E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικάρα με κολλητό κόκκινο φόρμα και γόβες στιλέτο: Δες πως είναι σήμερα η Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες

Θα μείνεις… σύξυλος μόλις δεις την «Υφαντή» σήμερα

Δημοσίευση 1/11/2024 | 12:29

Γυναικάρα με κολλητό κόκκινο φόρμα και γόβες στιλέτο: Δες πως είναι σήμερα η Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες

Η Ελένη Σιδερά, γνωστή από τον αξέχαστο ρόλο της Νταίζης Υφαντή στη δημοφιλή σειρά του Mega, «Σαββατογεννημένες», παραμένει ενεργή τόσο στο θέατρο όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μοιράζεται στιγμές από τη δουλειά της.

Η Εκπαίδευση και οι Σπουδές της Σιδερά στο Θέατρο και τις Τέχνες

Η ταλαντούχα ηθοποιός πρόσφατα αναβίωσε στο TikTok μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς, ξαναζωντανεύοντας το κωμικό πνεύμα της ηρωίδας της που αγνοεί επιδεικτικά τη Μικρασιατική Καταστροφή, στην τάξη της αυστηρής κυρίας Τόγκα, ρόλο που υποδυόταν η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η Νταίζη, μια μαθήτρια που με την αφέλεια και το χιούμορ της άφησε εποχή, παραμένει μία από τις αγαπημένες φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης.

Πέρα από την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Σιδερά έχει λάβει σημαντική ακαδημαϊκή και καλλιτεχνική εκπαίδευση. Έχει σπουδάσει «Musical Theatre Performance» στο «Arts Educational School London», ενώ κατέχει πτυχίο «BArts in Acting» από το «Guilford School of Acting» στο «University of Surrey», καθώς και πτυχίο Κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αυτή η εκπαιδευτική βάση, μαζί με την επαγγελματική της εμπειρία, ενισχύει τη θέση της ως μία από τις πιο ολοκληρωμένες ηθοποιούς στην Ελλάδα.

Επιτυχίες και Συνεργασίες με Σπουδαίους Σκηνοθέτες

Η Σιδερά έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σκηνοθέτες και σημαντικά θέατρα της Ελλάδας, όπως το Εθνικό Θέατρο, με συμμετοχές σε παραστάσεις όπως «Το τρίτο στεφάνι» (σκην. Σταμάτης Φασουλής), «Έρως θηλυκρατής» (σκην. Δημήτρης Λιγνάδης), και «Δον Κιχώτης» (σκην. Στάθης Τσακίρης). Παράλληλα, έχει παίξει σε έργα μεγάλων Ελλήνων θεατρικών παραγωγών, όπως το «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα» με τον Γιάννη Μπέζο, «Μαμά μην τρέχεις» της Ελένης Ράντου, και στη «Μήδεια» του Μποστ. Η μακροχρόνια εμπειρία της στο θέατρο την έχει καθιερώσει ως μία από τις πλέον έμπειρες και εκτιμημένες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα.

Η Ενεργή της Παρουσία και η Διαχρονική Απήχηση του Ρόλου της Υφαντή
Η Ελένη Σιδερά δεν απομακρύνθηκε ποτέ από το κοινό που τη θαύμασε ως Νταίζη Υφαντή. Διατηρώντας δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινωνεί με τους θαυμαστές της, μοιράζεται αναμνήσεις και ζωντανεύει τον αξέχαστο χαρακτήρα της, δείχνοντας πως ακόμα και σήμερα, ο ρόλος της συνεχίζει να συγκινεί και να χαρίζει γέλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός χάρισε την ασυλία στους Επαρχιώτες σε έναν αγώνα θρίλερ

TV Buzz 13.01.2026
Oι Επαρχιώτες κατέκτησαν τη δεύτερη ασυλία

Survivor: Παμψηφεί δεύτερος υποψήφιος ο Gio Kay – Η ένσταση προς τον Γιώργο Λιανό για τον τρόπο παρουσίασης

TV Buzz 13.01.2026
Δεύτερος υποψήφιος των Αθηναίων προς αποχώρηση στο Survivor

Στέλιος Ρόκκος: «Πρώτη φορά το λέω τώρα… άνδρας είναι αυτός που το δοκίμασε και δεν του άρεσε»

Tabloid 13.01.2026
Η σχέση του με την εκκλησία, τα σκοτάδια και η απώλεια των δύο αδερφών του

Ο αρραβώνας που δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο: Μάθαμε τα πάντα για τη σχέση, τίποτα για το χωρισμό

Celebrity Stories 13.01.2026
Όταν η καριέρα απογειώνεται και ο έρωτας μένει πίσω: Ο χωρισμός της Sydney Sweeney

Το κορίτσι που χόρεψε για τον Kanye West και...γκρέμισε το internet, πλέον κερδίζει βραβεία

Celebrity Stories 13.01.2026
Ποια είναι η Teyana Taylor που έχει αναστατώσει το Hollywood και κέρδισε μόλις Χρυσή Σφαίρα

Γκάφα από την ΕΡΤ: Έδειξε πλάνα από... συναυλία του ΛΕΞ ως εικόνες από το Ιράν

Social Χτες
Το πρωτοφανές τηλεοπτικό ατόπημα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο

Στο νέο επεισόδιο του Survivor οι «Αθηναίοι» παλεύουν για τη ρεβάνς

Media Χτες
Οι «Επαρχιώτες» όμως δεν έχουν καμία διάθεση να καταθέσουν τα όπλα, δείτε το τρέιλερ