E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είχαμε τους ίδιους ρόλους και ανακάλυψα ήταν εξωφρενικά καλύτερα πληρωμένος από μένα»

Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ανέκδοτο. «Αλήθεια παίρνεις τόσα; είπα και μου απάντησε ναι» περιγράφει η Πέγκυ Τρικαλιώτη

Δημοσίευση 7/11/2024 | 21:36

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είχαμε τους ίδιους ρόλους και ανακάλυψα ήταν εξωφρενικά καλύτερα πληρωμένος από μένα»

Στην Αθηναϊδα Νέγκα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Πέγκυ Τρικαλιώτη, όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε για την ανισότητα που υπάρχει ακόμη, τουλάχιστον οικονομικά, ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες ηθοποιούς.

Ειδικότερα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη δήλωσε αρχικά πως «οι άντρες ηθοποιοί πληρώνονται καλύτερα από τις γυναίκες στην Ελλάδα. Δηλαδή σε ένα θέατρο που μπορεί να είσαι με ένα ποσοστό, για παράδειγμα, αν είσαι πρωταγωνιστής ή πρώτος ρόλος, μπορεί να έχεις το ίδιο ποσοστό με κάποιον άλλο. Σε ένα φιξ ποσό όμως, ως επί το πλείστον, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι πιο καλοπληρωμένοι οι άντρες. Δεν το συζητώ».

«Το έχω αντιμετωπίσει το οικονομικό. Κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι ο συνάδελφος μου, με τον οποίο είχαμε τους ίδιους ρόλους, ήταν εξωφρενικά καλύτερα πληρωμένος από μένα και είπα «τι εννοείται; Αλήθεια τώρα;». Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ανέκδοτο. «Αλήθεια παίρνεις τόσα;» είπα και μου απάντησε ναι. Είναι δηλαδή σαν το ανέκδοτο… πληρώνεστε εσείς;».

«Δεν υπάρχει μάνατζερ στην Ελλάδα γιατί είναι πολύ μικρή η αγορά. Είναι πολύ απλό. Ο μάνατζερ θα βγάλει από σένα λεφτά, αλλά δεν υπάρχουν για να πάρει ο μάνατζερ, οπότε δεν μπορεί να αναπτυχθεί στην Ελλάδα αυτό το μοντέλο, τουλάχιστον στους ηθοποιούς» πρόσθεσε, ακόμα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο talk show της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχω μετανιώσει για συμπεριφορές, έχω υπάρξει άδικος σε συνεργασίες»

Tabloid 01.02.2026
Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα, είπαμε;»

Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη μήνυση στον Αδωνι Γεωργιάδη: «Από παλικαρισμούς και νταηλίκια χορτάσαμε»

Tabloid 01.02.2026
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε σε ζωντανή σύνδεση η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ποιος είναι ο Κρητικό πιλότος που έγινε viral χάρη στις ξεκαρδιστικές ατάκες του

Tabloid 01.02.2026
Η προσγείωση δεν ήταν εύκολη λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά ο πιλότος δεν άφησε το άγχος να φανεί

Το «απίθανο ζευγάρι» των 00s που μάγεψε τα tabloids και τελείωσε νωρίς

Celebrity Stories 01.02.2026
Από τα πλατό του Scrubs μέχρι τα τραγούδια της καρδιάς – η σχέση που καθήλωσε τα φώτα της δημοσιότητας και… τελείωσε λόγω διαφοράς ηλικίας

Έλλη Κοκκίνου – Αμηχανία στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid Χτες
«Έχουν περάσει τα χρόνια, έχουν παραγραφεί αυτά»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Με προσβάλλει να με υποστηρίζει»

Tabloid Χτες
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καυτηρίασε τη στάση του Γιώργου Λιάγκα

Evangelia: Παντρεύεται στην Κρήτη

Tabloid Χτες
Όλα δείχνουν πως η τραγουδίστρια Evangelia και ο αρραβωνιαστικός της, Jay Stolar ετοιμάζονται για κρητικό γάμο

Γιώργος Σεϊταρίδης: Τρία χρόνια παρακαλούσα τη σύζυγό μου να με παντρευτεί

Tabloid Χτες
Έχουμε φτάσει στα 12 χρόνια και ακόμα με αντέχει, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Η Πέγκυ Ζήνα «μεταμορφώθηκε» σε Αμαλία από το «Παρά Πέντε» και τραγούδησε το «Ματώνω»

Tabloid Χτες
Χρόνια περιμέναμε αυτό το το βίντεο και πλέον, ήρθε