E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είχαμε τους ίδιους ρόλους και ανακάλυψα ήταν εξωφρενικά καλύτερα πληρωμένος από μένα»

Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ανέκδοτο. «Αλήθεια παίρνεις τόσα; είπα και μου απάντησε ναι» περιγράφει η Πέγκυ Τρικαλιώτη

Δημοσίευση 7/11/2024 | 21:36

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είχαμε τους ίδιους ρόλους και ανακάλυψα ήταν εξωφρενικά καλύτερα πληρωμένος από μένα»

Στην Αθηναϊδα Νέγκα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Πέγκυ Τρικαλιώτη, όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε για την ανισότητα που υπάρχει ακόμη, τουλάχιστον οικονομικά, ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες ηθοποιούς.

Ειδικότερα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη δήλωσε αρχικά πως «οι άντρες ηθοποιοί πληρώνονται καλύτερα από τις γυναίκες στην Ελλάδα. Δηλαδή σε ένα θέατρο που μπορεί να είσαι με ένα ποσοστό, για παράδειγμα, αν είσαι πρωταγωνιστής ή πρώτος ρόλος, μπορεί να έχεις το ίδιο ποσοστό με κάποιον άλλο. Σε ένα φιξ ποσό όμως, ως επί το πλείστον, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι πιο καλοπληρωμένοι οι άντρες. Δεν το συζητώ».

«Το έχω αντιμετωπίσει το οικονομικό. Κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι ο συνάδελφος μου, με τον οποίο είχαμε τους ίδιους ρόλους, ήταν εξωφρενικά καλύτερα πληρωμένος από μένα και είπα «τι εννοείται; Αλήθεια τώρα;». Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ανέκδοτο. «Αλήθεια παίρνεις τόσα;» είπα και μου απάντησε ναι. Είναι δηλαδή σαν το ανέκδοτο… πληρώνεστε εσείς;».

«Δεν υπάρχει μάνατζερ στην Ελλάδα γιατί είναι πολύ μικρή η αγορά. Είναι πολύ απλό. Ο μάνατζερ θα βγάλει από σένα λεφτά, αλλά δεν υπάρχουν για να πάρει ο μάνατζερ, οπότε δεν μπορεί να αναπτυχθεί στην Ελλάδα αυτό το μοντέλο, τουλάχιστον στους ηθοποιούς» πρόσθεσε, ακόμα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο talk show της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Επιστρέφει στην υποκριτική μετά από οκτώ χρόνια

Tabloid 06.11.2025
«Ήταν πολύ γλυκιά και προσιτή σε όλους»

Χαρά Παππά: «Ο κορονοϊός προσέβαλε το νευρικό μου σύστημα, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι»

Tabloid 06.11.2025
Το γνωστό μοντέλο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη

Ο Μπραντ Πιτ «ξαναχτυπά» την Αντζελίνα Τζολί – Το email του 2023 και η μήνυση 35 εκατ. δολαρίων

Tabloid 06.11.2025
Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι

Ιωάννα Μαλέσκου: «Η πρώτη χρονιά που δίδαξα ως δασκάλα ήταν στα Βορίζια»

Tabloid 06.11.2025
Η Ιωάννα Μαλέσκου θυμήθηκε τα χρόνια που εργάστηκε ως δασκάλα στα Βορίζια του Ηρακλείου, που σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο μιας φονικής βεντέτας

Μουτίδου για Γκλέτσο: «Όταν κάποιος τσαμπουκαλεύεται φοβάται»

TV Buzz 06.11.2025
«Δέχθηκα προσωπική λεκτική κακοποίηση»

Πέθανε η διάσημη σκυλίτσα Tika the Iggy

Tabloid 06.11.2025
Το 14 ετών ιταλικό λαγωνικό κατέληξε μετά από χειρουργική επέμβαση - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Ρούλα Σταματοπούλου: Ξεσπά για τις νταντάδες του γιου της

Tabloid 06.11.2025
Η γνωστή make up artist, όπως δήλωσε, είναι από τις μαμάδες που δεν έχουν βοήθεια στο σπίτι

Κιμ Καρντάσιαν: Το backstage της... γuμνής φωτογράφισης για εξώφυλλο περιοδικού

Tabloid 06.11.2025
Η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε τη... θερμοκρασία για τους followers της

Η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός που δε θυμόσουν ότι ξεκίνησε από τα καλλιστεία

Celebrity Stories 06.11.2025
Συμμετείχε το 1975 στα πιο επεισοδιακά ελληνικά καλλιστεία