E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καθηλώνει η Ελεάνα Βραχάλη: «Δεν μπορούσα να φέρω το πιρούνι στο στόμα μου»

«Έκανα τρία τέταρτα να κουμπώσω την πιτζάμα μου»

Δημοσίευση 9/11/2024 | 18:16

Καθηλώνει η Ελεάνα Βραχάλη: «Δεν μπορούσα να φέρω το πιρούνι στο στόμα μου»

Για τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας και τις αλλαγές που αυτή έφερε στη ζωή της μιλά η Ελεάνα Βραχάλη. Η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών άνοιξε το σπίτι και την καρδιά της στη Φωτεινή Γεωργίου και την εκπομπή «Υγεία πάνω απ’ όλα», εξομολογούμενη τη στιγμή που άκουσε το πρώτο της ολοκληρωμένο τραγούδι από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Η σκλήρυνση κατά πλάκας φυσικά και άλλαξε τη ζωή μου. Από παιδί είχα γενικά την τάση σε οτιδήποτε σκοτεινό εγώ να βρίσκω τη φωτεινή χαραμάδα, είχα μία ροπή προς το φως. Η δημιουργικότητα ήταν για μένα διέξοδος, η μόνη δίοδος», παραδέχεται η Ελεάνα Βραχάλη.

«Αυτά που θεωρούμε αυτονόητα, όπως το να πάρεις το πιρούνι και να το βάλεις στο στόμα, εγώ δεν μπορούσα να κεντράρω. Έκανα τρία τέταρτα να κουμπώσω την πιτζάμα μου, το να κάνω μπάνιο και όλα αυτά τα αυτονόητα άρχισαν να γίνονται μία ιεροτελεστία. Αναγκαστικά σε κάνει να επαναπροσδιορίζεις ακόμα και τα βασικά. Να χαίρεσαι τη στιγμή και να μπορείς να την απολαύσεις, γιατί δεν είναι δεδομένη», περιγράφει η στιχουργός στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Στα 24 μου, που έγινε η διάγνωση, άρχισαν να βγαίνουν και τα πρώτα μας τραγούδια. Ήμουν ακόμη στο νοσοκομείο, δεν είχα βγει, και μου είχε στείλει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να ακούσω το πρώτο μας τραγούδι, το «Είναι επικίνδυνα εδώ». Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα», αφηγείται η Ελεάνα Βραχάλη αμέσως μετά.

«Κάπου εκεί στα 250 τραγούδια σταμάτησα να τα μετράω. Όταν είσαι καλά, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και να ζεις τις στιγμές σου χωρίς δυσκολία, είσαι ευτυχής. Τόσο απλά. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει αυτή η διαδρομή προς το φως και, όταν μας είναι δύσκολο, να ζητάμε βοήθεια. Να μην το περνάει κανένας μόνος του», καταλήγει στη συνέντευξή της η Ελεάνα Βραχάλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid 25.03.2026
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid 25.03.2026
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid 25.03.2026
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.03.2026
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid 25.03.2026
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Χτες
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Χτες
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωριμία με τον Ορλάντο Μπλουμ ‑ «Τον κοίταζα σαν χάνος»

Tabloid Χτες
Τις συναντήσεις της με διεθνείς σταρ θυμήθηκε και περιέγραψε στην εκπομπή «The 2night show» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κιμ Καρντάσιαν: Διακοπές με τα παιδιά της και τον Λιούις Χάμιλτον στο Τόκιο

Tabloid Χτες
Η παρουσία του οδηγού της Formula 1 επιβεβαιώνει τις αναφορές που θέλουν τους δύο να έχουν αναπτύξει στενότερη σχέση

Το νέο βίντεο της Τούνη με τα «επιτεύγματά» της προκαλεί αντιδράσεις ‑ «Έτσι νιώθω που έχω καταφέρει όλα αυτά στα 32 μου»

Tabloid Χτες
«Η μισή Ελλάδα με μισεί γιατί δεν έχει καταφέρει όσα εγώ στα 32 μου», αναφέρει στη δημοσίευση