E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόλαφος ο Βαγγέλης Περρής για τη Μαρίνα Σάττι: «Είναι επικίνδυνα αυτά που λέει, εκτός τόπου και χρόνου»

«Δεν μπορείς να τα ξεχνάς όλα αυτά», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής

Δημοσίευση 4/11/2024 | 18:04

Κόλαφος ο Βαγγέλης Περρής για τη Μαρίνα Σάττι: «Είναι επικίνδυνα αυτά που λέει, εκτός τόπου και χρόνου»

Κόλαφος ήταν σήμερα ο Βαγγέλης Περρής για τη Μαρίνα Σάττι. Ο λόγος ήταν τα λόγια που είπε επί σκηνής η τραγουδίστρια σε συναυλία της στην Τουρκία.

«Αυτά που λέει η κυρία Σάττι είναι υπερβολικά, εκτός τόπου και χρόνου, ή μάλλον ενός διαφορετικού τόπου και χρόνου. Έχει δίκιο που λέει ότι νιώθει σαν να είναι το σπίτι της εκεί. Ήταν το σπίτι μας εκεί. Το σπίτι μας ήταν εκεί. Αλλά το σπίτι το κατέκτησαν, μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί. Μπήκαν οι άνθρωποι οι οποίοι το έκαψαν και μετά το κατοίκησαν. Δεν μπορείς να τα ξεχνάς όλα αυτά», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής είπε στη συνέχεια: «Να μη μιλήσεις για τον πολιτισμό, γιατί έχεις ξαναμιλήσει για τον κοινό πολιτισμό τον ελληνικό με των ανθρώπων που ήρθαν από τα βάθη της Ανατολής και να πάρουν χώματα τα οποία δεν τους ανήκαν. Μην πεις τίποτα, αλλά αυτά που λες είναι επικίνδυνα».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Περρής απάντησε: «Φαντάσου, έχεις χάσει το σπίτι σου, γιατί μπήκε μέσα κάποιος με τη βία και σου το πήρε. Και βγαίνει ένας καλλιτέχνης, δικός σου άνθρωπος, και λέει «τα κοινά μας». Ποια κοινά μας σπίτια; Εδώ είναι το δικό μου που μου το πήραν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Tabloid 25.03.2026
Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Tabloid 25.03.2026
Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid 25.03.2026
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid 25.03.2026
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid 25.03.2026
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.03.2026
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid 25.03.2026
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Χτες
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Χτες
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωριμία με τον Ορλάντο Μπλουμ ‑ «Τον κοίταζα σαν χάνος»

Tabloid Χτες
Τις συναντήσεις της με διεθνείς σταρ θυμήθηκε και περιέγραψε στην εκπομπή «The 2night show» η Ντορέττα Παπαδημητρίου