E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φως στο τούνελ – «Ζωντανεύει» ο εφιάλτης των νεκρών παιδιών στην Αμαλιάδα: «Δεν πίστευα ότι θα γινόταν»

«Ήταν ότι χειρότερο αυτό που συνέβη γιατί με πήγε πίσω, έζησα ξανά τον ίδιο εφιάλτη» εξομολογήθηκε στο Φως στο τούνελ

Δημοσίευση 19/10/2024 | 12:44

Φως στο τούνελ – «Ζωντανεύει» ο εφιάλτης των νεκρών παιδιών στην Αμαλιάδα: «Δεν πίστευα ότι θα γινόταν»

Πρεμιέρα με μια πολύκροτη υπόθεση του περασμένου Αυγούστου έκανε το «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, τη νύχτα της Παρασκευής στο Μεγάλο Κανάλι. Τρεις ανεξήγητοι θάνατοι βρεφών, τα οποία έφυγαν μέσα σε δύο χρόνια στην αγκαλιά του ίδιου προσώπου, άφησαν πίσω αναπάντητα ερωτήματα.

Ήταν αρχές του περασμένου Αυγούστου όταν ένα αγοράκι 15 μόλις μηνών ξεψύχησε στα χέρια σχεδόν μιας νεαρής γυναίκας, φίλης της μητέρας του παιδιού, η οποία το πρόσεχε. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως πρόκειται για μια γυναίκα στην οποία η μοίρα παίζει ένα τραγικό παιχνίδι αφού σε δύο χρόνια έχασε και εκείνη τα δυο μικρά της κοριτσάκια.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ» στο MEGA, η φίλη της μητέρας του παιδιού που «έφυγε» μόλις στους 15 μήνες ζωής του δήλωσε τα εξής. «Ήταν ότι χειρότερο αυτό που συνέβη γιατί με πήγε πίσω, μόνο που εγώ το βίωνα μέσα στο Νοσοκομείο. Έζησα ξανά τον ίδιο εφιάλτη. Είμαι και θα είμαι δίπλα στη φίλη μου. Ήταν ένα παιδάκι χαρούμενο ο γιος της».

«Έμενα κανονικά μαζί τους στο σπίτι και ήταν ο μοναδικός λόγος που, μετά από όσα μου έχουν συμβεί, ήμουν χαρούμενη. Το ένιωθα δικό μου. Δεν πίστευα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Αναρωτιέμαι γιατί. Ήμουν εγώ, η Πόπη και το μωρό στο σπίτι. Η γιαγιά έλλειπε γιατί είχε πάει να δει τον εγγονό της στην Αθήνα. Όταν ξυπνήσαμε όλα ήταν κανονικά. Το παιδί έπαιξε, έφαγε και ήταν όπως κάθε μέρα. Έμεινα εγώ με το μωρό στο σαλόνι και η Καλλιόπη πήγε στο δίπλα δωμάτιο να πάρει κάτι».

«Όταν επέστρεψε, κατάλαβε ότι το μωρό δεν ανέπνεε. Το πήρα από τα χέρια της, το έβαλα στο καναπέ και προσπάθησα να του κάνω τεχνητή αναπνοή γιατί θυμήθηκα τα δικά μου τα παιδιά και φοβήθηκα ότι κάτι κακό συνέβαινε. Πήρε την ξαδέρφη της τηλέφωνο και φύγαμε με το αυτοκίνητό της κατευθείαν για το Νοσοκομείο. Δεν πήραμε το ΕΚΑΒ γιατί θα αργούσε» εξομολογήθηκε η φίλης της μητέρας του παιδιού, Ειρήνη Μουρτζούκου στην κάμερα της ενημερωτικής εκπομπής.

Λίγο αργότερα, δε, η γυναίκα πρόσθεσε στην κάμερα πως «ήταν η ζωή μου όλη αυτό το παιδί. Μετά από αυτό δεν θέλω τίποτα. Καμιά φορά πάω και βλέπω τον μικρό μου αδερφό, που είναι τεσσάρων χρόνων, αλλά δεν με τραβάει. Έχει μπει στο κεφάλι μου ότι μπορεί να φύγει κι αυτός. Δεν μπορώ να δεθώ πλέον».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αθηνών‑Κορίνθου και Αττική Οδό

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Μεγάλες καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο - Αυξημένη η κίνηση εν όψει Σαββατοκύριακου  και στο λιμάνι του Πειραιά - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και στην Πανεπιστημίου λόγω τροχαίου

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος.

Ποιες γωνίες λήψης απαγόρευσαν EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τους αθλητές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Νέες κατευθυντήριες γραμμές από EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θέτουν περιορισμούς σε 13 γωνίες λήψης για να αντιμετωπιστεί η σeξουαλικοποίηση των αθλητριών στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Xάπι κατά της παχυσαρκίας μόλις πήρε το «πράσινο φως» στην Ευρώπη

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε για πρώτη φορά αγωνιστή GLP-1 σε μορφή χαπιού για τη διαχείριση του σωματικού βάρους σε ενήλικες με παχυσαρκία.

Μουντιάλ 2026: Ποιοι παίζουν στον μεγάλο τελικό και πού θα τον δείτε

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Το πρόγραμμα του μικρού και του μεγάλου τελικού, με ώρες και κανάλια μετάδοσης για το ελληνικό κοινό.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.