E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκαρισμένη με την επανεκλογή Τραμπ η Στόρμι Ντάνιελς: «Είπε ότι θέλει εκδίκηση, ποιος ξέρει τι συμβαίνει στο μυαλό ενός τρελού;»

«Ένα ασήμαντο μικρό παιδί»

Δημοσίευση 6/11/2024 | 20:23

Σοκαρισμένη με την επανεκλογή Τραμπ η Στόρμι Ντάνιελς: «Είπε ότι θέλει εκδίκηση, ποιος ξέρει τι συμβαίνει στο μυαλό ενός τρελού;»

Καλεσμένη στην εκπομπή Good Morning America του δικτύου ABC ήταν η Στόρμι Ντάνιελς, η πρώην ηθοποιός εpωτικών ταινιών που είχε διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στις νομικές περιπέτειες του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην και πλέον εκ νέου πρόεδρος των ΗΠΑ είχε κριθεί ένοχος τον περασμένο Μάιο σε 34 κατηγορίες που αφορούν υπόθεση χρηματισμού, με την απόφαση της ποινής να εκκρεμεί.

Ο δικαστής Χουάν Μέρτσαν δήλωσε ότι, λόγω της «μοναδικής πολυπλοκότητας» της υπόθεσης, η απόφαση της ποινής δεν ήταν δυνατόν να εκδοθεί πριν τις εκλογές. Επισήμανε, μάλιστα, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που πρώην πρόεδρος καταδικάζεται για ποινικό αδίκημα, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία εξαιρετικά απαιτητική.

Η Ντάνιελς, σχολιάζοντας την εκλογική νίκη του Τραμπ, ανέφερε ότι, παρά την επικράτησή του, τον θεωρεί «ένα ασήμαντο μικρό παιδί» που επιζητεί «εκδίκηση» εις βάρος της. «Είπε ότι θέλει εκδίκηση, αλλά ποιος ξέρει τι συμβαίνει στο μυαλό ενός τρελού;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη και απογοητευμένη από την κατάσταση στις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι είναι αδιανόητο να μπορεί κάποιος με ποινικές κατηγορίες, ή ακόμα και με καταδίκη, να διεκδικεί την προεδρία. Όταν η δημοσιογράφος της επισήμανε ότι δεν υπάρχει συνταγματικός νόμος στις ΗΠΑ που να το απαγορεύει, η Ντάνιελς απάντησε: «Πίστευα ότι οι Αμερικανοί θα αντιδρούσαν και δεν θα ψήφιζαν έναν τέτοιον άνθρωπο».

«Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες χώρες, αλλά πώς είναι δυνατόν εξ’ αρχής κάποιος που καταδικάστηκε – ή έστω κατηγορήθηκε για τόσα εγκλήματα, να είναι υποψήφιος». «Πίστευα ότι οι Αμερικανοί θα ξεσηκώνονταν και δεν θα ψήφιζαν έναν τέτοιον άνθρωπο» συνέχισε. «Η Κάμαλα Χάρις έχασε τις εκλογές εξαιτίας του ρατσισμού στις ΗΠΑ» κατέληξε.

Η Ντάνιελς επίσης ανέφερε ότι, κατά τη γνώμη της, η Κάμαλα Χάρις έχασε τις εκλογές λόγω του ρατσισμού που επικρατεί στις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητά της επηρεάστηκε από προκαταλήψεις που συνεχίζουν να υφίστανται στην αμερικανική κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θα έχουν φέτος τα νησιά γιατρούς; Στο παρά πέντε η στελέχωση ‑ Έκτακτες οδηγίες από το υπουργείο Υγείας

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Συναγερμός στα νησιά λίγο πριν κορυφωθεί το καλοκαίρι – Αγώνας δρόμου για γιατρούς και ασθενοφόρα

Σοκαριστικό δυστύχημα στο Νιού Τζέρσει: Αυτοκίνητο παρέσυρε και πέταξε στον αέρα δύο γυναίκες που περνούσαν διάβαση

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Οι δύο γυναίκες επέστρεφαν από σπίτι στο σπίτι στο οποίο είχαν πάει για να δουν αγώνα του Μουντιάλ

Βίντεο μετά την πτώση ελικοπτέρου στη λίμνη Αώου: Ο χειριστής κολυμπά στα νερά και εξετάζει το βυθισμένο Bell

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο νέο υλικό αποτυπώνεται η στιγμή που ένας από τους κυβερνήτες βρίσκεται ήδη μέσα στο νερό και βουτά, ενώ λίγα μέτρα μακριά του το ελικόπτερο είναι βυθισμένο - με το περίγραμμά του να διακρίνεται καθαρά κάτω από την επιφάνεια της λίμνης

Η Σουηδή υπουργός Περιβάλλοντος εμφανίστηκε με τον 3 μηνών γιο της στο Συμβούλιο της ΕΕ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ρομίνα Πουρμοχτάρι θέλησε να αναδείξει τα οφέλη των πολιτικών γονικής άδειας, φέρνοντας στο Συμβούλιο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξμβούργο τον 3 μηνών γιο της, Ανταμ

Σύγκρουση τρένων στη δυτική Πολωνία – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Κόσμος Χτες
Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα - 16 ομάδες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος

Επιληπτική κρίση πιλότου σε πτήση της Air Canada προκάλεσε τρόμο σε 61 επιβάτες

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Για σαράντα λεπτά προσπαθούσαμε να τον συγκρατήσουμε»

«Σε δύο λεπτά έφυγε»: Συγκλονισμένος ο σύντροφος της 23χρονης που πέθανε αιφνιδίως στα Κουφονήσια

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το κορίτσι εκείνο το βράδυ δεν είχε φάει σχεδόν τίποτα - ήταν ουσιαστικά νηστική»

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Η τραυματίας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της

Ο 93χρονος εξηγεί γιατί προσπαθούσε να μπει στον θάλαμο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι: «Κι εγώ είμαι ορφανός»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε να περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου γύρω στις 10 το βράδυ

Μουντιάλ 2026: Το Κατάρ «αγόρασε» οπαδούς για τα τρία παιχνίδια του

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία χρηματοδότησε τη μετακίνηση εκατοντάδων φιλάθλων

Τάκης Γκώνιας: Το τελευταίο «αντίο» στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στη Λιβαδειά

Ελλάδα Χτες
Ο παλαίμαχος αθλητής έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια

Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Συγκινεί άνδρας που κρατάει τα χέρια της γυναίκας του με κινητικά προβλήματα

Κόσμος Χτες
Πάνω από 27.000 άτομα έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι -Εντοπίστηκαν 1.200 άτομα