E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάκης Γαβαλάςστην εβδομάδα μόδας: «Σκάστε τώρα γιατί θα κάνω ερωτήσεις»

Οι απίστευτες ατάκες του

Δημοσίευση 5/11/2024 | 21:06

Λάκης Γαβαλάςστην εβδομάδα μόδας: «Σκάστε τώρα γιατί θα κάνω ερωτήσεις»

Με το γνωστό του χιούμορ, ο Λάκης Γαβαλάς παρουσίασε τους σχεδιαστές που θα συμμετάσχουν στο Athens Fashion Week από τις 6 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2024.

Επίτιμος καλεσμένος στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας (Athens Fashion Week 2024) ήταν ο θρυλικός Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος με την έντονη προσωπικότητά του, το άπλετο χιούμορ του και τις στιλιστικές του απόψεις, έκανε καυστικά σχόλια για τους υπόλοιπους σχεδιαστές μόδας και όχι μόνο!

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ας δούμε ποιοι θα μας καταπλήξουν. Σκάστε γιατί κάνω ερωτήσεις! Υπάρχει σχεδιάστρια που είναι φίλη μου και με έκανε να αγοράσω νέο σίδερο… η Δάφνη Βαλέντε!», είπε στην αρχή ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια είπε: «Έρχονται οι κύριοι Ζούλιας και Περικλής Κονδυλάτος. Με εκπλήσσουν και με ξοδεύουν γιατί αγοράζω συνέχεια δημιουργίες τους. Κύριοι τι έχετε να πείτε για το γυμνό style που βλέπουμε σε πίστες και δρόμους;», ρώτησε ο Λάκης Γαβαλάς με τον Ζούλια να απαντά: «Το γυμνό είναι για το κρεβάτι πουθενά αλλού!». Τότε ο σχεδιαστή μόδας είπε με χιούμορ: «Και το κρεβάτι πρέπει να είναι “Hastens” που είμαι και ambvassador, ευχαριστώ για την πάσα!».

Κατά τη διάρκεια του κοκτέιλ πάρτι που πραγματοποιήθηκε εν όψει του Athens Fashion Week, ο Λάκης Γαβαλάς παρουσίασε τη σχεδιάστρια Κατερίνα Κουτσουνάκη και… θυμήθηκε: «Καλά, τώρα τι μου θύμισες: Είχα έναν γκόμενο παλιά και τον έλεγα κουτσούνι μου. Ποτέ δεν τον είπα κουτσουνάκι μου. Τι βλακεία. Το έκανες εσύ όμως».

«Η ελληνική μόδα υπάρχει και πρέπει να βγει πολύ, πολύ παραέξω”, δήλωσε η σχεδιάστρια Όλγα Καραβαρβέρη κατά τη διάρκεια του κοκτέιλ πάρτι που πραγματοποιήθηκε εν όψει του Athens Fashion Week.

«Η αλήθεια είναι αυτή και χαίρομαι που είσαι μία από αυτούς που τη βγάζει έξω πολύ τακτικά. Ευχαριστούμε και να συνεχίσεις να τη βγάζεις έξω», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς, με την Όλγα Καραβαρβέρη να… αιφνιδιάζεται: “Τι ήταν αυτό;!”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

YFSF: Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ως Ρία Ελληνίδου έσπασε πατώματα από... τα γέλια!

Tabloid 20.04.2026
Η μεταμφίεση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη αλά Ελληνίδου που έκανε χαμό

YFSF: H επική στιγμή όταν ο Σάκης Ρουβάς συνάντησε τον Σάκη Ρουβά 25 χρόνια νεότερο

Tabloid 20.04.2026
Το παρελθόν τον ακολούθησε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα

Με Ραφαηλίδη ως Ρία Ελληνίδου, Πιερίδη ως Lady Gaga και Μπουρδούμη ως Bad Bunny η πρεμιέρα του YFSF

Media 20.04.2026
Νικητής στο πρώτο επεισόδιο ο Biased Beast που εμφανίστηκε ο Μπένσον Μπουν

Η Σαρλίζ Θερόν περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της για να τη σώσει

Social 20.04.2026
Η ηθοποιός συγκλόνισε για το τραυματικό περιστατικό που έζησε σε ηλικία 15 ετών και εξήγησε πώς το διαχειρίστηκε

Η αυτοβιογραφία που άνοιξε παλιές πληγές: Aπιστίες, χωρισμοί και showbiz

Tabloid 20.04.2026
Η Lena Dunham λέει την αλήθεια για τις σχέσεις της

Ζέτα Μακρυπούλια ‑ Αντώνης Ρέμος: Κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια

Tabloid Χτες
Η ευχή του τραγουδιστή στην παρουσιάστρια

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδραση on air όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της κόρης της, Δανάης Μπάρκα

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου την Κυριακή 19 Απριλίου, με αφορμή την έναρξη της παράστασης «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» στη Θεσσαλονίκη

Στέλιος Κρητικός: Η απίστευτη ιστορία με τον Γιώργο Νταλάρα: «Τον έπιασε από το μανίκι και φώναξε την αστυνομία»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός

Λευτέρης Πετρούνιας ‑ Βασιλική Μιλλούση: Η 6χρονη κόρη τους κατέκτησε τα πρώτα της χρυσά μετάλλια

Tabloid Χτες
Η Σοφία Πετρούνια, κόρη των Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και πρωταθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση, ξεχωρίζει ήδη στην ενόργανη γυμναστική

Μάρω Κοντού: Η τραυματική ατάκα της γιαγιάς της όταν της είπε ότι θα γίνει ηθοποιός

Tabloid Χτες
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/04) η νέα εκπομπή του MEGA, “Πάμε μια βόλτα;”, με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη και πρώτη καλεσμένη την αγαπημένη Μάρω Κοντού

Ούτε 50.000, ούτε 100.000: To αστρονομικό ποσό που θέλει η JLo για 10 λεπτά πλάι στη Βίσση στο ΟΑΚΑ

Tabloid Χτες
Η Αννα Βίσση ετοιμάζεται για μια ιστορική συναυλία στο ΟΑΚΑ, με το ενδιαφέρον του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία και την παραγωγή να εξετάζει ακόμη και διεθνείς συνεργασίες.