E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τροχαίο με πατίνι στη Μεσογείων: Αφέθηκε ελεύθερη η 30χρονη οδηγός

Της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης

Δημοσίευση 8/11/2024 | 16:49

Τροχαίο με πατίνι στη Μεσογείων: Αφέθηκε ελεύθερη η 30χρονη οδηγός

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε η 30χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 12χρονο στη Μεσογείων.

Η 30χρονη μετά την απολογία της στον εισαγγελέα για το τροχαίο στη Μεσογείων αφέθηκε ελεύθερη, ωστόσο της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Σημειώνεται πως βάρος της, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης με παραβίαση ερυθρού σηματοδότη. Την ίδια ώρα ο 12χρονος βρίσκεται μεταξύ «ζωής και θανάτου» και δίνει τη δική του μάχη στη ΜΕΘ.

Η 30χρονη επιμένει πως δεν παραβίασε κόκκινο φανάρι και ισχυρίζεται ότι ο ανήλικος επέβαινε στο πατίνι και έπεσε στο αυτοκίνητό της. Τα ίδια υποστηρίζει και η οικογένειά της, όμως αυτόπτες μάρτυρες και η οικογένεια του 12χρονου, υποστηρίζουν πως πέρασε με κόκκινο και πως ο ίδιος δεν επέβαινε στο πατίνι τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά το κρατούσε στα χέρια του.

Ο 12χρονος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ και φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από τους θεράποντες γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οργή στην Ιταλία με το ριψοκίνδυνο άλμα Αμερικανού influencer ‑ «Η λίμνη Κόμο δεν είναι λούνα παρκ»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Δημόσια έκκληση από τους κατοίκους του Νέσσο για τον «επικίνδυνο τουρισμό» που προωθούν διάφοροι influencers - «Σεβαστείτε τα μέρη, σεβαστείτε όσους ζουν εκεί»

Δεν ήταν φάουλ, λέει ο Τραμπ για την κόκκινη στον Μπαλογκάν και... τα ρίχνει στον διαιτητή

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
«Ήταν δύο παίκτες που έτρεχαν με πλήρη ταχύτητα και απλώς συγκρούστηκαν» - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή, υποστηρίζοντας ότι η φάση δεν δικαιολογούσε την κόκκινη κάρτα

Οδηγός ταξί κατέβασε τους πελάτες και έφυγε με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ για να μην δουν τις πινακίδες του, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Οι νεαροί που έκαναν την καταγγελία έχουν καταγράψει στο κινητό τους τηλέφωνο όλον τον διάλογο με τον επαγγελματία - Αναμένεται ανακοίνωση από το ΣΑΤΑ

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Γαλλίας Μπερνάρ Αρνό καλείται να πληρώσει 22,5 εκατ. ευρώ σε φόρους

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης του ομίλου πολυτελών προϊόντων LVMH, θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης

Αφαίρεση βαθμών σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
«Καμπάνα» 7 αγωνιστικών σε Τζόουνς και 2 σε Ναν

Ποιο τουρκικό δημοσίευμα «αποκαλύπτει» υπόγεια οχυρά στα νησιά του Αιγαίου και τι ισχυρίζεται

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η τουρκική εφημερίδα Sözcü επιχειρεί να παρουσιάσει τη νόμιμη θωράκιση των ελληνικών νησιών ως «σκοτεινή επιχείρηση» με υπόγεια οπλοστάσια.

ΕΚΠΟΙΖΩ: «Παράνομη η επιβολή μηνιαίας χρέωσης 0,80 ευρώ στους καταθετικούς και της Alpha Bank» – Τι απαντά η τράπεζα

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Σύμφωνα με την Alpha Bank «η απόφαση δεν επηρεάζει την ισχύ των συμβατικών σχέσεων των πελατών που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν το myAlpha Benefit Base, ούτε αμφισβητεί τη δυνατότητα παροχής του συγκεκριμένου πακέτου υπηρεσιών»

Νετανιάχου κατά F‑35 στην Τουρκία: Τι είπε για την ισορροπία δυνάμεων στη Μέση Ανατολή

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι η ενίσχυση της τουρκικής αεροπορίας με αμερικανικά μαχητικά θα απειλήσει τη στρατηγική ισορροπία στην περιοχή.

Τουρκία: 5,1 εκατομμύρια συνταξιούχοι δεν φτάνουν ούτε στο όριο της πείνας

E-Daily 2.TopNews 06.07.2026
Σύμφωνα με επίσημα κυβερνητικά στοιχεία, 5,1 εκατομμύρια συνταξιούχοι στην Τουρκία λαμβάνουν κατώτατη παροχή που υπολείπεται δραματικά από το επίσημο όριο της πείνας.

H Ελληνίδα επιστήμονας που αμφισβητεί ό,τι ξέραμε για την εξέλιξη του ανθρώπινου κρανίου

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Νέα μελέτη με επικεφαλής την παλαιοανθρωπολόγο Κατερίνα Χαρβάτη αναθεωρεί την επικρατέστερη θεωρία για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και τη μείωση του προσώπου στο γένος Homo.