E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μελάνια Τραμπ: Ειδικός αναλύει τις κινήσεις της Πρώτης Κυρίας μετά την επανεκλογή Τραμπ

Επιστροφή στα φώτα της δημοσιότητας για τη Μελάνια Τραμπ - Η επανεκλογή του συζύγου της και οι σχέσεις με τον Λευκό Οίκο

Δημοσίευση 6/11/2024 | 19:22

Μελάνια Τραμπ: Ειδικός αναλύει τις κινήσεις της Πρώτης Κυρίας μετά την επανεκλογή Τραμπ

Ιστορική νίκη για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επανεξελέγη στα 78 του χρόνια πρόεδρος των ΗΠΑ, αφήνοντας πίσω του με διαφορά την αντίπαλό του, Κάμαλα Χάρις.

Μετά την ανάδειξή του ως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ εκφώνησε τον πανηγυρικό λόγο του στο Συνεδριακό Κέντρο του «Παλμ Μπιτς» στη Φλόριντα παρουσία της οικογένειάς του.

Τα βλέμματα μαγνήτισε με την εντυπωσιακή παρουσία της η σύζυγος του πλανητάρχη, Μελάνια Τραμπ, η οποία μετά από τέσσερα χρόνια αποχής, επιστρέφει ξανά στα φώτα της δημοσιότητας ως η Πρώτη Κυρία.

Πως σχολιάζει τη Μελάνια Τραμπ ειδικός στη γλώσσα του σώματος

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, ανέλυσε τη συμπεριφορά της Μελάνια Τραμπ στη σκηνή της Φλόριντα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ναι μεν η Πρώτη Κυρία έλαμπε στο πλευρό του συζύγου της από χαρά, ωστόσο υπήρχε μία «αμηχανία» ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Οι χειρονομίες του Τραμπ απέναντί της έδιναν την εντύπωση ότι επιδιώκει την υποστήριξη και τη δύναμη της. Η κίνησή του να λάβει μία συγχαρητήρια αγκαλιά από τη Μελάνια έδειξε την αμηχανία που υπήρχε ανάμεσά τους»

Η γλώσσα του σώματος θα μπορούσε πει ότι η αμηχανία της Μελάνια Τραμπ δείχνει το άγχος της για την επιστροφή στα φώτα της δημοσιότητας, μετά από τέσσερα χρόνια αποχής, ως Πρώτη Κυρία της Αμερικής.

«Ένα ενδεικτικό σημάδι της δύναμης και της αυτοπεποίθησης που έχει η Μελάνια φάνηκε στην κίνησή της να απλώσει το χέρι της στην πλάτη του Τραμπ για να τον οδηγήσει (ή να τον σπρώξει απαλά) πίσω στο αναλόγιο», δηλώνει η ειδικός της γλώσσας του σώματος.

Η απέχθεια της Μελάνια Τραμπ για τον Λευκό Οίκο

Η Μελάνια φέρεται να μισούσε τη ζωή στη Λεωφόρο Πενσυλβάνια 1600 - και κάποτε συνέκρινε το προεδρικό μέγαρο με μια στρατιωτική φυλακή της Βενεζουέλας.

Πηγή κοντά στην οικογένεια του νέου προέδρου των ΗΠΑ είπε στο People πως: «Αν η Μελάνια γίνει ξανά πρώτη κυρία, φυσικά ο κόσμος περιμένει από αυτήν να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο και να εκτελέσει τα καθήκοντά της».

Ωστόσο, η 54χρονη Μελάνια Τραμπ δεν είναι τόσο πρόθυμη να μετακομίσει πράγματι στον Λευκό Οίκο: «Θα έχει το ιδιωτικό της διαμέρισμα εκεί, και έχει το σπίτι της στη Νέα Υόρκη και το σπίτι της στο Μαρ-α-Λάγκο στο Παλμ Μπιτς», λέει η ίδια πηγή. «Θα περνάει χρόνο σε όλα αυτά τα μέρη».

Η ίδια πηγή λέει πως «δεν είναι πιθανό», να είναι ο Λευκός Οίκος η κύρια κατοικία της.

Με τον γιο τους, Μπάρον Τραμπ, 18 ετών, αυτή τη στιγμή στο πρώτο έτος των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, η Μελάνια φέρεται να ελπίζει να περνάει περισσότερο χρόνο στην πόλη με το παιδί της, το μοναδικό που έχει με τον Ντόναλντ.

«Όσο και αν η Μελάνια αγαπά το Μαρ-α-Λάγκο και τη ζωή της στο Παλμ Μπιτς, θα περνά περισσότερο χρόνο στη Νέα Υόρκη με τον γιο της, που είναι πιο σημαντικός για εκείνη από οτιδήποτε άλλο», λέει η πηγή για τους επόμενους μήνες.

«Εάν εκλεγεί ο σύζυγός της, θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του Λευκού Οίκου που της ζητείται να παρευρεθεί όπως πάντα. Η Μελάνια ξέρει τι να κάνει, αλλά έχει το δικό της μυαλό», ανέφερε η πηγή που μίλησε στο People, πριν γίνει γνωστό το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. Η πηγή πρόσθεσε μάλιστα πως «αυτό δεν έχει αλλάξει και δε θα αλλάξει εάν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές».

Άλλη πηγή από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας Τραμπ λέει στο People πιο εμφατικά: «Σίγουρα δε θα επιστρέψει στην Ουάσιγκτον για να ζήσει εκεί. Θα μείνει μεταξύ της Φλόριντα και της Νέας Υόρκης. Δεν έχει συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο».

Από τότε που έφυγε από τον Λευκό Οίκο το 2020, η Μελάνια απέφευγε τον «έντονο δημόσιο έλεγχο που δεν της αρέσει». Μια επιστροφή στο προσκήνιο θα σήμαινε ότι «θα κάνει ό,τι αναμένεται», λέει η πηγή, αλλά «η Μελάνια κάνει αυτό που πρέπει. Θα έχει πάντα μια δική της ζωή μακριά από την πολιτική». Σφίγγει τα δόντια της, γυρίζει το κεφάλι της και κάνει ό,τι πρέπει να κάνει», λέει η ίδια πηγή στο People.

Η Μελάνια «μισεί την πολιτική» και προσπαθεί να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από αυτήν, λέει άλλη πηγή. «Η ασφάλεια και η ευημερία του Μπάρον θα παραμείνουν πάντα στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα απέφευγε τα καθήκοντά της ως πρώτης κυρίας», πιστεύει η πηγή.

Με πληροφορίες Daily Mail και People

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγιος Παντελεήμονας: Πέταξαν χειροβομβίδα σε καφετέρια – Δύο τραυματίες

Ελλάδα 05.08.2025
Οι δύο άνδρες, ηλικίας 42 και 39 ετών, διακομίστηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου: Πώς προσπάθησε η 32χρονη μητέρα να κρύψει τα ίχνη της

Ελλάδα 05.08.2025
Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον φρικτό θάνατο που βρήκε το τρίχρονο κορίτσι από την 32χρονη μητέρα της

Έτοιμος για πλήρη κατάληψη της Γάζας ο Νετανιάχου

Κόσμος 05.08.2025
Αντιδρούν και οι Ισραηλινοί

Οι 4 μεγάλες αλλαγές στα ΑΤΜ των τραπεζών από τις 11 Αυγούστου

Οικονομία 05.08.2025
Μηδενίζονται οι χρεώσεις για αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ

Τι φέρνουν τα νέα κόκκινα «ευέλικτα» τιμολόγια ρεύματος

Οικονομία 05.08.2025
Τα κύρια χαρακτηριστικά των ευέλικτων τιμολογίων

Παλαιό Φάληρο: «Δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση πως σκότωσε το παιδί της» ‑ Τι λέει η δικηγόρος της 32χρονης

Ελλάδα Χτες
Νωρίτερα η Αστυνομία εντόπισε το ρούχο που φορούσε η κατηγορούμενη την ημέρα που εγκατέλειψε την 4χρονη στην παραλία

Χερσόνησος: Τουρίστρια πέθανε σε ξαπλώστρα – Τρεις συλλήψεις μετά τον θάνατό της

Ελλάδα Χτες
Κατέρρευσε λίγα λεπτά μετά την έξοδό της από την πισίνα – Σε εξέλιξη η προανάκριση

Συνελήφθη γνωστός πρώην αστυνομικός για ναρκωτικά – Κατασχέθηκαν 150 γραμμάρια κοκαΐνης

Ελλάδα Χτες
Ο 33χρονος πρώην αστυνομικός, που διαθέτει λογαριασμό στο Tik Tok με περισσότερους από 270.000 χιλιάδες ακολούθους, κρατείται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας

Αθλητικά Νέα Χτες
Μέσα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πλήρες ρόστερ η Εθνική, όλο στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη

Έβαλαν συρματόπλεγμα στην Πορτάρα της Νάξου μετά τον τουρίστα που σήκωσε αρχαίο μάρμαρο για να βγει φωτογραφία

Ελλάδα Χτες
Μετά τη μήνυση της Εφορείας Αρχαιοτήτων, τοποθετήθηκε συρματόπλεγμα στο μνημείο

Απίστευτη απάτη στην Πάτρα: Γυναίκα παρέδωσε κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ σε άγνωστο – «Πάνω από το σπίτι σου πετάει drone της Εφορίας»

Ελλάδα Χτες
Έχουν ήδη ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Η απάντηση του Πούτιν στα πυρηνικά υποβρύχια του Τραμπ

Κόσμος Χτες
Πυρηνική απειλή πάνω από την Ευρώπη