E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διπλή τραγωδία στην Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 65χρονος πατέρας ‑ Ζητάει να μάθει για τον γιο του

Τραγική λεπτομέρεια το γεγονός πως ο άντρας που παλεύει για τη ζωή του στην ΜΕΘ αύριο θα πάντρευε το γιο του και αδελφό του άτυχου 40χρονου

Δημοσίευση 9/11/2024 | 12:06

Διπλή τραγωδία στην Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 65χρονος πατέρας ‑ Ζητάει να μάθει για τον γιο του

Θρήνος απλώνεται στο Ρέθυμνο μετά το χθεσινό τραγικό δυστύχημα. Δύο άνδρες ηλικίας 66 και 40 ετών έχασαν τη ζωή τους σε μια μετωπική σύγκρουση που πάγωσε το νησί.

Η μάχη των διασωστών και των γιατρών να τους κρατήσουν στη ζωή ήταν τιτάνια ωστόσο οι δύο άνδρες άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ο συνεπιβάτης και πατέρας του 40χρονου οδηγού βρίσκεται στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr ρωτά για την κατάσταση του γιού του.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου που επέβαινε ο άτυχος 66χρονος κατέληξε σε διπλή τραγωδία καθώς μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που βρισκόταν πατέρας και γιος. Το αυτοκίνητο του 66χρονου ακινητοποιήθηκε πάνω σε διερχόμενο λεωφορείο.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις, καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών. Λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου εκτυλίχθηκαν σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία με τον 66χρονο οδηγό και τον 40χρονο να χάνουν τη «μάχη» με τη ζωή. Παράλληλα σε σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ νοσηλεύεται πατέρας τους 40χρονου. Τραγική λεπτομέρεια το γεγονός πως ο άντρας που παλεύει για τη ζωή του στην ΜΕΘ αύριο θα πάντρευε το γιο του και αδελφό του άτυχου 40χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξολοθρευτής 2: Έφυγε από τη ζωή ο Γουίλιαμ Γουίσερ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο Γουίλιαμ Γουίσερ, συνσεναριογράφος του «Εξολοθρευτή 2» μαζί με τον Τζέιμς Κάμερον, πέθανε σε ηλικία 71 ετών

Θεσσαλονίκη: Ένταση στα δικαστήρια μετά την προφυλάκιση του 25χρονου για την εμπρηστική επίθεση

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον 18 προσαγωγές

Καύσωνας: Έκτακτη εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας για τις υψηλές θερμοκρασίες – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Το υπουργείο Υγείας δίνει γενικές οδηγίες για τις μέρες που η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου

Νέα ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: «Με εσένα θα ασχολούμαι;» είπε η Καρυστιανού στον Νίκο Πλακιά

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Νωρίτερα υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε συνήγορο υπεράσπισης και τον Νίκο Πλακιά - Ο πρώτος κατήγγειλε ότι κατηγορούμενος δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση μέσα στη δικαστική αίθουσα

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο δρόμο για το Champions League

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Πότε είναι το πρώτο παιχνίδι

Ιράν: «Ούτε μια σταγόνα πετρελαίου ή φυσικού αερίου δεν θα περάσει από τα Στενά»

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Αμερικανικές δυνάμεις έπληξαν το Ιράν για ένατη συνεχόμενη ημέρα, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για τη ναυσιπλοΐα μέσω των Στενών του Ορμούζ, αφού το Ιράν ανακοίνωσε ότι δύο πετρελαιοφόρα εξερράγησαν και ακινητοποιήθηκαν.

Ιαπωνία: Υπάλληλοι φορούν στολές αρκούδας για να εκπαιδεύσουν κατοίκους στην αντιμετώπισή τους

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Οι ασιατικές μαύρες αρκούδες εισβάλλουν σε κατοικημένες περιοχές, έχουν κλείσει πάνω από 100 σχολεία και οι αρχές εκπαιδεύουν τους πολίτες στη χρήση όπλων.

Ο Νίκο Γουίλιαμς και η συγκινητική χειρονομία για τη μητέρα του μετά το Μουντιάλ – Η ιστορία που κρύβεται πίσω

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής παρέδωσε το μετάλλιό του στη μητέρα του, η οποία είχε διασχίσει τη Σαχάρα έγκυος για να φτάσει στην Ισπανία.

Αργεντινή: Συγκρούσεις με την αστυνομία μετά την ήττα της Εθνικής στους δρόμους του Μπουένος Αιρες

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί να παρακολουθήσει τον αγώνα ξέσπασε επεισόδια με την αστυνομία

Ουκρανία: 400 drones έπληξαν την περιοχή της Μόσχας στη μεγαλύτερη επίθεση του πολέμου

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Πάνω από 400 μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξαπέλυσε η Ουκρανία εναντίον της περιφέρειας της Μόσχας, με τις ρωσικές Αρχές να παραδέχονται ζημιές σε υποδομές και δύο τραυματίες.

Τραγικό ατύχημα στην Κόνιτσα: Ηλικιωμένος βρέθηκε καρφωμένος σε σιδερένια κάγκελα

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού με πυροσβέστες και ΕΚΑΒ στην Πουρνιά - οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται.

Μητέρα σκότωσε άνδρα που βρήκε κάτω από το κρεβάτι της 13χρονης κόρης της – Κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η 36χρονη από το Μέμφις πυροβόλησε τον 20χρονο αφού τον έδιωξε έξω από το σπίτι, με τη νομιμότητα της πράξης της να παραμένει αμφισβητούμενη.