E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καθηλώνει η Ελεάνα Βραχάλη: «Δεν μπορούσα να φέρω το πιρούνι στο στόμα μου»

«Έκανα τρία τέταρτα να κουμπώσω την πιτζάμα μου»

Δημοσίευση 9/11/2024 | 18:16

Καθηλώνει η Ελεάνα Βραχάλη: «Δεν μπορούσα να φέρω το πιρούνι στο στόμα μου»

Για τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας και τις αλλαγές που αυτή έφερε στη ζωή της μιλά η Ελεάνα Βραχάλη. Η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών άνοιξε το σπίτι και την καρδιά της στη Φωτεινή Γεωργίου και την εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα», εξομολογούμενη τη στιγμή που άκουσε το πρώτο της ολοκληρωμένο τραγούδι από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Η σκλήρυνση κατά πλάκας φυσικά και άλλαξε τη ζωή μου. Από παιδί είχα γενικά την τάση σε οτιδήποτε σκοτεινό εγώ να βρίσκω τη φωτεινή χαραμάδα, είχα μία ροπή προς το φως. Η δημιουργικότητα ήταν για μένα διέξοδος, η μόνη δίοδος», παραδέχεται η Ελεάνα Βραχάλη.

«Αυτά που θεωρούμε αυτονόητα, όπως το να πάρεις το πιρούνι και να το βάλεις στο στόμα, εγώ δεν μπορούσα να κεντράρω. Έκανα τρία τέταρτα να κουμπώσω την πιτζάμα μου, το να κάνω μπάνιο και όλα αυτά τα αυτονόητα άρχισαν να γίνονται μία ιεροτελεστία. Αναγκαστικά σε κάνει να επαναπροσδιορίζεις ακόμα και τα βασικά. Να χαίρεσαι τη στιγμή και να μπορείς να την απολαύσεις, γιατί δεν είναι δεδομένη», περιγράφει η στιχουργός στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Στα 24 μου, που έγινε η διάγνωση, άρχισαν να βγαίνουν και τα πρώτα μας τραγούδια. Ήμουν ακόμη στο νοσοκομείο, δεν είχα βγει, και μου είχε στείλει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να ακούσω το πρώτο μας τραγούδι, το «Είναι επικίνδυνα εδώ». Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα», αφηγείται η Ελεάνα Βραχάλη αμέσως μετά.

«Κάπου εκεί στα 250 τραγούδια σταμάτησα να τα μετράω. Όταν είσαι καλά, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και να ζεις τις στιγμές σου χωρίς δυσκολία, είσαι ευτυχής. Τόσο απλά. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει αυτή η διαδρομή προς το φως και, όταν μας είναι δύσκολο, να ζητάμε βοήθεια. Να μην το περνάει κανένας μόνος του», καταλήγει στη συνέντευξή της η Ελεάνα Βραχάλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Τερζάκης για τον ρόλο του «Ευλογητού» στη «Λάμψη»: Δεν ήξερε κανείς ποιος είμαι

Tabloid 23.03.2026
Πήγα δύο φορές στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με τη μάσκα, θυμήθηκε ο ηθοποιός

Παππούς 101 ετών γίνεται viral από μάθημα κεραμικής ‑ Το βίντεο που ξεπέρασε τα 3 εκατ. views

Tabloid 23.03.2026
Ο George Strausman παραδέχεται ότι η ξαφνική του δημοσιότητα τον έχει αφήσει έκπληκτο

Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2024

Tabloid 23.03.2026
Ο ίδιος αρνείται να κάνει αλκοτέστ και δείχνει να χάνει την ισορροπία του αρκετές φορές όταν του ζητείται να περπατήσει

Τιμοτέ Σαλαμέ: Η Κάιλι Τζένερ θέλει ακόμη ένα παιδί και δεν θεωρεί απαραίτητο να προηγηθεί γάμος

Tabloid 23.03.2026
Η επιχειρηματίας και ο ηθοποιός δεν βιάζονται να παντρευτούν όμως φέρεται πως υπάρχουν σκέψεις να αρραβωνιαστούν μέσα στη χρονιά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν ήμουν εγώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου»

Tabloid 23.03.2026
Τη Ρία Ελληνίδου εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο ρεπόρτερ, Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Είχε τρία παιδιά μαζί με το δικό μου», λέει πρώην σύντροφος του

Tabloid 23.03.2026
«Δεν θεωρώ σωστό μετά από 17 χρόνια να βγαίνουν και να μιλάνε για εκείνον, ενώ είναι νεκρός» ανέφερε η πρώην σύντροφος του Μπάμπη Λαζαρίδη

Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση, έρχεται το πρώτο τους ντουέτο

Tabloid 23.03.2026
Μια σχέση με πολλές εντάσεις, χωρισμούς και πάθος