E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φως στο τούνελ – «Ζωντανεύει» ο εφιάλτης των νεκρών παιδιών στην Αμαλιάδα: «Δεν πίστευα ότι θα γινόταν»

«Ήταν ότι χειρότερο αυτό που συνέβη γιατί με πήγε πίσω, έζησα ξανά τον ίδιο εφιάλτη» εξομολογήθηκε στο Φως στο τούνελ

Δημοσίευση 19/10/2024 | 12:44

Φως στο τούνελ – «Ζωντανεύει» ο εφιάλτης των νεκρών παιδιών στην Αμαλιάδα: «Δεν πίστευα ότι θα γινόταν»

Πρεμιέρα με μια πολύκροτη υπόθεση του περασμένου Αυγούστου έκανε το «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, τη νύχτα της Παρασκευής στο Μεγάλο Κανάλι. Τρεις ανεξήγητοι θάνατοι βρεφών, τα οποία έφυγαν μέσα σε δύο χρόνια στην αγκαλιά του ίδιου προσώπου, άφησαν πίσω αναπάντητα ερωτήματα.

Ήταν αρχές του περασμένου Αυγούστου όταν ένα αγοράκι 15 μόλις μηνών ξεψύχησε στα χέρια σχεδόν μιας νεαρής γυναίκας, φίλης της μητέρας του παιδιού, η οποία το πρόσεχε. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως πρόκειται για μια γυναίκα στην οποία η μοίρα παίζει ένα τραγικό παιχνίδι αφού σε δύο χρόνια έχασε και εκείνη τα δυο μικρά της κοριτσάκια.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ» στο MEGA, η φίλη της μητέρας του παιδιού που «έφυγε» μόλις στους 15 μήνες ζωής του δήλωσε τα εξής. «Ήταν ότι χειρότερο αυτό που συνέβη γιατί με πήγε πίσω, μόνο που εγώ το βίωνα μέσα στο Νοσοκομείο. Έζησα ξανά τον ίδιο εφιάλτη. Είμαι και θα είμαι δίπλα στη φίλη μου. Ήταν ένα παιδάκι χαρούμενο ο γιος της».

«Έμενα κανονικά μαζί τους στο σπίτι και ήταν ο μοναδικός λόγος που, μετά από όσα μου έχουν συμβεί, ήμουν χαρούμενη. Το ένιωθα δικό μου. Δεν πίστευα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι γιατί. Ήμουν εγώ, η Πόπη και το μωρό στο σπίτι. Η γιαγιά έλλειπε γιατί είχε πάει να δει τον εγγονό της στην Αθήνα. Όταν ξυπνήσαμε όλα ήταν κανονικά. Το παιδί έπαιξε, έφαγε και ήταν όπως κάθε μέρα. Έμεινα εγώ με το μωρό στο σαλόνι και η Καλλιόπη πήγε στο δίπλα δωμάτιο να πάρει κάτι».

«Όταν επέστρεψε, κατάλαβε ότι το μωρό δεν ανέπνεε. Το πήρα από τα χέρια της, το έβαλα στο καναπέ και προσπάθησα να του κάνω τεχνητή αναπνοή γιατί θυμήθηκα τα δικά μου τα παιδιά και φοβήθηκα ότι κάτι κακό συνέβαινε. Πήρε την ξαδέρφη της τηλέφωνο και φύγαμε με το αυτοκίνητό της κατευθείαν για το Νοσοκομείο. Δεν πήραμε το ΕΚΑΒ γιατί θα αργούσε» εξομολογήθηκε η φίλης της μητέρας του παιδιού, Ειρήνη Μουρτζούκου στην κάμερα της ενημερωτικής εκπομπής.

Λίγο αργότερα, δε, η γυναίκα πρόσθεσε στην κάμερα πως «ήταν η ζωή μου όλη αυτό το παιδί. Μετά από αυτό δεν θέλω τίποτα. Καμιά φορά πάω και βλέπω τον μικρό μου αδερφό, που είναι τεσσάρων χρόνων, αλλά δεν με τραβάει. Έχει μπει στο κεφάλι μου ότι μπορεί να φύγει κι αυτός. Δεν μπορώ να δεθώ πλέον».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στην Ανοιξη: Το βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τον εμπρησμό του 50χρονου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο δράστης ανάβει τη φωτιά και απομακρύνεται ατάραχος, ενώ οι πρώτες φλόγες ξεπηδούν δευτερόλεπτα αργότερα.

Θερινές εκπτώσεις 2025: Ανοικτά αύριο τα καταστήματα – Τι πρέπει να ξέρετε πριν βγείτε για ψώνια

E-Daily 2.TopNews Χτες
Την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων τα καταστήματα λειτουργούν προαιρετικά με ωράριο 11:00–20:00, ενώ οι έμποροι εκτιμούν συνολικό τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ για φέτος.

Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι αποκάλυψαν οι πρώτες έρευνες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Την ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε άστεγος σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Ευελπίδων - την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου‑Τριπόλεως: Φορτηγό «εισέβαλε» στο αντίθετο ρεύμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τριμελής οικογένεια απεγκλωβίστηκε από το διαλυμένο ΙΧ και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Κυψέλη: Πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τη βαλίτσα ανακάλυψε άστεγος στην οδό Ευελπίδων

Λορέντζο Καριέρε: Θλίψη στο τελευταίο αντίο – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά με ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό

Τροχαίο στη Σταυρούπολη: Σοκαριστικό βίντεο από τον θάνατο του 23χρονου μοτοσικλετιστή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 25χρονος οδηγός του ΙΧ και ο νεαρός μοτοσικλετιστής κινούνταν και οι δύο με πράσινο φανάρι στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μίκη Θεοδωράκη.

ΑΑΔΕ: Ποιοι μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 72 δόσεις και πώς υποβάλλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ανοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023 σε έως 72 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστο ποσό τα 30 ευρώ.

Απόκοσμη Μόσχα: Χάθηκε ο ήλιος από τον μαύρο καπνό μετά τις ουκρανικές επιθέσεις με drones

Κόσμος Χτες
Επτά νεκροί και 24 τραυματίες μετά την ουκρανική επίθεση με drones που έπληξε κέντρο logistics και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην περιφέρεια της Μόσχας.

Ο 20χρονος Μέσι κρατούσε αγκαλιά τον βρεφούλη Γιαμάλ το 2007 σε καμπάνια ‑ και αύριο οι δύο τους θα αντιμετωπιστούν στον τελικό του Μουντιάλ 2026.

E-Daily 3.Left Χτες
Ποιος μαθηματικός υπολόγισε τι κρύβει η ιστορική φωτογραφία Μέσι-Γιαμάλ πριν από 19 χρόνια;

Πρόωρη συνταξιοδότηση: Ποιοι ασφαλισμένοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα «παράθυρα» του 2025

E-Daily 2.TopNews Χτες
Από την «δεκαετία του ΟΓΑ» έως την κάλυψη εισφορών για ανέργους από τη ΔΥΠΑ - όλες οι διαθέσιμες επιλογές για όσους θέλουν να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε σύγκρουση με ΙΧ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη μετά τη μοιραία σύγκρουση στη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.