E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απόστολος Λύτρας: «Είμαι με μια κοπέλα που τη γνώριζα από πριν και ήρθαμε πιο κοντά»

«Ένας άνθρωπος που κάνει κάποιο λάθος πρέπει να έχει ευκαιρία στη ζωή του», είπε ο Απόστολος Λύτρας

Δημοσίευση 23/10/2024 | 13:19

Απόστολος Λύτρας: «Είμαι με μια κοπέλα που τη γνώριζα από πριν και ήρθαμε πιο κοντά»

Στο Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Λύτρας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, αλλά και τη ζωή του προ και μετά φυλακής.

«Η απώλεια του πατέρα είναι κάτι που όλους μάς δυσκολεύει. Τα πρώτα βήματα της δικηγορίας και εγώ και η αδερφή μου τα κάναμε με τον πατέρα μας. Έλεγε πάντα ότι το λειτούργημα του δικηγόρου πρέπει να το κάνεις με τιμιότητα», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας είπε στη συνέχεια: «Δεν είναι εύκολο όταν πρέπει να σταματήσεις να είσαι στις αίθουσες του δικαστηρίου. Οι συνεργάτες μου με στηρίζουν. Ανά δύο μέρες με επισκέπτονταν στο κατάστημα κράτησης που βρισκόμουν. Έχει ανασταλεί ο πλειστηριασμός. Έχω υπογράψει με το fund που είχε το δάνειό μου και δεν υπάρχει πρόβλημα».

Ο Απόστολος Λύτρας τόνισε επίσης: «Δεν υπάρχει σωφρονισμός στις φυλακές, είναι αποθήκες ψυχών. Υπάρχουν θάλαμοι με τριάντα άτομα που μοιράζονται ένα μπάνιο. Η ψυχολογία μου στη φυλακή δεν ήταν καλή, σκέφτηκα το λάθος που με οδήγησε εκεί. Δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, με ψάξατε τόσο πολύ που θα τα είχατε βρει όλα. Έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έκανα. Στη φυλακή ο χρόνος δεν περνάει. Αυτή τη στιγμή η ψυχολογία μου είναι καλή για τα τρία παιδιά μου. Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχω επικοινωνία, μιλάω κατευθείαν με το παιδί».

Κλείνοντας, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε: «Μένω σε μια άλλη περιοχή και η ζωή συνεχίζεται. Ένας άνθρωπος που κάνει κάποιο λάθος πρέπει να έχει ευκαιρία στη ζωή του. Είμαι με μια κοπέλα που τη γνώριζα και ήρθαμε πιο κοντά. Έχω ανάγκη από συντροφιά, δεν αποκλείω έναν τρίτο γάμο. Οι κόρες μου έχουν γνωρίσει τη σύντροφό μου και έχουν καλή σχέση. Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε προχωρήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, έχουν συμφωνηθεί όλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το άδοξο τέλος του πιο διάσημου αρραβώνα των 2000s ‑ Η ιστορία αγάπης που κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο

Celebrity Stories 28.08.2025
Το MTV Spring Break, η γρήγορη πρόταση γάμου και το άδοξο τέλος ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της δεκαετίας του 2000

Taylor Swift & Travis Kelce: Όλες οι λεπτομέρειες του αρραβώνα που συγκίνησε τον κόσμο

Tabloid 28.08.2025
Ο παραμυθένιος αρραβώνας και όλες οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο πατέρας του αθλητή

Κρις Τζένερ: «Για μένα αυτό είναι το γήρας με χάρη» ‑ Απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για το λίφτινγκ

Tabloid Χτες
Η 69χρονη τοποθετείται πρώτη φορά για την επέμβαση που έκανε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφανώς ανανεωμένη εμφάνισή της

Κώστας Χατζής για τη Μαρινέλλα: «Δυστυχώς δεν είναι καλά, δεν μπορούμε να τη δούμε»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Κώστας Χατζής

Μπέττυ Μαγγίρα για τα σχόλια στη φωτογραφία της Νατάσσας Μποφίλιου από την παραλία: «Μια ζωή ρουφιέμαι κι εγώ»

Social Χτες
«Δεν ξέρω τι σας έπιασε και πέσατε όλοι πάνω στον Βουλαρίνο να τον φάτε» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Κλέλια Ανδριολάτου: Φορά το μαγιό της και μας δείχνει πως «ξεκινά χαλαρά την ημέρα της»

Tabloid Χτες
Με καφέ, γυμναστική αλλά και το μπικίνι της ξεκινά η ιδανική μέρα της Κλέλιας Ανδριολάτου

Κόνι Μεταξά για Μάριο Καπότση: «Εγώ ήμουν αυτή που έφυγε, δεν ήθελα να κρατήσει αυτός ο γάμος»

Tabloid Χτες
«Κάνω τόσα ωραία επαγγελματικά πράγματα, συμβαίνουν τόσο πολλά στη ζωή μου, δεν θέλω πάλι να το συζητάω. Έχει περάσει τόσος καιρός».

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Η άγνωστη ιστορία που έμαθε ο γιος του, Λάμπρος, 21 χρόνια μετά

Tabloid Χτες
«Σήμερα, 21 χρόνια μετά, έμαθα αυτό. Το είχα υποψιαστεί βέβαια»

Δημήτρης Κωνσταντάρας – Κηδεία: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Tabloid Χτες
Ο σπουδαίος δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός """"έσβησε"""" στα 79 του χρόνια τα ξημερώματα της Κυριακής (24/8)

Μπουζούκια: Το νυχτερινό σχήμα που περίμεναν όλοι αλλά χάλασε πριν καν ξεκινήσει

Tabloid Χτες
Όλο το παρασκήνιο για το πρώτο διαζύγιο της νυχτερινής σεζόν

Ο Γουίλ Σμιθ κατηγορείται ότι δημιούργησε θαυμαστές με τεχνητή νοημοσύνη σε βίντεο της περιοδείας του

Tabloid Χτες
Δέχεται επικρίσεις ότι χρησιμοποίησε AI για να γεμίσει τα πλάνα συναυλιών με ψεύτικους θεατές