E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννη Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Όταν σταματά αυτό το πράγμα, αρχίζουν οι σκέψεις»

Σίγουρα υπάρχουν στιγμές, επειδή υπάρχει οικειότητα, που μπορείς να πεις και δύο κουβέντες παραπάνω

Δημοσίευση 3/11/2024 | 13:53

Γιάννη Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Όταν σταματά αυτό το πράγμα, αρχίζουν οι σκέψεις»

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου πρωταγωνιστούν μαζί στην παράσταση «Ο Τελευταίος Χορός» και η κάμερα των Weekenders και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ρούτα βρέθηκε εκεί.

«Το πως διεκδίκησα και πως ήμασταν μαζί δεν είναι ακραίο. Έκανα ό,τι άξιζε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τη διεκδικήσω, με έκανε κι έφτυσα αίμα, αλλά τελικά ήταν 17 χρόνια αυτά. Δεν είναι εύκολο σε αυτήν την περίπτωση γιατί όταν μοιράζεσαι πράγματα για πολλά χρόνια, όταν σταματά αυτό το πράγμα και σταματάς να μοιράζεσαι, αρχίζουν οι σκέψεις. Είναι δύσκολο όταν αρχίζουν οι σκέψεις, αλλά πρέπει να επικρατεί η λογική. Αν μας ενδιαφέρει, θα κάνουμε μαζί κάτι τηλεοπτικό. Ότι έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής μας, δεν σημαίνει ότι δεν ταιριάζουμε επαγγελματικά» είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Είναι σαν να δουλεύω με τον άνθρωπό μου πάνω στη σκηνή, με οικογένεια. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές, επειδή υπάρχει οικειότητα, που μπορείς να πεις και δύο κουβέντες παραπάνω. Παρόλα αυτά καμία δυσκολία… Δεν επιδιώκω το φλερτ και δεν εστιάζω. Από εκεί και πέρα ποτέ δεν ξέρεις» δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη στάση του Γιώργου Λιάγκα μετά την παρέμβαση στην εκπομπή του: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα μετά τη διαφωνία τους κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό» σχετικά με τις ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης

Σάκης Κατσούλης: Ποιο προσβλητικό μήνυμα δέχτηκε για τον νεογέννητο γιο του και πώς αντέδρασε

Tabloid 22.06.2026
Ο νικητής του Survivor έλαβε ένα σοκαριστικό μήνυμα για το νεογέννητο μωρό του και επέλεξε να απαντήσει με έναν τρόπο που εξέπληξε τους πάντες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Παύλο Σταματόπουλο για το «Happy Day γίναμε»

TV Buzz 22.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha αντέδρασε στο σχόλιο του συναδέλφου της, τονίζοντας ότι η εκπομπή της μιλά πάντα με ειλικρίνεια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αρια Καλύβα: Το δημόσιο «άδειασμα» στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα που έγινε αμέσως viral

TV Buzz 22.06.2026
Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση Κατσαρίδη από το «Πρωινό» και δεν άφησε τον Λιάγκα αναπάντητο.

Σκοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno: «Δεν άντεξα να δω το βίντεο, δεν ήθελα να το δω»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Φαίη Σκορδά αρνήθηκε να προβάλει το σοκαριστικό βίντεο στο «Buongiorno», εξομολογούμενη ότι δεν άντεξε να το δει ούτε η ίδια.

Η Κάιλι Τζένερ φοράει μαύρο αθλητικό σετ και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης σε πολυτελές γιοτ

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Στο φόντο διακρίνονται όργανα γυμναστικής, δείχνοντας πως δεν αφήνει την άσκηση ούτε στις διακοπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε δημόσια στον Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας ως «μπούρδα» τη συμπεριφορά του μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό».

Ανατροπές στον ΑΝΤ1: Η Σία Κοσιώνη έρχεται, ο Νίκος Χατζηνικολάου φεύγει από το κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να κατευθύνεται σε επιτελικό ρόλο;

Τάσος Δούσης: «Κύριε Μητσοτάκη, ο σνομπισμός θα σας ρίξει από την εξουσία – Έρχεται εκλογικό σοκ»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Τάσος Δούσης πραγματοποίησε μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να σχολιάσει τα τρέχοντα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα

YFSF: Έκανε την κριτική επιτροπή να κλάψει ‑ Η απίστευτη μεταμόρφωση σε Amy Winehouse

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Αφροδίτη Χατζημηνά κέρδισε για τρίτη φορά στο YFSF, με τη μεταμόρφωσή της σε Amy Winehouse να φέρνει δάκρυα στα μάτια της Κατερίνας Παπουτσάκη.