E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικάρα με κολλητό κόκκινο φόρμα και γόβες στιλέτο: Δες πως είναι σήμερα η Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες

Θα μείνεις… σύξυλος μόλις δεις την «Υφαντή» σήμερα

Δημοσίευση 1/11/2024 | 12:29

Γυναικάρα με κολλητό κόκκινο φόρμα και γόβες στιλέτο: Δες πως είναι σήμερα η Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες

Η Ελένη Σιδερά, γνωστή από τον αξέχαστο ρόλο της Νταίζης Υφαντή στη δημοφιλή σειρά του Mega, «Σαββατογεννημένες», παραμένει ενεργή τόσο στο θέατρο όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μοιράζεται στιγμές από τη δουλειά της.

Η Εκπαίδευση και οι Σπουδές της Σιδερά στο Θέατρο και τις Τέχνες

Η ταλαντούχα ηθοποιός πρόσφατα αναβίωσε στο TikTok μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς, ξαναζωντανεύοντας το κωμικό πνεύμα της ηρωίδας της που αγνοεί επιδεικτικά τη Μικρασιατική Καταστροφή, στην τάξη της αυστηρής κυρίας Τόγκα, ρόλο που υποδυόταν η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η Νταίζη, μια μαθήτρια που με την αφέλεια και το χιούμορ της άφησε εποχή, παραμένει μία από τις αγαπημένες φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης.

Πέρα από την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Σιδερά έχει λάβει σημαντική ακαδημαϊκή και καλλιτεχνική εκπαίδευση. Έχει σπουδάσει «Musical Theatre Performance» στο «Arts Educational School London», ενώ κατέχει πτυχίο «BArts in Acting» από το «Guilford School of Acting» στο «University of Surrey», καθώς και πτυχίο Κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αυτή η εκπαιδευτική βάση, μαζί με την επαγγελματική της εμπειρία, ενισχύει τη θέση της ως μία από τις πιο ολοκληρωμένες ηθοποιούς στην Ελλάδα.

Επιτυχίες και Συνεργασίες με Σπουδαίους Σκηνοθέτες

Η Σιδερά έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σκηνοθέτες και σημαντικά θέατρα της Ελλάδας, όπως το Εθνικό Θέατρο, με συμμετοχές σε παραστάσεις όπως «Το τρίτο στεφάνι» (σκην. Σταμάτης Φασουλής), «Έρως θηλυκρατής» (σκην. Δημήτρης Λιγνάδης), και «Δον Κιχώτης» (σκην. Στάθης Τσακίρης). Παράλληλα, έχει παίξει σε έργα μεγάλων Ελλήνων θεατρικών παραγωγών, όπως το «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα» με τον Γιάννη Μπέζο, «Μαμά μην τρέχεις» της Ελένης Ράντου, και στη «Μήδεια» του Μποστ. Η μακροχρόνια εμπειρία της στο θέατρο την έχει καθιερώσει ως μία από τις πλέον έμπειρες και εκτιμημένες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα.

Η Ενεργή της Παρουσία και η Διαχρονική Απήχηση του Ρόλου της Υφαντή
Η Ελένη Σιδερά δεν απομακρύνθηκε ποτέ από το κοινό που τη θαύμασε ως Νταίζη Υφαντή. Διατηρώντας δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινωνεί με τους θαυμαστές της, μοιράζεται αναμνήσεις και ζωντανεύει τον αξέχαστο χαρακτήρα της, δείχνοντας πως ακόμα και σήμερα, ο ρόλος της συνεχίζει να συγκινεί και να χαρίζει γέλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid 30.12.2025
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid Χτες
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα