E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Βίσση: «Έχει γραφτεί για εμένα ότι έχω πεθάνει από AIDS»

Η απάντηση της τραγουδίστριας για τα πιο ακραία πράγματα που έχουν γραφτεί για εκείνη κατά τη διάρκεια της καριέρας της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/11/2024 | 20:36

Αννα Βίσση: «Έχει γραφτεί για εμένα ότι έχω πεθάνει από AIDS»

Σε μια συνέντευξη στο κανάλι του Fipster στο YouTube και στη στήλη «Θάρρος ή Αλήθεια», η Άννα Βίσση μίλησε ανοιχτά για τις ακραίες φήμες και τα ψέματα που έχουν γραφτεί για εκείνη στα media.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ένα από τα πιο ακραία ψέματα που κυκλοφόρησαν κάποτε για εκείνη ήταν ότι είχε πεθάνει από AIDS, και μάλιστα ότι «με έφερναν με κασκέτο από την Αγγλία στην Ελλάδα». Αναφερόμενη σε αυτή την εμπειρία, τόνισε πόσο σοκαριστικό και προσβλητικό ήταν, αλλά σημείωσε πως το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από αρκετά χρόνια.

Σχετικά με την αντιμετώπισή της στα αρνητικά σχόλια στα social media, η Βίσση είπε ότι στην αρχή «τσιμπάει» μερικές φορές, αλλά γρήγορα αναρωτιέται γιατί ασχολείται, καταλήγοντας πως «ό,τι κι αν κάνεις, θα πούνε για σένα». Αυτή η εμπειρία την έχει βοηθήσει να διατηρεί μια στάση αποστασιοποίησης και αποδοχής προς τη συνεχή κριτική που δέχονται οι δημόσιες προσωπικότητες.

Η συνέντευξη πρόσφερε μια πιο προσωπική ματιά στην καριέρα και την αντιμετώπιση της διάσημης τραγουδίστριας απέναντι στην έκθεση και τις φήμες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid 27.11.2025
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους

Καραβοκύρη για Καληφώνη: «Τις θεωρώ γελοίες αυτές τις συζητήσεις»

TV Buzz 27.11.2025
«Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ τέτοιο περιεχόμενο»

5 μυστικά μέρη που εξαφανίζονται από το χάρτη ‑ Το #3 θα σε σοκάρει

Παράξενα 27.11.2025
Από λίμνες που γεμίζουν και αδειάζουν μέσα σε ώρες, μέχρι ολόκληρες αποικίες που χάθηκαν χωρίς ίχνος – τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα εξαφάνισης στον κόσμο!