E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέλλυ Γκίνη: Ο νεαρός stalker που της έγινε... «εφιάλτης» ‑ «Έφτασε η στιγμή που ζήτησα βοήθεια»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της, τον Boem, ο οποίος ακολουθεί τον δικό του ξεχωριστό δρόμο στο τραγούδι

Δημοσίευση 24/10/2024 | 14:29

Νέλλυ Γκίνη: Ο νεαρός stalker που της έγινε... «εφιάλτης» ‑ «Έφτασε η στιγμή που ζήτησα βοήθεια»

Η Νέλλυ Γκίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast Star» με αφορμή τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά του Star «IQ160».

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αρχικά δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που δούλεψα με αυτό το team. Και ο Πιέρρος Ανδρακάκος είναι εκπληκτικός, η Σμαράγδα και ο Νίκος κι όλα τα παιδιά. Νομίζω ότι μια πολύ όμορφη δουλειά.

Ο ρόλος μου είναι πολύ όμορφος και τον αγαπώ. Η Άσπα, αυτή η λαϊκή γυναίκα, μοδίστρα, με περιορισμένες γνώσεις που έχει συνέχεια κόντρα με την κόρη της. Γιατί; Γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει πόσο προικισμένο άτομο είναι».

Στη συνέχεια, αναφορικά με τον Μάρκο Σεφερλή και τον σάλο που έχει προκληθεί, η Νέλλη Γκίνη είπε: «Εγώ με τον Μάρκο έχω δουλέψει στο παρελθόν. Θεωρώ ότι είναι ένας θεατράνθρωπος που ασχολείται με τη σάτιρα. Τώρα, αν η σάτιρα έχει όρια ή δεν έχει… Στην εποχή μας υπάρχουν όρια. Εγώ νομίζω ότι κάνει τη δουλειά του πάρα πολύ καλά».

Το stalking είναι ένα ακόμα θέμα που ήρθε στο προσκήνιο πρόσφατα με αφορμή τη δικαστική διένεξη μεταξύ του Γιάννη Πλούταρχου με εμμονική θαυμάστρια του, που είχε «κατασκηνώσει» έξω από το σπίτι του και τον κατέκλυζε με γράμματα.

«Το έχω ζήσει 2-3 φορές στη ζωή μου. Και μάλιστα μια φορά με ένα νεαρό παιδί. Ο οποίος είχε ξεκινήσει Κυριακή, από το καμαρίνι, αυτόγραφα και τα λοιπά, και μετά έγινε εφιάλτης. Ήταν κάθε βράδυ έξω από το θέατρο, έστελνε λουλούδια. Κάποια στιγμή με πλησίασε και μου είπε “σας παρακαλώ, θέλω να σας δω” και του είπα “παιδί μου, θα μπορούσες να είσαι παιδί μου, τι είναι αυτά που λες;” Προσπάθησα να τον αντιμετωπίσω όπως ένιωθα ότι έπρεπε να τον αντιμετωπίσω κι έφτασε κάποια στιγμή να ζητήσω βοήθεια» είπε η ηθοποιός, περιγράφοντας την προσωπική της εμπειρία.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της, τον Boem, ο οποίος ακολουθεί τον δικό του ξεχωριστό δρόμο στο τραγούδι.

«Θεωρώ ότι είναι ταλαντούχο παιδί κι όχι επειδή είναι ο γιος μου. Πολλά ταλαντούχα παιδιά καλλιτεχνών δεν έχουν μια καλή τύχη γιατί ο κόσμος παρεξηγεί, λέει αυτός είναι ο γιος ή η κόρη της τάδε, το γιος της Νέλλυς Γκίνη είναι ντροπή. Κάποια στιγμή μου είπε “μανούλα μου σε αγαπώ, σε λατρεύω, ο γιος της Νέλλυς Γκίνη όχι, είμαι ο Μάριος, κατά κόσμον Boem, και αυτό είμαι εγώ”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το άδοξο τέλος του πιο διάσημου αρραβώνα των 2000s ‑ Η ιστορία αγάπης που κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο

Celebrity Stories 28.08.2025
Το MTV Spring Break, η γρήγορη πρόταση γάμου και το άδοξο τέλος ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της δεκαετίας του 2000

Taylor Swift & Travis Kelce: Όλες οι λεπτομέρειες του αρραβώνα που συγκίνησε τον κόσμο

Tabloid 28.08.2025
Ο παραμυθένιος αρραβώνας και όλες οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο πατέρας του αθλητή

Κρις Τζένερ: «Για μένα αυτό είναι το γήρας με χάρη» ‑ Απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για το λίφτινγκ

Tabloid Χτες
Η 69χρονη τοποθετείται πρώτη φορά για την επέμβαση που έκανε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφανώς ανανεωμένη εμφάνισή της

Κώστας Χατζής για τη Μαρινέλλα: «Δυστυχώς δεν είναι καλά, δεν μπορούμε να τη δούμε»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Κώστας Χατζής

Μπέττυ Μαγγίρα για τα σχόλια στη φωτογραφία της Νατάσσας Μποφίλιου από την παραλία: «Μια ζωή ρουφιέμαι κι εγώ»

Social Χτες
«Δεν ξέρω τι σας έπιασε και πέσατε όλοι πάνω στον Βουλαρίνο να τον φάτε» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Κλέλια Ανδριολάτου: Φορά το μαγιό της και μας δείχνει πως «ξεκινά χαλαρά την ημέρα της»

Tabloid Χτες
Με καφέ, γυμναστική αλλά και το μπικίνι της ξεκινά η ιδανική μέρα της Κλέλιας Ανδριολάτου

Κόνι Μεταξά για Μάριο Καπότση: «Εγώ ήμουν αυτή που έφυγε, δεν ήθελα να κρατήσει αυτός ο γάμος»

Tabloid Χτες
«Κάνω τόσα ωραία επαγγελματικά πράγματα, συμβαίνουν τόσο πολλά στη ζωή μου, δεν θέλω πάλι να το συζητάω. Έχει περάσει τόσος καιρός».

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Η άγνωστη ιστορία που έμαθε ο γιος του, Λάμπρος, 21 χρόνια μετά

Tabloid Χτες
«Σήμερα, 21 χρόνια μετά, έμαθα αυτό. Το είχα υποψιαστεί βέβαια»

Δημήτρης Κωνσταντάρας – Κηδεία: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Tabloid Χτες
Ο σπουδαίος δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός """"έσβησε"""" στα 79 του χρόνια τα ξημερώματα της Κυριακής (24/8)

Μπουζούκια: Το νυχτερινό σχήμα που περίμεναν όλοι αλλά χάλασε πριν καν ξεκινήσει

Tabloid Χτες
Όλο το παρασκήνιο για το πρώτο διαζύγιο της νυχτερινής σεζόν

Ο Γουίλ Σμιθ κατηγορείται ότι δημιούργησε θαυμαστές με τεχνητή νοημοσύνη σε βίντεο της περιοδείας του

Tabloid Χτες
Δέχεται επικρίσεις ότι χρησιμοποίησε AI για να γεμίσει τα πλάνα συναυλιών με ψεύτικους θεατές