E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάκης Γαβαλάςστην εβδομάδα μόδας: «Σκάστε τώρα γιατί θα κάνω ερωτήσεις»

Οι απίστευτες ατάκες του

Δημοσίευση 5/11/2024 | 21:06

Λάκης Γαβαλάςστην εβδομάδα μόδας: «Σκάστε τώρα γιατί θα κάνω ερωτήσεις»

Με το γνωστό του χιούμορ, ο Λάκης Γαβαλάς παρουσίασε τους σχεδιαστές που θα συμμετάσχουν στο Athens Fashion Week από τις 6 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2024.

Επίτιμος καλεσμένος στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας (Athens Fashion Week 2024) ήταν ο θρυλικός Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος με την έντονη προσωπικότητά του, το άπλετο χιούμορ του και τις στιλιστικές του απόψεις, έκανε καυστικά σχόλια για τους υπόλοιπους σχεδιαστές μόδας και όχι μόνο!

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ας δούμε ποιοι θα μας καταπλήξουν. Σκάστε γιατί κάνω ερωτήσεις! Υπάρχει σχεδιάστρια που είναι φίλη μου και με έκανε να αγοράσω νέο σίδερο… η Δάφνη Βαλέντε!», είπε στην αρχή ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια είπε: «Έρχονται οι κύριοι Ζούλιας και Περικλής Κονδυλάτος. Με εκπλήσσουν και με ξοδεύουν γιατί αγοράζω συνέχεια δημιουργίες τους. Κύριοι τι έχετε να πείτε για το γυμνό style που βλέπουμε σε πίστες και δρόμους;», ρώτησε ο Λάκης Γαβαλάς με τον Ζούλια να απαντά: «Το γυμνό είναι για το κρεβάτι πουθενά αλλού!». Τότε ο σχεδιαστή μόδας είπε με χιούμορ: «Και το κρεβάτι πρέπει να είναι “Hastens” που είμαι και ambvassador, ευχαριστώ για την πάσα!».

Κατά τη διάρκεια του κοκτέιλ πάρτι που πραγματοποιήθηκε εν όψει του Athens Fashion Week, ο Λάκης Γαβαλάς παρουσίασε τη σχεδιάστρια Κατερίνα Κουτσουνάκη και… θυμήθηκε: «Καλά, τώρα τι μου θύμισες: Είχα έναν γκόμενο παλιά και τον έλεγα κουτσούνι μου. Ποτέ δεν τον είπα κουτσουνάκι μου. Τι βλακεία. Το έκανες εσύ όμως».

«Η ελληνική μόδα υπάρχει και πρέπει να βγει πολύ, πολύ παραέξω”, δήλωσε η σχεδιάστρια Όλγα Καραβαρβέρη κατά τη διάρκεια του κοκτέιλ πάρτι που πραγματοποιήθηκε εν όψει του Athens Fashion Week.

«Η αλήθεια είναι αυτή και χαίρομαι που είσαι μία από αυτούς που τη βγάζει έξω πολύ τακτικά. Ευχαριστούμε και να συνεχίσεις να τη βγάζεις έξω», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς, με την Όλγα Καραβαρβέρη να… αιφνιδιάζεται: “Τι ήταν αυτό;!”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

E-Daily 3.Left 06.06.2026
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης

Γυναίκα απείλησε την Χριστίνα Παππά και απελάθηκε: «Τη στείλανε στη χώρα της»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε στις τηλεοπτικές κάμερες τη δικαστική περιπέτεια που αντιμετώπισε

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μαγειρεύει, είμαι κι εγώ αυστηρός – Μας φέρνουν φαγητό στο σπίτι

Tabloid Χτες
«Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία και μας φέρνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό στο σπίτι», πρόσθεσε

Η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε Σελίν Ντιόν  σε μαγαζί της Μυκόνου και καθήλωσε τους πάντες

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Παλέρμο με τους γαμήλιους εορτασμούς της Ντούα Λίπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ντούα Λίπα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την οργή αρκετών κατοίκων, οι οποίοι την κατηγορούν ότι μετατρέπει την πόλη τους σε «σαλόνι» για τους εύπορους καλεσμένους της.

Μέμος Μπεγνής: «Οκτώ χρόνια προσπαθώ να απαλλαγώ από το χρέος, είναι ένα βάρος που με κρατά ξύπνιο τις νύχτες»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τη φετινή του πορεία στο YFSF, μέσα από το οποίο έχει ξεχωρίσει για τις μεταμφιέσεις του

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για δημοσίευμα περιοδικού που τη θέλει δεύτερη φορά έγκυο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί και έχει σχετικό τίτλο περί δεύτερης εγκυμοσύνης της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι

E-Daily 3.Left Χτες
«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην υπόθεση Diddy: Η πρώην σύντροφος του άνδρα συνοδού «αδειάζει» τον πρώην της και σώζει την Cassie

E-Daily 3.Left Χτες
Πώς οι δικηγόροι της Cassie χρησιμοποιούν το ιστορικό του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα!

Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

E-Daily 3.Left Χτες
Οι πρώτες on air δηλώσεις της ηθοποιού για το νυχτερινό μπλόκο της Τροχαίας στην Πατησίων!