E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καθηλώνει η Ελεάνα Βραχάλη: «Δεν μπορούσα να φέρω το πιρούνι στο στόμα μου»

«Έκανα τρία τέταρτα να κουμπώσω την πιτζάμα μου»

Δημοσίευση 9/11/2024 | 18:16

Καθηλώνει η Ελεάνα Βραχάλη: «Δεν μπορούσα να φέρω το πιρούνι στο στόμα μου»

Για τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας και τις αλλαγές που αυτή έφερε στη ζωή της μιλά η Ελεάνα Βραχάλη. Η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών άνοιξε το σπίτι και την καρδιά της στη Φωτεινή Γεωργίου και την εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα», εξομολογούμενη τη στιγμή που άκουσε το πρώτο της ολοκληρωμένο τραγούδι από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Η σκλήρυνση κατά πλάκας φυσικά και άλλαξε τη ζωή μου. Από παιδί είχα γενικά την τάση σε οτιδήποτε σκοτεινό εγώ να βρίσκω τη φωτεινή χαραμάδα, είχα μία ροπή προς το φως. Η δημιουργικότητα ήταν για μένα διέξοδος, η μόνη δίοδος», παραδέχεται η Ελεάνα Βραχάλη.

«Αυτά που θεωρούμε αυτονόητα, όπως το να πάρεις το πιρούνι και να το βάλεις στο στόμα, εγώ δεν μπορούσα να κεντράρω. Έκανα τρία τέταρτα να κουμπώσω την πιτζάμα μου, το να κάνω μπάνιο και όλα αυτά τα αυτονόητα άρχισαν να γίνονται μία ιεροτελεστία. Αναγκαστικά σε κάνει να επαναπροσδιορίζεις ακόμα και τα βασικά. Να χαίρεσαι τη στιγμή και να μπορείς να την απολαύσεις, γιατί δεν είναι δεδομένη», περιγράφει η στιχουργός στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Στα 24 μου, που έγινε η διάγνωση, άρχισαν να βγαίνουν και τα πρώτα μας τραγούδια. Ήμουν ακόμη στο νοσοκομείο, δεν είχα βγει, και μου είχε στείλει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να ακούσω το πρώτο μας τραγούδι, το «Είναι επικίνδυνα εδώ». Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα», αφηγείται η Ελεάνα Βραχάλη αμέσως μετά.

«Κάπου εκεί στα 250 τραγούδια σταμάτησα να τα μετράω. Όταν είσαι καλά, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και να ζεις τις στιγμές σου χωρίς δυσκολία, είσαι ευτυχής. Τόσο απλά. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει αυτή η διαδρομή προς το φως και, όταν μας είναι δύσκολο, να ζητάμε βοήθεια. Να μην το περνάει κανένας μόνος του», καταλήγει στη συνέντευξή της η Ελεάνα Βραχάλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η πολυθρόνα ήταν σαφώς ψηλότερη»: Χαμός για το viral βίντεο Τραμπ‑Σι

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν τη διαφορά... ύψους

Δήμητρα Παπαδήμα: Νομίζω ότι δεν με έχει ερωτευτεί κανένας άντρας στη ζωή μου

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Με έχουν καψουρευτεί, μεγάλη διαφορά, υποστήριξε η ηθοποιός

Η νέα star του μπάσκετ που δεν μάσησε τα λόγια της ‑ Τι είπε και βρήκε το μπελά της

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Η κορυφαία επιλογή του draft βρίσκει ρυθμό… και ανοίγει συζητήσεις

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Ναταλία Γερμανού: Έχω κουραστεί να με ρωτάνε τι με τραβούσε στους νεότερους άντρες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ευγένεια και το γλυκό βλέμμα θα με σκλαβώσουν σε έναν άντρα, σχολίασε η παρουσιάστρια

Η Μπάρμπαρα Πάλβιν και ο Ντίλαν Σπράους περιμένουν το πρώτο τους παιδί

E-Daily 3.Left Χτες
Η 32χρονη επιβεβαίωσε την είδηση περπατώντας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της και ηθοποιός

Akylas για Eurovision 2026: «Φοβάμαι μήπως μια θέση εκτός της πρώτης απογοητεύσει τον κόσμο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πίεση των προγνωστικών και ο φόβος της ήττας

Eurovision 2026: «Πνίξε με» ‑ Αντιδράσεις με την συμμετοχή της Ρουμανίας περί «BDSM» αισθητικής

Tabloid Χτες
«Νιώθω ταυτόχρονα γοητευμένος και τρομαγμένος» - «Βροχή» τα σχόλια για την συμμετοχή της Ρουμανίας στην Eurovision