», παραδέχεται η Ναταλία Δραγούμη.

«Αν δεν είχα τον άντρα που έχω και τα παιδιά μου αυτόν τον πατέρα, μπορεί να μην έκανα τις επιλογές που έκανα. Είχα την ασφάλεια ότι έχουν έναν πατέρα που θα είναι μαζί τους. Έχει κι αυτός τη δουλειά του, αλλά επειδή είναι δική του, είναι αρχιτέκτονας μπορεί να είναι μαζί τους πιο πολύ», εξομολογείται χαρακτηριστικά η ηθοποιός στον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο.

«Αυτό που θαυμάζω στον σύζυγό μου πάρα πολύ είναι το μυαλό του. Είναι εξαιρετικά έξυπνος, πάνω από το μέσο όρο, έξυπνος με έναν τρόπο που εμένα με γοητεύει. Δεν είναι ήπιος άνθρωπος. Είμαστε μαζί 23 χρόνια, μπορώ να πω ότι είμαι ακόμα ερωτευμένη, περνάς βέβαια σε άλλες πίστες αλλά, είναι πολύ σημαντικό να θες να πας ένα διήμερο με τον άνθρωπό σου», κατέληξε κλείνοντας το θέμα η Ναταλία Δραγούμη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απρόοπτο στο Open με δημοσιογράφο να παίζει... μπάσκετ σε ζωντανή σύνδεση

Παράξενα 15.11.2025
Το στιγμιότυπο καταγράφηκε την ώρα του κεντρικού δελτίου ενώ μεταδιδόταν ρεπορτάζ για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Paris Jackson: Υπέστη νομικό πλήγμα στη διαμάχη για την κληρονομιά του πατέρα της

Tabloid 15.11.2025
Δικαστική κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της νεαρής τραγουδίστριας και των εκτελεστών της περιουσίας του «βασιλιά της ποπ»

Billie Eilish: Αποκάλυσε τον Elon Musk «αξιοθρήνητο και δειλό»

Tabloid 15.11.2025
Ο επιχειρηματίας αναμένεται να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του κόσμου

Το άδοξο τέλος του πιο διάσημου αρραβώνα των 2000s ‑ Η ιστορία αγάπης που κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο

Celebrity Stories 15.11.2025
Το MTV Spring Break, η γρήγορη πρόταση γάμου και το άδοξο τέλος ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της δεκαετίας του 2000

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Celebrity Stories 15.11.2025
Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Γιώργος Παπαδάκης: «Μου λείπει η δουλειά, είχα συνηθίσει να δουλεύω 17‑18 ώρες την ημέρα»

TV Buzz Χτες
«Δεν μπορώ να κάθομαι», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Η μεγάλη απόδραση: Φώκια ξεφεύγει από τις όρκες πηδώντας στο σκάφος φωτογράφου

Social Χτες
Αν και η φώκια έπεσε από το σκάφος τουλάχιστον μία φορά, κατάφερε να ξαναγυρίσει και τελικά οι όρκες απομακρύνθηκαν μετά από περίπου 15 λεπτά

Θάλεια Ματίκα: Πάθαμε μεγάλη καταστροφή με τον Τάσο Ιορδανίδη, τα χάσαμε όλα και βρεθήκαμε και χρεωμένοι

Media Χτες
Ήταν ένα τεράστιο καμπανάκι, δοκιμαστήκαμε, ανέφερε η ηθοποιός

Μιχάλης Σαράντης: «Για χρόνια είχα ενοχές που έζησα εγώ κι όχι εκείνος»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για τον Ηλία που ήταν συμμαθητές στο Δημοτικό

Έξαλλος ο Λιάγκας για τον Ρούτσι: «Κατάντια! Κάναμε lifestyle τα Τέμπη, εγώ νόμιζα ότι είναι ΑΙ, δεν το πίστευα»

Tabloid Χτες
«Ποιος σέβεται τους νεκρούς των Τεμπών και ποιος τους ξεφτιλίζει; Ποιος βάζει την ταφόπλακα οριστικά επικοινωνιακά στο θέμα αυτό; Για πείτε μου»