E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βουλιαγμένη: Η στιγμή που σταματά το πάρτι στο κλαμπ όταν μαθητές καταρρέουν από το αλκοόλ

«Έβλεπα κάποιους να κάνουν εμετό από τα πρώτα 20 λεπτά»

Δημοσίευση 30/10/2024 | 10:44

Βουλιαγμένη: Η στιγμή που σταματά το πάρτι στο κλαμπ όταν μαθητές καταρρέουν από το αλκοόλ
Φωτογραφία από Jerome Govender

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που το πάρτι σταματά, με τους ανηλίκους να λιποθυμούν από το αλκοόλ ένας μετά τον άλλον.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι το λουκέτο στο κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης που σέρβιραν αλκοόλ σε ανηλίκους με αποτέλεσμα οκτώ μαθητές να μεταφερθούν στα επείγοντα των νοσοκομείων. Παιδιά που συμμετείχαν στο πάρτι αποκαλύπτουν τις συμφωνίες ανάμεσα σε διοργανωτές και μαθητές, προκειμένου να σερβιριστούν ποτά σε λυκειόπαιδα.

Το STAR αποκαλύπτει νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το πάρτι σταματάει, αφού οι μαθητές λιποθυμούν ο ένας μετά τον άλλον, ενώ η αρμόδια επιτροπή του Δήμου Αθηναίων εισηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/10) το οριστικό κλείσιμο του κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR ακούγεται ο Ιβάν Γκρέκο να σταματάει την εμφάνιση του. Στο μεταξύ, μαθητές Λυκείου λιποθυμούν μέσα στο κλαμπ και βγαίνουν έξω γιατί έχουν έρθει τα πρώτα ασθενοφόρα που καλούσαν οι γονείς.

Στο μεταξύ η διοργανώτρια εταιρεία διαφημίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα ακόμη πάρτι τις επόμενες ημέρες σε άλλο πολύ γνωστό κλαμπ. Αυτή τη φορά στις προσφορές είναι σαφείς και γράφουν στα αγγλικά ότι οι τιμές περιλαμβάνουν μη αλκοολούχα ποτά. Η προσέλκυση για το πάρτι γίνεται με αφίσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έβλεπα κάποιους να κάνουν εμετό από τα πρώτα 20 λεπτά»
Παιδιά που βρέθηκαν στο σχολικό πάρτι αποκαλύπτουν στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star τις «συμφωνίες» μεταξύ των διοργανωτών και των ανηλίκων, προκειμένου το μαγαζί να σερβίρει ποτά σε μαθητές.

«Πληρώσαμε 28 ευρώ. Ήταν το τραπέζι μου με δύο μπουκάλια. Έβλεπα κάποιους να κάνουν εμετό από τα πρώτα 20 λεπτά, γιατί πιστεύω ότι είχαν πιει πολύ» λέει ένας από τους μαθητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα απάτη κατά του ΕΟΠΥΥ: Γιατροί και φαρμακοποιοί είχαν στήσει κομπίνα με παράνομες συνταγογραφήσεις – Η ζημιά 405.000 ευρώ για το δημόσιο

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 240 συσκευασίες παράνομα συνταγογραφημένων φαρμάκων

Καρυστιανού: «Περίεργο που οπαδοί της ΝΔ βγήκαν με τυπωμένα μπλουζάκια» ‑ Τι είπε για το ακίνητο και το fund

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
«Το να βρουν τη διάθεση και τον χρόνο να τυπώσουν μπλουζάκια, δείχνει ότι επένδυσαν στην επικοινωνία»

Τι σχεδιάζει η Ρωσία εναντίον της Πολωνίας και πώς θα αντιδράσει το ΝΑΤΟ

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει τη Βαρσοβία για πιθανά ρωσικά σχέδια που θα μπορούσαν να εκδηλωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη ‑ Την παραίτησή του ζητά το ΠΑΣΟΚ

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε, η αναφορά του Θάνου Ντόκου στις εκλογές και η απάντηση κυβερνητικών πηγών

Ποιοι διασώθηκαν τελευταία στιγμή από το ταχύπλοο που τυλίχθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Τέσσερα άτομα περισυλλέχθηκαν σώοι από παραπλέον ιστιοφόρο πριν το πολυτελές σκάφος βυθιστεί στα ανοιχτά των Φλεβών.

Η Γρατσία υπερασπίζεται την Καρυστιανού για το ακίνητο που αγόρασε μέσω πλειστηριασμού: «Δεν υπάρχει κάτι κρυφό»

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
«Η κυρία Καρυστιανού θέλει να είναι όλα στο φως, οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει και να τα δει  στο κτηματολόγιο» είπε η δικηγόρος και στενή συνεργάτιδα της προέδρου Ελπίδας για τη Δημοκρατία

Συνελήφθη 21χρονος οδηγός ταξί που χρέωσε τουρίστες 175€ από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Το ποσό αυτό ήταν τετραπλάσιο από το προβλεπόμενο κόμιστρο της διαδρομής

Έτσι κλέβουν τα βενζινάδικα στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Η απάτη στις αντλίες καυσίμων παραμένει μία από τις μεγαλύτερες πληγές της ελληνικής αγοράς. Μπορεί οι έλεγχοι να έχουν ενταθεί και οι κυρώσεις να έχουν γίνει αυστηρότερες, όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί.

Ελαφόνησος: «Λειτούργησα ενστικτωδώς και βούτηξα στη θάλασσα», λέει ο πλοιοκτήτης

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
«Στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν λάθος», ισχυρίζεται ο πλοιοκτήτης – κολυμβητής της Ελαφονήσου

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη, «δεν είμαι βιολογικό του παιδί, αλλά είχα την τύχη να τον αποκαλώ πατέρα» είπε ο γιος του

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, που πέθανε σε ηλικία 75 ετών ύστερα από προβλήματα υγείας

Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο τέταρτος ύποπτος για τη φονική εμπρηστική επίθεση  – Σε σταθερή κατάσταση η Αφροδίτη Νέστορα

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, υπολείμματα των μηχανισμών που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και τηλεφωνικές επικοινωνίες, επιχειρώντας να εντοπίσουν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στις επιθέσεις