E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανατροπή με το Ράδιο Αρβύλα: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές

Η επιστολή που έστειλαν στα Μέσα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/10/2024 | 18:18

Ανατροπή με το Ράδιο Αρβύλα: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές

Με μια επιστολή ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του γνωστοποίησαν τις αλλαγές στις τρεις τηλεοπτικές τους εκπομπές.

Σαρωτικές αλλαγές γνωστοποίησαν οι Ράδιο Αρβύλα με μια επιστολή που απέστειλαν στα Μέσα. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του (Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης, Κωστάκης και Πασοκτσής) ανακοίνωσαν το τέλος των καθημερινών τους εκπομπών στον ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα το Ράδιο Αρβύλα θα προβάλλεται μόνο κάθε Δευτέρα με την πρεμιέρα να ορίζεται στις 11 Νοεμβρίου, ενώ το Boomers θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Την ίδια ώρα μεγάλη αλλαγή έρχεται για το VINΥΛΙΟ καθώς έγινε συμφωνία να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να προβάλλεται πλέον στο ΜΑΚ TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή των Ράδιο Αρβύλα

«Η μακροβιότερη και κορυφαία εν ενεργεία ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ», επιστρέφει για 18η σεζόν και μαζί του επιστρέφουν οι «BOOMERS» αλλά και το «VINYΛΙΟ» με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση, Κωστάκη και Πασοκτσή, επιστρέφουν για να σατιρίσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, τα πολιτικά δρώμενα και να διακωμωδήσουν τα τραγελαφικά που συμβαίνουν γύρω μας, αλλά όχι μόνο.

Για αυτή τη σεζόν, έχουν αποφασίσει κάποιες αλλαγές και μία ανατροπή, που περιγράφουν και εξηγούν καλύτερα οι ίδιοι:

«Αγαπητοί φίλοι, φέτος θα αλλάξουμε κάποια πράγματα σχετικά με τις τηλεοπτικές μας εκπομπές, με μια ωραία ελπίζουμε, ανατροπή:

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

«Πριν τέσσερα-πέντε χρόνια, πήραμε την «τρελή» απόφαση να προγραμματίσουμε το Ρ.Α. καθημερινά και δεν πιστεύαμε ότι θα αντέξουμε παραπάνω από μία σεζόν.

Με έναν συνδυασμό διαχείρισης υλικού και χρόνου, μαζί με έναν τεράστιο φόρτο δημιουργίας και παραγωγής, καταφέραμε να φτάσουμε τις πέντε σεζόν.

Όμως, το Ρ.Α. ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη φυσική του συχνότητα μετάδοσης, την εβδομαδιαία δηλαδή.

BOOMERS

Οι BOOMERS, το παρακλάδι του Ρ.Α., θα είναι στον αέρα όπως και πέρσι, δύο φορές την εβδομάδα.

VINYΛΙΟ

Για το αγαπημένο μας VINYΛΙΟ αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε κάτι ανατρεπτικό και ίσως αναπάντεχο.

Η γενικότερη ασχήμια και τοξικότητα, πολιτική, τηλεοπτική, κοινωνική, μας έχει δημιουργήσει έντονα την ανάγκη για ένα τηλεοπτικό καταφύγιο και το VINYΛΙΟ είναι το ιδανικό.

Οι «πειρατικές» εκπομπές του VINYΛΙΟΥ που κάναμε στο διαδίκτυο στη διάρκεια της καραντίνας, είναι η βασική μας επιθυμία.

Βασική μας επιθυμία επίσης, είναι αυτή η νέα μορφή του VINYLIOY, αυτό το «καταφύγιο», να το κρατήσουμε κάπως μακριά από τον ακραίο τηλεοπτικό πρωταθλητισμό και τις υψηλές τηλεθεάσεις και να φιλοξενηθεί σε ένα πιο «outsider» κανάλι.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να ζητήσουμε από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ να μετακομίσουμε το VINYΛΙΟ στο MAK TV, το οποίο θεωρούμε πως είναι το ιδανικό κανάλι για αυτό που θέλουμε να κάνουμε και για τον τρόπο που θέλουμε να το κάνουμε.

Φανταστείτε μία ζωντανή, ραδιοφωνικής λογικής εκπομπή, όπου με παρεΐστικη ατμόσφαιρα και απαλλαγμένη από την ασχήμια της πολιτικής και της επικαιρότητας, με βάση τη μουσική, θα αλληλεπιδρά με εσάς τους τηλεθεατές. Εκεί, θα εξελίσσονται συζητήσεις, θα ζωντανεύουν αναμνήσεις και όλο αυτό θα αποτελέσει ένα καταφύγιο όχι μόνο για εμάς, αλλά ελπίζουμε και για εσάς (λίγοι ή πολλοί δεν έχει σημασία), που θα θέλατε μία εναλλακτική επιλογή τα βράδια.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατανόησε την ανάγκη μας για τη μετακόμιση του «Πειρατικού» μας VINYΛΙΟΥ και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Έτσι, ξεκινάμε στις 11 Νοεμβρίου με «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «BOOMERS» ζωντανά στον ΑΝΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη-Τετάρτη αντίστοιχα, στις 20:00.

Ενώ το «Πειρατικό» μας «VINYΛΙΟ», ξεκινάει ζωντανά από τις 18 Νοεμβρίου στο ΜΑΚ TV και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:30.

Τα λέμε λοιπόν σύντομα!

Ράδιο Αρβύλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Marc Anthony: Τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες με τις οποίες έγινε πατέρας

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ποια είναι τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες της ζωής του

Ο ντελιβεράς που μιμήθηκε γυναικεία φωνή για να κατεβάσει τον πελάτη πιο γρήγορα – Το βίντεο του έφτασε τις 9 εκατ. προβολές

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βραζιλιάνος content creator Markzitu παρουσιάστηκε ως «Amanda από το Fatal Model» και έκανε τον πελάτη να κατεβεί αστραπιαία, πυροδοτώντας συζήτηση για τις συνθήκες εργασίας των διανομέων.

Ο Πέδρο Πασκάλ στην Ύδρα: Ποιος διάσημος συνόδευε τον σταρ στις ελληνικές διακοπές του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εντοπίστηκε να χαλαρώνει στο νησί του Αργοσαρωνικού παρέα με γνωστό συνάδελφό του

Αδημοσίευτο βίντεο από την τελευταία πρόβα της Μαίρης Λίντα πριν φύγει από κοντά μας

E-Daily 3.Left Χτες
Σπάνια πλάνα από την πρόβα τζενεράλε της τελευταίας συναυλίας της, στις 3 Δεκεμβρίου 2017, έρχονται στο φως μετά τον θάνατό της σε ηλικία 91 ετών.

Νανά Βενέτη: Το είδωλο της δεκαετίας του `80 ποζάρει με μπικίνι σαν να μην πέρασε μέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Νανά Βενέτη, σύμβολο ομορφιάς των `80s, εμφανίζεται με μπικίνι και εντυπωσιάζει όλους

Βάνα Μπάρμπα: Νέο πένθος για την ηθοποιό – «Θα σε αγαπώ για πάντα όπου κι αν βρίσκεσαι»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε συγκινητικό μήνυμα στο Instagram για την απώλεια αγαπημένου προσώπου, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του

Το συγκινητικό αντίο της Αννας Βίσση στη Μαίρη Λίντα

E-Daily 3.Left Χτες
Με συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε η Αννα Βίσση τη Μαίρη Λίντα

Η Ζιζέλ γιορτάζει τα 46α γενέθλιά της με λεοπάρ μπικίνι – δείτε πώς ευχαρίστησε τους θαυμαστές της

E-Daily 3.Left Χτες
Το 46χρονο μοντέλο μοιράστηκε συγκινητικό μήνυμα ευγνωμοσύνης και εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της.

Αυτός είναι ο influencer που φωτογραφήθηκε γυμνός μπροστά στο άγαλμα του Καραμανλή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο επιχειρηματίας και influencer με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram βρέθηκε στο επίκεντρο μετά το πρωτοφανές περιστατικό

Ο Έλον Μασκ είπε «Είμαι μέσα» σε πρόταση για την Οδύσσεια στα αρχαία ελληνικά ‑ ποιος θα τη σκηνοθετήσει

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δισεκατομμυριούχος εκδήλωσε δημόσια την προθυμία του να χρηματοδοτήσει με 100 εκατ. δολάρια κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους στην αρχαία ελληνική γλώσσα.

Μαριάντα Πιερίδη: Τι της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους ‑ «Έπαθα σοκ μόλις το άκουσα»

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συγγνώμη που της ζήτησε ο διάσημος συνθέτης μετά την εμφάνισή της ως Λάρα Φαμπιάν στο YFSF.