E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μιθριδάτης: Πέθανε ο πατέρας του ‑ Είσαι ελεύθερος πια και μην σε νοιάζει τίποτα

Δείτε την ανάρτηση του μουσικού για τον θάνατο του πατέρα του

Δημοσίευση 5/11/2024 | 10:26

Μιθριδάτης: Πέθανε ο πατέρας του ‑ Είσαι ελεύθερος πια και μην σε νοιάζει τίποτα

Ο Μιθριδάτης περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Ο μουσικός έκανε μια ανάρτηση, με την οποία γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση και μοιράστηκε μερικές παλιές του φωτογραφίες.

Τα στιγμιότυπα συνόδευσε ένα συγκινητικό μήνυμα απευθυνόμενο προς τον πατέρα του, με το οποίο τον ευχαρίστησε για όσα του έμαθε και του πρόσφερε και εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είχαν κάποια άλυτη διαφορά ή κάποια εκκρεμότητα τη στιγμή που πέθανε.

Αναλυτικά, έγραψε:

«Φάδερ! Θυμάμαι να μου λες, πως όταν οι άνθρωποι δεν προσφέρουν πια, πρέπει να «αποχωρούν», για να μην βαραίνουν την Γη. Και αλίμονο, για μία τελευταία φορά έπρεπε να είσαι συνεπής και τα λόγια σου να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένα με τις πράξεις σου. Δεν έχει σημασία αν οι υπόλοιποι πιστεύαμε πως πάντα πρόσφερες, με κάθε τρόπο. Σημασία έχει εσύ τι πίστευες και εσύ τι ήθελες. Και πάντα ό,τι ήθελες το έκανες. Έζησες μια γεμάτη, υπέροχη ζωή, όπως την ήθελες. Με την υπέροχη γυναίκα που ήθελες. Με τα παιδιά που ήθελες. Αυτό που ήθελες. Αυτό που με έμαθες κι εμένα, ανάμεσα στα άπειρα. Να ζω την ζωή που θέλω, όπως την θέλω. Με βοήθησες να σκαρφαλώνω ψηλά στην ζωή και με κρατούσες να μην πέσω. (Βλέπε φωτό) Οπότε, μόνο ευχαριστώ έχω να σου πω για ό,τι μου έδωσες, ό,τι μου έμαθες και που με έκανες άνθρωπο της προκοπής.

Περήφανος πάντα που σε είχα πατέρα! Να σου πω επίσης πως, μεταξύ μας… είμαστε εντάξει, μπαμπά. Δεν έχουμε εκκρεμότητες. Δεν έχουμε άλυτες διαφορές, δεν έχουμε ανείπωτα και οφειλούμενα. Να μην έχεις καμία ανησυχία το λοιπόν. Από μένα έχεις το OK. Έχεις το πράσινο φως. Είσαι ελεύθερος πια και μην σε νοιάζει τίποτα. Off you go, dude! Εγώ όταν θα σε χρειάζομαι, θα σφυρίζω το συνθηματικό μας! Ξέρεις εσύ!».

Δείτε την ανάρτηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Η τελευταία φωτογραφία του αποκαλύπτει τραύματα στο πρόσωπο

E-Daily 3.Left 01.06.2026
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο» έγραψε ο Μαζωνάκης στη selfie που ανάρτησε

Χειρουργική επέμβαση για τον Αντώνη Ρέμο: «Ευχαριστούμε για όλα, γιατρέ!» έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες σε ιδιωτική κλινική

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.