E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάκης Γαβαλάςστην εβδομάδα μόδας: «Σκάστε τώρα γιατί θα κάνω ερωτήσεις»

Οι απίστευτες ατάκες του

Δημοσίευση 5/11/2024 | 21:06

Λάκης Γαβαλάςστην εβδομάδα μόδας: «Σκάστε τώρα γιατί θα κάνω ερωτήσεις»

Με το γνωστό του χιούμορ, ο Λάκης Γαβαλάς παρουσίασε τους σχεδιαστές που θα συμμετάσχουν στο Athens Fashion Week από τις 6 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2024.

Επίτιμος καλεσμένος στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας (Athens Fashion Week 2024) ήταν ο θρυλικός Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος με την έντονη προσωπικότητά του, το άπλετο χιούμορ του και τις στιλιστικές του απόψεις, έκανε καυστικά σχόλια για τους υπόλοιπους σχεδιαστές μόδας και όχι μόνο!

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ας δούμε ποιοι θα μας καταπλήξουν. Σκάστε γιατί κάνω ερωτήσεις! Υπάρχει σχεδιάστρια που είναι φίλη μου και με έκανε να αγοράσω νέο σίδερο… η Δάφνη Βαλέντε!», είπε στην αρχή ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια είπε: «Έρχονται οι κύριοι Ζούλιας και Περικλής Κονδυλάτος. Με εκπλήσσουν και με ξοδεύουν γιατί αγοράζω συνέχεια δημιουργίες τους. Κύριοι τι έχετε να πείτε για το γυμνό style που βλέπουμε σε πίστες και δρόμους;», ρώτησε ο Λάκης Γαβαλάς με τον Ζούλια να απαντά: «Το γυμνό είναι για το κρεβάτι πουθενά αλλού!». Τότε ο σχεδιαστή μόδας είπε με χιούμορ: «Και το κρεβάτι πρέπει να είναι “Hastens” που είμαι και ambvassador, ευχαριστώ για την πάσα!».

Κατά τη διάρκεια του κοκτέιλ πάρτι που πραγματοποιήθηκε εν όψει του Athens Fashion Week, ο Λάκης Γαβαλάς παρουσίασε τη σχεδιάστρια Κατερίνα Κουτσουνάκη και… θυμήθηκε: «Καλά, τώρα τι μου θύμισες: Είχα έναν γκόμενο παλιά και τον έλεγα κουτσούνι μου. Ποτέ δεν τον είπα κουτσουνάκι μου. Τι βλακεία. Το έκανες εσύ όμως».

«Η ελληνική μόδα υπάρχει και πρέπει να βγει πολύ, πολύ παραέξω”, δήλωσε η σχεδιάστρια Όλγα Καραβαρβέρη κατά τη διάρκεια του κοκτέιλ πάρτι που πραγματοποιήθηκε εν όψει του Athens Fashion Week.

«Η αλήθεια είναι αυτή και χαίρομαι που είσαι μία από αυτούς που τη βγάζει έξω πολύ τακτικά. Ευχαριστούμε και να συνεχίσεις να τη βγάζεις έξω», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς, με την Όλγα Καραβαρβέρη να… αιφνιδιάζεται: “Τι ήταν αυτό;!”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Celebrity Stories 16.02.2026
Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz Χτες
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz Χτες
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid Χτες
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid Χτες
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories Χτες
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Προχτές
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας