E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Καινούργιου σε Δημήτρη Μακαλιά: «Τα κανάλια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα»

«Πολλοί λένε ότι τους λείπουν τα παλιά πρόσωπα η καλή τηλεόραση. Οι εποχές αλλάζουν»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/11/2024 | 19:12

Κατερίνα Καινούργιου σε Δημήτρη Μακαλιά: «Τα κανάλια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα»

Τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς σχετικά με το περιεχόμενο και τα πρόσωπα της τηλεόρασης σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της το πρωινό της Τρίτης (5/11).

Η παρουσιάστρια του Alpha, αν και συμφώνησε με την ομοιότητα των εκπομπών ως προς τη θεματολογία που προβάλλουν, εξέφρασε την αντίθεσή της για τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτές.

«Πολλοί λένε ότι τους λείπουν τα παλιά πρόσωπα η καλή τηλεόραση. Οι εποχές αλλάζουν. Τα πρόσωπα αυτά δεν είναι εκτός τηλεόρασης, απλά και οι ίδιοι έχουν επιλέξει να κάνουν κάτι άλλο. Τα κανάλια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, είναι επιχειρήσεις τα οποία χρειάζονται λεφτά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Του λείπει ο Γρηγόρης και ο Σεργουλόπουλος από το πρωινό. Οπότε, εμείς που κάνουμε αυτή τη στιγμή πρωινό, εγώ, ο Λιάγκας, η Σκορδά και όποιοι άλλοι είναι, να φύγουμε, να έρθουν οι παλιοί, να δούμε πώς θα πάει κι αυτό», επισήμανε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Στο ότι βλέποντας τις πρωινές εκπομπές παρακολουθείς την ίδια θεματολογία πάνω-κάτω δεν έχει άδικο. Εμείς που δουλεύουμε όμως στην τηλεόραση και ζούμε από αυτήν πρέπει να τη στηρίζουμε. Καλό είναι να μην το μειώνουμε το Μέσο. Το «διαφορετικό» τι είναι;», τόνισε στη συνέχεια της τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή ξαφνικά ό,τι παλιό φαντάζει υπέροχο, όταν ήμουν ρεπόρτερ στο πρωινό του Γρηγόρη, έπεφταν να τον «φάνε». Ο άνθρωπος έκανε τεράστιες επιτυχίες και τον έκραζαν. Το ίδιο συνέβαινε και στην Ελένη όλα αυτά τα χρόνια», υπογράμμισε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τριετής σχέση που έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ και άφησε κληρονομιά μια λατρεμένη κομεντί

Celebrity Stories 31.01.2026
Το Χόλιγουντ τους λάτρεψε, εκείνοι έζησαν τον έρωτα και τον χωρισμό χωρίς δράματα

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social Χτες
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social Χτες
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz Χτες
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid Χτες
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid Χτες
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz Χτες
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid Χτες
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός