E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανατροπή με το Ράδιο Αρβύλα: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές

Η επιστολή που έστειλαν στα Μέσα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/10/2024 | 18:18

Ανατροπή με το Ράδιο Αρβύλα: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές

Με μια επιστολή ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του γνωστοποίησαν τις αλλαγές στις τρεις τηλεοπτικές τους εκπομπές.

Σαρωτικές αλλαγές γνωστοποίησαν οι Ράδιο Αρβύλα με μια επιστολή που απέστειλαν στα Μέσα. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του (Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης, Κωστάκης και Πασοκτσής) ανακοίνωσαν το τέλος των καθημερινών τους εκπομπών στον ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα το Ράδιο Αρβύλα θα προβάλλεται μόνο κάθε Δευτέρα με την πρεμιέρα να ορίζεται στις 11 Νοεμβρίου, ενώ το Boomers θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Την ίδια ώρα μεγάλη αλλαγή έρχεται για το VINΥΛΙΟ καθώς έγινε συμφωνία να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να προβάλλεται πλέον στο ΜΑΚ TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή των Ράδιο Αρβύλα

«Η μακροβιότερη και κορυφαία εν ενεργεία ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ», επιστρέφει για 18η σεζόν και μαζί του επιστρέφουν οι «BOOMERS» αλλά και το «VINYΛΙΟ» με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση, Κωστάκη και Πασοκτσή, επιστρέφουν για να σατιρίσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, τα πολιτικά δρώμενα και να διακωμωδήσουν τα τραγελαφικά που συμβαίνουν γύρω μας, αλλά όχι μόνο.

Για αυτή τη σεζόν, έχουν αποφασίσει κάποιες αλλαγές και μία ανατροπή, που περιγράφουν και εξηγούν καλύτερα οι ίδιοι:

«Αγαπητοί φίλοι, φέτος θα αλλάξουμε κάποια πράγματα σχετικά με τις τηλεοπτικές μας εκπομπές, με μια ωραία ελπίζουμε, ανατροπή:

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

«Πριν τέσσερα-πέντε χρόνια, πήραμε την «τρελή» απόφαση να προγραμματίσουμε το Ρ.Α. καθημερινά και δεν πιστεύαμε ότι θα αντέξουμε παραπάνω από μία σεζόν.

Με έναν συνδυασμό διαχείρισης υλικού και χρόνου, μαζί με έναν τεράστιο φόρτο δημιουργίας και παραγωγής, καταφέραμε να φτάσουμε τις πέντε σεζόν.

Όμως, το Ρ.Α. ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη φυσική του συχνότητα μετάδοσης, την εβδομαδιαία δηλαδή.

BOOMERS

Οι BOOMERS, το παρακλάδι του Ρ.Α., θα είναι στον αέρα όπως και πέρσι, δύο φορές την εβδομάδα.

VINYΛΙΟ

Για το αγαπημένο μας VINYΛΙΟ αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε κάτι ανατρεπτικό και ίσως αναπάντεχο.

Η γενικότερη ασχήμια και τοξικότητα, πολιτική, τηλεοπτική, κοινωνική, μας έχει δημιουργήσει έντονα την ανάγκη για ένα τηλεοπτικό καταφύγιο και το VINYΛΙΟ είναι το ιδανικό.

Οι «πειρατικές» εκπομπές του VINYΛΙΟΥ που κάναμε στο διαδίκτυο στη διάρκεια της καραντίνας, είναι η βασική μας επιθυμία.

Βασική μας επιθυμία επίσης, είναι αυτή η νέα μορφή του VINYLIOY, αυτό το «καταφύγιο», να το κρατήσουμε κάπως μακριά από τον ακραίο τηλεοπτικό πρωταθλητισμό και τις υψηλές τηλεθεάσεις και να φιλοξενηθεί σε ένα πιο «outsider» κανάλι.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ζητήσουμε από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ να μετακομίσουμε το VINYΛΙΟ στο MAK TV, το οποίο θεωρούμε πως είναι το ιδανικό κανάλι για αυτό που θέλουμε να κάνουμε και για τον τρόπο που θέλουμε να το κάνουμε.

Φανταστείτε μία ζωντανή, ραδιοφωνικής λογικής εκπομπή, όπου με παρεΐστικη ατμόσφαιρα και απαλλαγμένη από την ασχήμια της πολιτικής και της επικαιρότητας, με βάση τη μουσική, θα αλληλεπιδρά με εσάς τους τηλεθεατές. Εκεί, θα εξελίσσονται συζητήσεις, θα ζωντανεύουν αναμνήσεις και όλο αυτό θα αποτελέσει ένα καταφύγιο όχι μόνο για εμάς, αλλά ελπίζουμε και για εσάς (λίγοι ή πολλοί δεν έχει σημασία), που θα θέλατε μία εναλλακτική επιλογή τα βράδια.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατανόησε την ανάγκη μας για τη μετακόμιση του «Πειρατικού» μας VINYΛΙΟΥ και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Έτσι, ξεκινάμε στις 11 Νοεμβρίου με «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «BOOMERS» ζωντανά στον ΑΝΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη-Τετάρτη αντίστοιχα, στις 20:00.

Ενώ το «Πειρατικό» μας «VINYΛΙΟ», ξεκινάει ζωντανά από τις 18 Νοεμβρίου στο ΜΑΚ TV και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:30.

Τα λέμε λοιπόν σύντομα!

Ράδιο Αρβύλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Με φοβίζουν οι επαγγελματικές ανησυχίες του»

TV Buzz 04.04.2026
Οι στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό της, τι λέει για Eurovision και την συνεργασία με τον πατέρα της

«Δεν γίνονται εξαιρέσεις στην εφαρμογή του αυτοφώρου»: Η απάντηση της Δημογλίδου για τη σύλληψη της Τούνη

Tabloid 04.04.2026
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει πως ο νόμος ισχύει για όλους, απαντώντας στις αντιδράσεις για τη σύλληψη της Ιωάννας Τούνη.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid 04.04.2026
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της

Δάκρυσε on air η Χρύσα Ρώπα: Μέσα μου ζει και ένα μικρό παιδί που δεν το αγάπησαν

Media 04.04.2026
Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το τραγούδι «Το μωρό» να ηχεί, καθώς όπως δήλωσε οι στίχοι την εκφράζουν απόλυτα

Η 19χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της σε βιντεοκλίπ

Social 04.04.2026
Η Σάιλο Τζολί εμφανίζεται στο «What`s a Girl to Do» της τραγουδίστριας Dayoung ως χορεύτρια

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social 04.04.2026
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές

Η Τούνη στο ίδιο μαγαζί με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για το revenge ρorn

Social 04.04.2026
Ζήτησα πολλές φορές να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη ποτέ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family 04.04.2026
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;

Viral βίντεο από την αφρικανική σκόνη που σκέπασε την Κρήτη – Απόκοσμες εικόνες και αγωνία μέσα σε πτήση

Social Χτες
Επιβάτες του αεροπλάνου κατέγραψαν τις απόκοσμες εικόνες από τον ουρανό του νησιού.