E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικάρα με κολλητό κόκκινο φόρμα και γόβες στιλέτο: Δες πως είναι σήμερα η Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες

Θα μείνεις… σύξυλος μόλις δεις την «Υφαντή» σήμερα

Δημοσίευση 1/11/2024 | 12:29

Γυναικάρα με κολλητό κόκκινο φόρμα και γόβες στιλέτο: Δες πως είναι σήμερα η Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες

Η Ελένη Σιδερά, γνωστή από τον αξέχαστο ρόλο της Νταίζης Υφαντή στη δημοφιλή σειρά του Mega, «Σαββατογεννημένες», παραμένει ενεργή τόσο στο θέατρο όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μοιράζεται στιγμές από τη δουλειά της.

Η Εκπαίδευση και οι Σπουδές της Σιδερά στο Θέατρο και τις Τέχνες

Η ταλαντούχα ηθοποιός πρόσφατα αναβίωσε στο TikTok μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς, ξαναζωντανεύοντας το κωμικό πνεύμα της ηρωίδας της που αγνοεί επιδεικτικά τη Μικρασιατική Καταστροφή, στην τάξη της αυστηρής κυρίας Τόγκα, ρόλο που υποδυόταν η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η Νταίζη, μια μαθήτρια που με την αφέλεια και το χιούμορ της άφησε εποχή, παραμένει μία από τις αγαπημένες φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης.

Πέρα από την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Σιδερά έχει λάβει σημαντική ακαδημαϊκή και καλλιτεχνική εκπαίδευση. Έχει σπουδάσει «Musical Theatre Performance» στο «Arts Educational School London», ενώ κατέχει πτυχίο «BArts in Acting» από το «Guilford School of Acting» στο «University of Surrey», καθώς και πτυχίο Κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αυτή η εκπαιδευτική βάση, μαζί με την επαγγελματική της εμπειρία, ενισχύει τη θέση της ως μία από τις πιο ολοκληρωμένες ηθοποιούς στην Ελλάδα.

Επιτυχίες και Συνεργασίες με Σπουδαίους Σκηνοθέτες

Η Σιδερά έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σκηνοθέτες και σημαντικά θέατρα της Ελλάδας, όπως το Εθνικό Θέατρο, με συμμετοχές σε παραστάσεις όπως «Το τρίτο στεφάνι» (σκην. Σταμάτης Φασουλής), «Έρως θηλυκρατής» (σκην. Δημήτρης Λιγνάδης), και «Δον Κιχώτης» (σκην. Στάθης Τσακίρης). Παράλληλα, έχει παίξει σε έργα μεγάλων Ελλήνων θεατρικών παραγωγών, όπως το «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα» με τον Γιάννη Μπέζο, «Μαμά μην τρέχεις» της Ελένης Ράντου, και στη «Μήδεια» του Μποστ. Η μακροχρόνια εμπειρία της στο θέατρο την έχει καθιερώσει ως μία από τις πλέον έμπειρες και εκτιμημένες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα.

Η Ενεργή της Παρουσία και η Διαχρονική Απήχηση του Ρόλου της Υφαντή
Η Ελένη Σιδερά δεν απομακρύνθηκε ποτέ από το κοινό που τη θαύμασε ως Νταίζη Υφαντή. Διατηρώντας δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινωνεί με τους θαυμαστές της, μοιράζεται αναμνήσεις και ζωντανεύει τον αξέχαστο χαρακτήρα της, δείχνοντας πως ακόμα και σήμερα, ο ρόλος της συνεχίζει να συγκινεί και να χαρίζει γέλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social Χτες
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ

Ντιέγκο Κόστα κατά Κόντε: «Είναι πάντα θυμωμένος με μια μούρη μέχρι το πάτωμα, μάλλον δεν κάνει σeξ στο σπίτι!»

Media Χτες
Ο έμπειρος φορ θυμήθηκε το επεισοδιακό διαζύγιο με την Τσέλσι, αποθέωσε τον Μουρίνιο και «στόλισε» τον Ιταλό τεχνικό

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είμαι καμιά απεγνωσμένη να γυρίσω δουλειά στις 15 μέρες μετά τη γέννα

Tabloid Χτες
Είμαι λίγο παραδοσιακή, έχω και τη γιαγιά που θα μου πει «μην τυχόν και γυρίσεις πριν τις 40 μέρες» ανέφερε η παρουσιάστρια

Τζώνη Θεοδωρίδης: Αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη

Tabloid Χτες
Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Αλκμήνη