E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μιθριδάτης: Πέθανε ο πατέρας του ‑ Είσαι ελεύθερος πια και μην σε νοιάζει τίποτα

Δείτε την ανάρτηση του μουσικού για τον θάνατο του πατέρα του

Δημοσίευση 5/11/2024 | 10:26

Μιθριδάτης: Πέθανε ο πατέρας του ‑ Είσαι ελεύθερος πια και μην σε νοιάζει τίποτα

Ο Μιθριδάτης περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Ο μουσικός έκανε μια ανάρτηση, με την οποία γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση και μοιράστηκε μερικές παλιές του φωτογραφίες.

Τα στιγμιότυπα συνόδευσε ένα συγκινητικό μήνυμα απευθυνόμενο προς τον πατέρα του, με το οποίο τον ευχαρίστησε για όσα του έμαθε και του πρόσφερε και εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είχαν κάποια άλυτη διαφορά ή κάποια εκκρεμότητα τη στιγμή που πέθανε.

Αναλυτικά, έγραψε:

«Φάδερ! Θυμάμαι να μου λες, πως όταν οι άνθρωποι δεν προσφέρουν πια, πρέπει να «αποχωρούν», για να μην βαραίνουν την Γη. Και αλίμονο, για μία τελευταία φορά έπρεπε να είσαι συνεπής και τα λόγια σου να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένα με τις πράξεις σου. Δεν έχει σημασία αν οι υπόλοιποι πιστεύαμε πως πάντα πρόσφερες, με κάθε τρόπο. Σημασία έχει εσύ τι πίστευες και εσύ τι ήθελες. Και πάντα ό,τι ήθελες το έκανες. Έζησες μια γεμάτη, υπέροχη ζωή, όπως την ήθελες. Με την υπέροχη γυναίκα που ήθελες. Με τα παιδιά που ήθελες. Αυτό που ήθελες. Αυτό που με έμαθες κι εμένα, ανάμεσα στα άπειρα. Να ζω την ζωή που θέλω, όπως την θέλω. Με βοήθησες να σκαρφαλώνω ψηλά στην ζωή και με κρατούσες να μην πέσω. (Βλέπε φωτό) Οπότε, μόνο ευχαριστώ έχω να σου πω για ό,τι μου έδωσες, ό,τι μου έμαθες και που με έκανες άνθρωπο της προκοπής.

Περήφανος πάντα που σε είχα πατέρα! Να σου πω επίσης πως, μεταξύ μας… είμαστε εντάξει, μπαμπά. Δεν έχουμε εκκρεμότητες. Δεν έχουμε άλυτες διαφορές, δεν έχουμε ανείπωτα και οφειλούμενα. Να μην έχεις καμία ανησυχία το λοιπόν. Από μένα έχεις το OK. Έχεις το πράσινο φως. Είσαι ελεύθερος πια και μην σε νοιάζει τίποτα. Off you go, dude! Εγώ όταν θα σε χρειάζομαι, θα σφυρίζω το συνθηματικό μας! Ξέρεις εσύ!».

Δείτε την ανάρτηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στο Κιργιστάν ‑ Δείτε τις εικόνες από την περιπέτειά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της πώς πέρασε την πρώτη της μέρα στη χώρα

Μάρω Κοντού: Η συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα ‑ «Θα κοιτάξουμε τον ουρανό και θα είσαι εκεί»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δε λέμε αντίο» έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη Μάρω Κοντού

Αρκούδα ύποπτη για 14 διαρρήξεις μέσα σε δυο εβδομάδες

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αρχές στην πόλη Σιζουκουίσι αναζητούν μια ασιατική μαύρη αρκούδα που εισέβαλε σε σπίτια και καταστήματα, αδειάζοντας ψυγεία και κλέβοντας τρόφιμα.

Η Εύη Αδάμ έκανε σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο με την κόρη της – Δείτε πόσο μοιάζουν

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εύη Αδάμ και η 23χρονη κόρη της Δανάη Λιβιεράτου τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social Χτες
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.