E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επιχειρηματίας σκηνοθέτησε τον θάνατο της και πήρε 700.000 από την ασφάλεια ζωής

Εμπνεύστηκε από ταινία στην τηλεόραση

Δημοσίευση 30/10/2024 | 17:06

Επιχειρηματίας σκηνοθέτησε τον θάνατο της και πήρε 700.000 από την ασφάλεια ζωής

Μια επιχειρηματίας σκηνοθέτησε με επιτυχία τον θάνατό της και κατάφερε να εισπράξει 700.000 αυστραλιανά δολάρια από την ασφάλεια ζωής, ωστόσο την πρόδωσε η απληστία της και κατέληξε στη φυλακή.

Η 43χρονη γυμνάστρια Κάρεν Σαλκίλντ από την Αυστραλία, μητέρα δύο παιδιών, έχασε το 2018 τον σύντροφό της, όταν εκείνος αυτοκτόνησε. Τότε, κληρονόμησε την περιουσία του και την επόμενη χρονιά αγόρασε ένα γυμναστήριο του brand F45, ενώ έγινε συνιδιοκτήτρια ενός αγροκτήματος μαζί με τη μητέρα της.

Με την έλευση του κορονοϊού όμως, τα επιχειρηματικά ανοίγματα αποδείχθηκαν επιζήμια και τα χρέη ξεκίνησαν να συσσωρεύονται, έγραψε η Daily Mail. Έτσι, η γυναίκα αποφάσισε να αγοράσει ακόμα ένα γυμναστήριο του brand F45, που ήταν μικρότερο από εκείνο που κατείχε, ενώ έβαλε πωλητήριο στο πρώτο.

Εντούτοις, η αγορά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και η πώληση έγινε σε αρκετά μικρότερη τιμή από εκείνη που υπολόγιζε. Παράλληλα, χώρισε με την τότε σύντροφό της Κέλι Γουίντερ, οπότε έμεινε μόνη και με τεράστια χρέη.

Το 2023 λοιπόν, προσποιούμενη τη Γουίντερ επικοινώνησε με την ασφαλιστική και δήλωσε ότι η Σαλκίλντ σκοτώθηκε σε τρoχαίo, άρα πρέπει να καταβληθεί η ασφάλεια ζωής ύψους 700.000 δολαρίων Αυστραλίας. Μάλιστα, παρουσίασε ψεύτικη ιατροδικαστική έκθεση και πλαστά κρατικά έγγραφα, όπως πιστοποιητικό θαvάτoυ κτλ., έγραψε η ιστοσελίδα mamamia.com.au.

Η 43χρονη σε μια εβδομάδα εισέπραξε την ασφάλεια ζωής και αμέσως ξεκίνησε να εκταμιεύει τεράστια ποσά για να αποπληρώσει τα χρέη της. Η τράπεζα μπλόκαρε τον λογαριασμό θεωρώντας ύποπτες τις κινήσεις και η Σαλκίλντ αναγκάστηκε να παρουσιαστεί σε τραπεζικό κατάστημα. Εκεί επιχείρησε πάλι να παραπλανήσει τους υπαλλήλους με πλαστά έγγραφα, όμως η απάτη έγινε αντιληπτή από ειδικό μηχάνημα που έλεγξε τη φωτογραφία στην ταυτότητα.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στην Κάρεν Σαλκίλντ, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι δεν ήταν οργανωμένο σχέδιο, αλλά έμπνευση που άντλησε βλέποντας σχετική ταινία στην τηλεόραση. Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τα επιχειρηματά της και την καταδίκασε σε τρία χρόνια φυλάκισης, με την ποινή ενδεχομένως να αυξηθεί, καθώς αντιμετωπίζει κι άλλες κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκλείστηκε στην Τήνο ‑ «Δεν το λες και φυλακή», γράφει

Tabloid Χτες
Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με δύο νέες αναρτήσεις του παρουσιαστή

Σπύρος Μπιμπίλας: «Σε μερικές εκπομπές δεν περνάω καλά, τώρα το «καλό παιδί» δεν τους έκανε το κέφι»

Tabloid Χτες
Πληγώθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα το «ανέκδοτο», το «τίποτα έγινε βουλευτής»

Στο Αγιο Όρος ο Μελ Γκίμπσον

Tabloid Χτες
Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου, Αρχιμανδρίτης Μεθόνιος, μίλησε για τον Μελ Γκίμπσον

Ντουέιν Τζόνσον: Οι κόρες του τον βάφουν σε βίντεο ‑ «Έκαναν πάρτι πάνω στο κεφάλι μου»

Tabloid Χτες
«Οι δύο μικροί μου τυφώνες με παρακαλάνε να τους αφήσω να κάνουν ``πάρτι μακιγιάζ`` πάνω στο κεφάλι μου», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός

Νίκος Μάνεσης: Αιφνίδια αποχώρηση από την εκπομπή

Tabloid Χτες
Δείτε τι είπε ο Νίκος Μάνεσης πριν φύγει από το στούντιο

Μαρία Κωνσταντάκη: «Όταν έκανα ψυχοθεραπεία, κατάλαβα ότι δε θέλω να κάνω παιδί»

Tabloid Χτες
«Όταν ήμουν στα 28, έλεγα ότι θα κάνω οικογένεια, αλλά δεν είχα σκεφτεί ότι θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη

Μαρία Σολωμού: «Δε μου προτείνουν πια παρουσίαση εκπομπής, υπάρχει σιχαμάρα προς το πρόσωπό μου»

Tabloid Χτες
«Δεν πήγα να πάρω τη δουλειά κανενός, δε με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα δεύτερη στην παρουσίαση», είπε η Μαρία Σολωμού

Δημήτρης Κόκοτας: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή

Tabloid Χτες
«Δεν είναι θεαματική η βελτίωση, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι», είπε η Σάντρα Βουτσά

Ανθή Σαλαγκούδη: «Είχα αρχίσει να βγάζω εξανθήματα, απευθύνθηκα σε ομοιοπαθητικό που με παρέπεμψε σε ψυχοθεραπεύτρια»

Tabloid Χτες
«Επειδή είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, ο σύντροφός μου δείχνει κατανόηση»

Η τσάντα που φορά η Jenna Ortega είναι παντού και αρέσει σε όλες

Celebrity Stories Χτες
Η αγαπημένη τσάντα της Jenna Ortega που αξίζει την προσοχή σου και γιατί είναι η τέλεια επιλογή για κάθε εμφάνιση

Ο Δημήτρης Γιαννέτος στη Βενετία για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν

Tabloid Προχτές
Το χτένισμα για τον «γάμο του αιώνα»