E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικολούλη: Η φωτογραφία που σόκαρε ‑ «Ποια είναι αυτή η γυναίκα, την πιάνουν από τον λαιμό;»

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Αμαλιάδας

Δημοσίευση 9/11/2024 | 12:29

Νικολούλη: Η φωτογραφία που σόκαρε ‑ «Ποια είναι αυτή η γυναίκα, την πιάνουν από τον λαιμό;»

To «Φως στο τούνελ» έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα ντοκουμέντα σχετικά με το θάνατο του μικρού Παναγιώτη. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της εκπομπής, μια φωτογραφία που της έδειξαν οι συνεργάτες της σόκαρε την Αγγελική Νικολούλη.

«Τι είναι αυτό; Ποιος την στέλνει αυτή τη φωτογραφία;», ρώτησε η δημοσιογράφος με τον συνεργάτη της να την ενημερώνει ότι είναι ανεβασμένη σε κάποιο προφίλ.

«Ποια είναι αυτή η γυναίκα που την πιάνουν από τον λαιμό και είναι χτυπημένη παντού; Ποια είναι, μπορείτε να μου πείτε;», συνέχισε η Αγγελική Νικολούλη.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε σημαντική μάρτυρας που είχε αποκαλύψει όλα όσα είχαν συμβεί το βράδυ που προηγήθηκε του θανάτου του μικρού Παναγιώτη. Πρόκειται για την γυναίκα που διανυκτέρευσε στο σπίτι της Αμαλιάδας και ένα από τα τελευταία πρόσωπα που είδαν το παιδί ζωντανό εκείνο το πρωί.

Μετά τα όσα άφησε να εννοηθούν για το πρόσωπό της σε συνέντευξή της η Ειρήνη Μουρτζούκου η οποία και τη στοχοποίησε ως υπεύθυνη για το θάνατο του παιδιού ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει.

Η μαρτυρία της για ακόμη μία φορά ήταν διαφωτιστική για το πώς και κυρίως το πότε διαδραματίστηκαν τα γεγονότα πριν το 15μηνών αγοράκι μεταφερθεί νεκρό στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Λίγο αργότερα στην εκπομπή παρενέβη και η Ειρήνη. Απάντησε για τα ηχητικά ντοκουμέντα που η μητέρα της υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της και θα καταθέσει στις αρχές. «Δεν είναι όπως τα λέει η μητέρα μου, τσακωνόμουν εκείνη την ώρα μαζί της και της έγραψα ότι “καλά έκανα και ό,τι είναι θα το κάνω μόνη μου από εδώ και πέρα”. Να μην τα λέει όπως θέλει. Δεν εξετάστηκα ποτέ από κάποιον ψυχολόγο ή παιδοψυχίατρο, ούτε έβγαλε κανείς κάποια τέτοια διάγνωση. Δεν με κοίταξε ποτέ κανένας ειδικός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Chrissy Teigen με διάφανο πουκάμισο σε φωτογράφιση ‑ «Ελπίζω να επιζήσετε μετά από αυτό»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το 40χρονο μοντέλο αντέδρασε με χιούμορ στα αρνητικά σχόλια, ενώ ο σύζυγός της έσπευσε να τη στηρίξει.

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Το βίντεο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαλαρώνει δίπλα σε πισίνα

E-Daily 3.Left Χτες
Δευτέρα με μυαλό στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, γράφει η ηθοποιός και παρουσιάστρια

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν