E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικάρα με κολλητό κόκκινο φόρμα και γόβες στιλέτο: Δες πως είναι σήμερα η Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες

Θα μείνεις… σύξυλος μόλις δεις την «Υφαντή» σήμερα

Δημοσίευση 1/11/2024 | 12:29

Γυναικάρα με κολλητό κόκκινο φόρμα και γόβες στιλέτο: Δες πως είναι σήμερα η Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες

Η Ελένη Σιδερά, γνωστή από τον αξέχαστο ρόλο της Νταίζης Υφαντή στη δημοφιλή σειρά του Mega, «Σαββατογεννημένες», παραμένει ενεργή τόσο στο θέατρο όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μοιράζεται στιγμές από τη δουλειά της.

Η Εκπαίδευση και οι Σπουδές της Σιδερά στο Θέατρο και τις Τέχνες

Η ταλαντούχα ηθοποιός πρόσφατα αναβίωσε στο TikTok μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς, ξαναζωντανεύοντας το κωμικό πνεύμα της ηρωίδας της που αγνοεί επιδεικτικά τη Μικρασιατική Καταστροφή, στην τάξη της αυστηρής κυρίας Τόγκα, ρόλο που υποδυόταν η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η Νταίζη, μια μαθήτρια που με την αφέλεια και το χιούμορ της άφησε εποχή, παραμένει μία από τις αγαπημένες φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης.

Πέρα από την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Σιδερά έχει λάβει σημαντική ακαδημαϊκή και καλλιτεχνική εκπαίδευση. Έχει σπουδάσει «Musical Theatre Performance» στο «Arts Educational School London», ενώ κατέχει πτυχίο «BArts in Acting» από το «Guilford School of Acting» στο «University of Surrey», καθώς και πτυχίο Κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αυτή η εκπαιδευτική βάση, μαζί με την επαγγελματική της εμπειρία, ενισχύει τη θέση της ως μία από τις πιο ολοκληρωμένες ηθοποιούς στην Ελλάδα.

Επιτυχίες και Συνεργασίες με Σπουδαίους Σκηνοθέτες

Η Σιδερά έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σκηνοθέτες και σημαντικά θέατρα της Ελλάδας, όπως το Εθνικό Θέατρο, με συμμετοχές σε παραστάσεις όπως «Το τρίτο στεφάνι» (σκην. Σταμάτης Φασουλής), «Έρως θηλυκρατής» (σκην. Δημήτρης Λιγνάδης), και «Δον Κιχώτης» (σκην. Στάθης Τσακίρης). Παράλληλα, έχει παίξει σε έργα μεγάλων Ελλήνων θεατρικών παραγωγών, όπως το «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα» με τον Γιάννη Μπέζο, «Μαμά μην τρέχεις» της Ελένης Ράντου, και στη «Μήδεια» του Μποστ. Η μακροχρόνια εμπειρία της στο θέατρο την έχει καθιερώσει ως μία από τις πλέον έμπειρες και εκτιμημένες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα.

Η Ενεργή της Παρουσία και η Διαχρονική Απήχηση του Ρόλου της Υφαντή
Η Ελένη Σιδερά δεν απομακρύνθηκε ποτέ από το κοινό που τη θαύμασε ως Νταίζη Υφαντή. Διατηρώντας δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινωνεί με τους θαυμαστές της, μοιράζεται αναμνήσεις και ζωντανεύει τον αξέχαστο χαρακτήρα της, δείχνοντας πως ακόμα και σήμερα, ο ρόλος της συνεχίζει να συγκινεί και να χαρίζει γέλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Tabloid 29.01.2026
Σε πελάγη ευτυχίας ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ και η σύζυγός του, Ναυσικά

Η Χάιντι Κλουμ πόζαρε γuμνή πάνω σε ράγες τρένου

Social 29.01.2026
Για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού

Παιδί 2 ετών κατέρριψε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες στο μπιλιάρδο

Social 29.01.2026
Έγινε ο νεότερος άνθρωπος που πέτυχε «διπλό χτύπημα» στο μπιλιάρδο

Γιώργος Σεϊταρίδης: «Δεν υπήρχε θέμα απεξάρτησης από ουσίες, ούτε χαρτιά έπαιζα, ούτε με κυνηγούσαν»

Tabloid 29.01.2026
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο ο Γιώργος Σεϊταρίδης, μαζί με την σύζυγό του, Όλγα Θανασιά, οι οποίοι μίλησαν για την ζωή τους στην επαρχία

«Έχω παιδιά»: Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου

Media 29.01.2026
Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης οικογενειακής κωμωδίας «Έχω παιδιά» επιστρέφει με νέο διπλό επεισόδιο την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο MEGA

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

Tabloid 29.01.2026
Όσα είπε για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού

Tabloid 29.01.2026
Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Dj Stephan με τον οποίο ήταν σε σχέση από το 2022

Γιώργος Λάνθιμος: Διπλή παρουσία στο Super Bowl 2026 ‑ Σκηνοθετεί δύο διαφημίσεις

Tabloid 29.01.2026
Με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν και ένα αινιγματικό teaser αποκαλύφθηκε η νέα συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Εισέβαλε στο πλατό του Buongiorno – «Να έρθω να παίξω;»

Tabloid 29.01.2026
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της

Ray J: Οι γιατροί μου είπαν ότι μου απομένουν λίγοι μήνες ζωής

Tabloid 29.01.2026
Ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε πρόσφατα λόγω πνευμονίας