E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το «ράπισμα» της Νία Βαρντάλος στον Τραμπ για το ρατσιστικό παραλήρημα κατά Αντετοκούνμπο

Η Βαρντάλος, γνωστή για την αγάπη της προς την ελληνική κουλτούρα και την προώθηση της ελληνικής ταυτότητας διεθνώς, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά του ρατσισμού

Δημοσίευση 4/11/2024 | 18:53

Το «ράπισμα» της Νία Βαρντάλος στον Τραμπ για το ρατσιστικό παραλήρημα κατά Αντετοκούνμπο

Η Νία Βαρντάλος, η διάσημη Ελληνοκαναδή ηθοποιός και σεναριογράφος της επιτυχημένης ταινίας Γάμος αλά Ελληνικά, δεν δίστασε να σχολιάσει τις πρόσφατες ρατσιστικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με μια λιτή αλλά γεμάτη νόημα ανάρτηση στο Instagram, η Βαρντάλος εξέφρασε την υποστήριξή της προς τον Έλληνα μπασκετμπολίστα, γράφοντας: «@giannis_an34 is the Greek dream. Μπράβο σου 🇬🇷».

Το σχόλιο της Βαρντάλος, το οποίο συνδυάζει το θαυμασμό για την πορεία του Αντετοκούνμπο και τη δύναμη του ελληνικού ονείρου, έρχεται ως «ράπισμα» στον Τραμπ, ο οποίος αμφισβήτησε την ελληνικότητα του παίκτη.

Η Βαρντάλος, γνωστή για την αγάπη της προς την ελληνική κουλτούρα και την προώθηση της ελληνικής ταυτότητας διεθνώς, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά του ρατσισμού, ενώνοντας τη φωνή της με τους υποστηρικτές του Αντετοκούνμπο.

Η ανάρτηση της ηθοποιού προκάλεσε πλήθος θετικών αντιδράσεων και χειροκροτήθηκε από πολλούς χρήστες, που χαιρέτησαν την τοποθέτησή της ως ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.