E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνα Σωτηρίου: Η δασκάλα που πήγε στα καλλιστεία στο Βιετνάμ περιγράφει την εμπειρία της

Η 25χρονη δασκάλα, που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, περιέγραψε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού

Δημοσίευση 30/10/2024 | 11:16

Κωνσταντίνα Σωτηρίου: Η δασκάλα που πήγε στα καλλιστεία στο Βιετνάμ περιγράφει την εμπειρία της
αντ1

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου μίλησε για τη διάκρισή της ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο και περιέγραψε την εμπειρία της στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ.

Η 25χρονη δασκάλα ήταν καλεσμένη στο «2Night Show» το βράδυ της Τρίτης 29 Οκτωβρίου, όπου, μεταξύ άλλων, αφηγήθηκε ένα ατύχημα που είχαν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας όταν κατέρρευσε η οροφή του σταδίου.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Υπήρξε ένα ατύχημα στον ημιτελικό. Έπεσε η οροφή του σταδίου που ήταν να γίνει ο προκριματικός, κατά τη διάρκεια της πρόβας. Ήμασταν κάποια κορίτσια μέσα για την πρόβα και είχαμε άγιο νομίζω. Αν γινόταν το βράδυ της απονομής θα είχαμε θυμάτα».

Και πρόσθεσε: «Τα κορίτσια φορούσαν πολύ ψηλά παπούτσια και πάνω στην αναστάτωσή τους έπεσαν τρέχοντας προς την έξοδο. Εγώ ήμουν σε σοκ καθηλωμένη στην καρέκλα μου. Έβλεπα να πέφτουν όλα κάτω στη σκηνή και θυμάμαι να ακούω τη φίλη μου να μου λέει: “run”. Εκεί ήταν σαν να ξυπνάω και να τρέχω προς την έξοδο γιατί ήμουν σε σοκ, δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα».

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο της μόδας. Η εκπαίδευσή της λίγους μήνες πριν από τον διαγωνισμό αφορούσε σε θέματα εμφάνισης, πασαρέλας και επικοινωνίας.

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Παιδαγωγικό Τμήμα στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, σκοπεύει να ακολουθήσει το επάγγελμα της δασκάλας όταν σταματήσει να ασχολείται με το μόντελινγκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το βίντεο της Ρίας Ελληνίδου με το... φίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου ‑ «Ρία αγάπη μου»

E-Daily 3.Left 29.04.2026
«Με τη μικρή Ρία δεν μας πλησιάζει κανείς» έγραψε η τραγουδίστρια

Λίζα Κούντροου: Μίλησε για την «σκληρή» συμπεριφορά των ανδρών σεναριογράφων στα «Φιλαράκια»

Tabloid Χτες
Σε παλαιότερη αγωγή, η Amanda Lyle είχε υποστηρίξει πως οι σεναριογράφοι έκαναν συχνά σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια

Ο κιθαρίστας των Deep Purple αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου!

E-Daily 3.Left Χτες
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Number One είναι το αγαπημένο του τραγούδι!

Ιλένια Ουίλιαμς: Λύγισε σην κάμερα – «Όταν είπα “άντε γειά”, δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» το πρωινό της Τρίτης 28 Απριλίου, όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Παρθένας Χοροζίδου στη σκηνή με τον Akyla

E-Daily 3.Left Χτες
Για τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό οπού θα βρίσκεται στο πλευρό του Akyla, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτοντας τον ρόλο της

Χριστίνα Πολίτη: Αντέδρασε σε ερώτηση για την Αννα Βίσση – Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χριστίνα Πολίτη σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε ντόρος χθες αλλά πέρυσι δεν μας έδωσε κανείς σημασία»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη έγινε εχθές

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.