E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επανασύνδεση για Γιώργο Λιάγκα – Δημήτρη Ουγγαρέζο

Λέτε να έφτιαξαν οι σχέσεις τους;

Δημοσίευση 7/11/2024 | 11:40

Επανασύνδεση για Γιώργο Λιάγκα – Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η σχέση που έχει ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο θα έλεγε κανείς πως είναι… περίεργη, αφού μέσα στα χρόνια έχει αλλάξει πάρα πολλές φορές. Από οικογενειακοί φίλοι έγιναν δυο άγνωστοι, από δύο άγνωστοι, φίλοι, από φίλο οριακά εχθροί, τώρα όμως οι σχέσεις τους φαίνεται πως είναι καλά.

Πρόσφατη κόντρα τους ήταν πέρσι, όταν έβγαιναν σε εκπομπές και σε κάμερες και πετούσαν ο ένας προς τον άλλον καρφιά, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν ονόματα και συγκεκριμένες καταστάσεις. Μάλιστα, ο Δημήτρης είχε κάνε μπλοκ τον Γιώργο στο Instagram.

«Πέρα από τα beefs που εξομαλύνθηκαν, έχτισα και σχέσεις σε αυτό τον χώρο. Θα το πω και θα το παραδεχτώ. Φυσικά, και μοιραστήκαμε μια φιλία με τον Γιώργο, δυνατή, ωραία φιλία και περάσαμε καλά. Τα πράγματα ήρθαν έτσι, οι συγκυρίες και απομακρυνθήκαμε. Δε θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Εγώ απομακρύνθηκα, δε θέλω άλλο! Αυτό δε σημαίνει ότι δεν εκτιμώ και τη φιλία του και πόσο με έχει βοηθήσει και τον έχω βοηθήσει. Κάτι καλό δεν υπάρχει πια και καλά κάνει που δεν υπάρχει. Πάμε για νέα πράγματα, αν δεν πάνε, υπάρχει λόγος», είχε πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη σχέση τους σήμερα.

Έπεσαν ξανά follow ανάμεσα σε Δημήτρη Ουγγαρέζο και Γιώργο Λιάγκα

Πλέον όμως φαίνεται πως οι σχέσεις τους είναι κάπως καλύτερες από πέρσι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έβγαλε από μπλοκ τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ έχει κάνει και follow ο ένας τον άλλον.

Τα follow έγιναν αφού ο παρουσιαστής ξεκίνησε να συνεργάζεται με τη Φαίη Σκορδά και η εκείνη παρά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα, έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου