E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πασχάλης Τερζής: Ο 20χρονος εγγονός του μεγάλωσε και έγινε ηθοποιός – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ίδιος ο Παππούς του ο εγγονός του Πασχάλη Τέρζη

Δημοσίευση 2/11/2024 | 19:41

Πασχάλης Τερζής: Ο 20χρονος εγγονός του μεγάλωσε και έγινε ηθοποιός – Δείτε πώς είναι σήμερα

Παρά το γεγονός ότι ο Πασχάλης Τερζής έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από τις πίστες, η φωνή του παραμένει παρούσα και αγαπητή, συντροφεύοντας το κοινό που εξακολουθεί να απολαμβάνει τα τραγούδια του.

Σήμερα, ο διάσημος τραγουδιστής έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, αφιερώνοντας την καθημερινότητά του στις αγροτικές ασχολίες και ζώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλάι στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Πασχάλης Τερζής: Από τη Μουσική Σκηνή στην Ήρεμη Ζωή της Υπαίθρου

Ο Πασχάλης Τερζής έχει μια πολυμελή οικογένεια που του προσφέρει στήριξη και χαρά. Έχει δύο παιδιά, τον γιο του Γιώργο, από τον πρώτο του γάμο, και την κόρη του, Γιάννα, που απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, Μαίρη. Ο Γιώργος, ο οποίος επίσης ακολουθεί καριέρα στο τραγούδι, έχει τέσσερα παιδιά: τη Βάσια και τον Πασχάλη από τον πρώτο του γάμο και τους Κωνσταντίνο και Μάριο από τον δεύτερο γάμο του. Ο 20χρονος εγγονός και συνονόματος του Τερζή, Πασχάλης, έχει πλέον ενηλικιωθεί και κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.

Ο νεότερος Πασχάλης, σε μια συνέντευξή του, μίλησε με αγάπη για τον παππού του, περιγράφοντας τη νέα, ήρεμη ζωή που έχει επιλέξει μακριά από τη μουσική σκηνή. Ο Πασχάλης Τερζής περνά τον χρόνο του ασχολούμενος με τον κήπο του, φροντίζοντας τα λαχανικά, τα φρούτα και τα ζώα του. Μαζί με τη σύζυγό του, Μαίρη, απολαμβάνουν έναν γαλήνιο τρόπο ζωής, δίνοντας έμφαση στις οικογενειακές αξίες και στη φυσική ζωή.

Ο Εγγονός Πασχάλης: Μια Νέα Καριέρα στην Υποκριτική

Ακολουθώντας τα καλλιτεχνικά χνάρια του παππού του, ο 20χρονος Πασχάλης συμμετέχει ήδη σε θεατρικές παραγωγές, όπως η παράσταση *Βίρα τις Άγκυρες*, ενώ σπουδάζει στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Αν και φέρει το όνομα του παππού του, δηλώνει υπερήφανος γι’ αυτό και δεν σκέφτηκε ποτέ να το αλλάξει. Κατανοεί ότι η αναγνωρισιμότητά του βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο, γι’ αυτό και δεν ανησυχεί για τη σύγχυση με τον παππού του – προς το παρόν, μόνο στο διαδίκτυο αντιμετωπίζει τέτοιες αναμείξεις.

Με τη νέα αυτή γενιά, ο Πασχάλης Τερζής βλέπει την κληρονομιά του να συνεχίζεται και να εξελίσσεται, ενώ ο ίδιος απολαμβάνει την ηρεμία μιας ζωής γεμάτης απλότητα και ομορφιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision: Συγκίνησε ξανά η Klavdia με την «Αστερομάτα» ‑ Η εμφάνιση στον Α’ ημιτελικό της ΕΡΤ

TV Buzz Χτες
Ο Α’ ημιτελικός του «Sing for Greece» άνοιξε με την Klavdia, που κέρδισε τιςεντυπώσεις

Ντρού Μπάριμορ: Βγήκε η Ελληνίδα από μέσα της – Σπάει πιάτα και φωνάζει «ώπα»

Tabloid Χτες
Ο λόγος που διοργανώθηκε η εν λόγω καμπάνια

Νέο ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου για Χατζίδου – Παύλου: «Είναι πουθενάδες»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής, γι’ άλλη μια φορά, μίλησε αρνητικά για το ζευγάρι

Η Ρία Ελληνίδου στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όταν οι άνδρες διαλέγουν…»

Tabloid Χτες
Το σχόλιο της Ρίας Ελληνίδου για τα νύχια στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο σκύλος μου είναι ο πιο πιστός άντρας που έχει υπάρξει στη ζωή μου

Tabloid Χτες
Η Instagrammer λίγες μέρες πριν δήλωσε πως έχει χωρίσει και πλέον είναι μόνη της

Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

Celebrity Stories Χτες
«Είμαι ευγνώμων που είχα τη δυνατότητα να δράσω προληπτικά για την υγεία μου»

Κατερίνα Γερονικολού: Έχω μεγαλώσει κι εγώ με το παιδί του Γιάννη Τσιμιτσέλη, είμαστε οκτώ χρόνια όλοι μαζί

Tabloid Χτες
Αποδεχόμαστε τους γονείς και τους φίλους του άλλου, πόσο μάλλον το παιδί του, σχολίασε η ηθοποιός

Φουρέιρα: Φορούσαμε παπούτσια από τη λαϊκή ή ό,τι μας έδινε η εκκλησία

Tabloid Χτες
Πρώτη φορά στην Ελλάδα έφαγα ψωμί από φούρνο

Eurovision 2026: Απόψε ο α` ημιτελικός για την ανάδειξη του ελληνικού τραγουδιού ‑ Πώς ψηφίζουμε

Eurovision Χτες
Ποιοι καλλιτέχνες διεκδικούν απόψε το εισιτήριο για τον τελικό - Αναλυτικά, το πρόγραμμα του «Sing for Greece 2026»

«Δεν βγαίνει αλλιώς η εκπομπή» ‑ Η Τσιμτσιλή πήρε την κατάσταση στα χέρια της για το κρύο στο πλατό

Tabloid Χτες
Μια μικρή… έκπληξη επιφύλασσε το πρωινό της Τετάρτης στο πλατό του Happy Day, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα φορώντας ζακέτα

Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε πώς ήταν η ωραία Ελένη: Το τρικ του Ομήρου

Social Χτες
Το «υπέροχο» που είναι μια ανώτερη μορφή του «ωραίου»