E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά στον Γιώργο Θεοφάνους: «Ουδέποτε μπήκα σε διαδικασία διαπραγμάτευσης»

Την απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου σχετικά με τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Θεοφάνους σε πρόσφατη συνέντευξή του μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Δημοσίευση 30/10/2024 | 15:32

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά στον Γιώργο Θεοφάνους: «Ουδέποτε μπήκα σε διαδικασία διαπραγμάτευσης»

Ο παρουσιαστής, που μένει δίπλα στην τραγουδίστρια, έσπευσε να τη ρωτήσει αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους για τη διαφήμιση γνωστού καταστήματος με το τραγούδι «Φεγγάρι».

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Αυτή η κόντρα ανάμεσα στον κύριο Θεοφάνους και τη Νατάσα, τη φίλη μου, καλά κρατεί. Βγήκε ο Θεοφάνους στην Κύπρο και είπε ότι στη Νατάσα Θεοδωρίδου έγινε πρόταση να κάνει τη διαφήμιση, δε δέχτηκε η Νατάσα και γι’ αυτό ακριβώς βγήκε στην κόντρα, όταν ο Θεοφάνους έδωσε την άδεια για να χρησιμοποιηθεί το «Φεγγάρι» από τον Πλανητάρχη.

Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε «ούτε καν»! Δεν της έγινε ποτέ πρόταση! Μάλλον το υπέθεσε ο Θεοφάνους. Η Νατάσα Θεοδωρίδου χθες ξεκάθαρα μου είπε ότι ουδέποτε της έγινε πρόταση για το διαφημιστικό, ουδέποτε μπήκε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και ουδέποτε, προφανώς, ζήτησε περισσότερα λεφτά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τηλεθέαση πρωινής ζώνης: Πώς οι επαναλήψεις «πνίγουν» τις ζωντανές εκπομπές – Ο μεγάλος προβληματισμός

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Τι αποκάλυψαν τα νούμερα της Nielsen για την πρωινή ζώνη της Τρίτης;

Τι αποκάλυψε η Ολίβια Ροντρίγκο για την υγεία της και άφησε άφωνους τους παρουσιαστές

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η τραγουδίστρια έκανε μια εντελώς απροσδόκητη εξομολόγηση σε ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή, προκαλώντας σοκ στους συνομιλητές της.

Καγιά για δημοσίευμα: Τους είπαμε ότι είναι ανυπόστατο και η αρχισυντάκτρια απάντησε ότι δεν μπορεί να διαψεύσει τον εαυτό της

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την ενόχληση που προκάλεσε στην οικογένειά της η ψευδής είδηση, αποκαλύπτοντας τον διάλογο που είχε με το μέσο.

Πήρε εξιτήριο η Μάρω Κοντού ‑ Τα νεότερα για την υγεία της

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι της με ασθενοφόρο, δύο εβδομάδες μετά τον σοβαρό τραυματισμό της από πτώση.

Ανθή Βούλγαρη: «Δουλεύουμε όλη μέρα απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ και παίρνουμε και μικρούς μισθούς – Αυτό το 6 παρά είναι… »

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» μετά από δύο μέρες απουσίας και αντάλλαξε απολαυστικά πειράγματα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Γυμναστής σχολείου έγινε viral λόγω της ομοιότητάς του με τον Νότη Σφακιανάκη

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής μιλά για τη ζωή του στο σχολείο, τα χιουμοριστικά βίντεο και τα σχόλια που δέχεται καθημερινά για την εντυπωσιακή του εμφάνιση.

«Με έπαιρνε η μάνα μου και έκλαιγε» ‑ Τι αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα για το bullying και τον ρατσισμό που βίωσε

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά στο «The 2Night Show» για τις δύσκολες εμπειρίες της, την οικογένειά της και το μήνυμα που έστειλε σε παιδιά που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

Η Helena Bonham Carter κουβαλά μια τραγωδία που λίγοι γνωρίζουν ‑ Το τρομερό δυστύχημα πριν 18 χρόνια

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το δράμα που έζησε η Helena Bonham Carter μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ

Η επιστήμη έλυσε το μεγαλύτερο αίνιγμα όλων των εποχών – Πρώτα η κότα ή το αυγό;

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Το ερώτημα που βασάνιζε γενιές ανθρώπων βρήκε επιτέλους απάντηση

Όλα όσα ξέρουμε για τη σχέση της Cara Delevingne με την Amber Heard που «έσκασε σα βόμβα»

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Μετά από χρόνια φημών, η Cara Delevingne αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με την Amber Heard

Ποιος διάσημος σταρ τραγούδησε αυθόρμητα με έναν μουσικό του δρόμου στη Σεβίλλη;

E-Daily 3.Left Χτες
Έκανε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Σεβίλλης και άφησε άφωνους τουρίστες και περαστικούς με μια εντελώς απρόσμενη εμφάνιση.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ μετά από 5 χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο του «Στούντιο 4» αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους τηλεθεατές και την ομάδα της ΕΡΤ, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα για νέα αρχή.