E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκλογές ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις τηλεφώνησε και συνεχάρη τον Τραμπ

Η κλήση τερματίζει και επίσημα τη σκληρή διαμάχη μεταξύ της νυν αντιπροέδρου των ΗΠΑ και του εκλεγέντος προέδρου της χώρας

Δημοσίευση 6/11/2024 | 21:06

Εκλογές ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις τηλεφώνησε και συνεχάρη τον Τραμπ

Όντας άφαντη επί πολλές ώρες αφ' ότου κατέστη ξεκάθαρο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο νικητής στις αμερικανικές εκλογές, έχοντας εξασφαλίσει τους απαιτούμενους εκλέκτορες, η Κάμαλα Χάρις αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή της και να συγχαρεί τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η Καμάλα Χάρις τηλεφώνησε στον Ντόναλντ Τραμπ για να τον συγχαρεί για τη νίκη στις αμερικανικές εκλογές, επιβεβαίωσε συνεργάτης της στην ομάδα της προεκλογικής της καμπάνιας.

Η κλήση τερματίζει και επίσημα τη σκληρή διαμάχη μεταξύ της νυν αντιπροέδρου των ΗΠΑ και του εκλεγέντος προέδρου της χώρας. Η συνεργάτης της καμπάνιας της Χάρις είπε ότι η αντιπρόεδρος τόνισε τη σημασία της ειρηνικής μεταφοράς της εξουσίας και της προεδρίας για όλους τους Αμερικανούς.

Η Χάρις αναμένεται να εκφωνήσει την ομιλία της για παραχώρηση στον Χάουαρντ αργότερα σήμερα το απόγευμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να ανατιναχτείς ανά πάσα στιγμή;»

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Ιρανός ΥΠΕΞ αποκάλυψε σε συνέντευξή του το κλίμα της αντιπαράθεσης με τον απεσταλμένο του Τραμπ, περιγράφοντας εχθρικές ανταλλαγές και αμείλικτες δηλώσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Καιρός σήμερα: Καύσωνας σε όλη τη χώρα – Πού θα «χτυπήσουν» 40 με 41 βαθμοί

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Αίθριος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40-41 βαθμούς στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Καρδίτσα: Ιερέας και πρόεδρος κοινότητας κατέληξαν σε γροθιές

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Το επεισόδιο ξέσπασε στον προαύλιο χώρο εκκλησίας και οδήγησε τους εμπλεκόμενους σε αστυνομικό τμήμα, μηνύσεις και κλήση ενώπιον εισαγγελέα.

Πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι γνωρίζουμε για τη νεκρή

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η ταυτοποίηση της σορού και τα αίτια θανάτου αναμένονται από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα.

Ισπανία – Αργεντινή 1‑0: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Φούριας Ρόχας

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Φεράν Τόρες σκόραρε στο 106` της παράτασης και χάρισε στην Ισπανία τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, σε έναν τελικό όπου η «Φούρια Ρόχα» κυριάρχησε απόλυτα.

Σούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα αναμένεται να φθηνύνουν από τον Σεπτέμβριο

E-Daily 1.Hero 20.07.2026
Μετά τη λήξη του πλαφόν, τίθεται σε ισχύ συμφωνία πάγωματος τιμών σε 2.000 προϊόντα για Ιούλιο-Αύγουστο, με νέες μειώσεις να προγραμματίζονται από το φθινόπωρο.

Η Αγκυρα αντιδρά στην αναστολή λειτουργίας 11 σχολείων στη Θράκη και επαναφέρει τους ισχυρισμούς περί «τουρκικής μειονότητας»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για καταπιεστικές αποφάσεις και πρακτικές που συνιστούν παραβίαση των διατάξεων της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Καταγγελίες για πλαστό έρανο για την επιστροφή των σορών στη Μολδαβία, αύριο θα επιχειρήσουν οι γιατροί να ξυπνήσουν την 7χρονη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η θεία που θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού - Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του παιδιού σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στη Χαλκιδική

Μουντιάλ 2026: Πόσα εκατομμύρια θα εισπράξει η ομάδα που θα σηκώσει την κούπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η FIFA διαθέτει φέτος τεράστια ποσά για τους νικητές - ο πρωταθλητής κόσμου θα φύγει με 37,1 εκατ. ευρώ, ενώ και ο φιναλίστ εξασφαλίζει κέρδος ρεκόρ.

Μελόνι για τον κοσμηματοπώλη‑δολοφόνο: «Ποιος μπορεί να κρίνει τον φόβο του ανθρώπου;»

Κόσμος Χτες
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να κινήσει τη διαδικασία απονομής χάριτος στον Μάριο Ροτζιέρο, που καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 14 χρόνια και 9 μήνες για τη δολοφονία δύο ληστών.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην κορυφή: Πρώτος τίτλος μετά από 17 μήνες στο Γκστάαντ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κολινιόν με 2-1 σετ στον τελικό του ATP 250 στην Ελβετία και κατέκτησε τον 13ο τίτλο της καριέρας του.

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.