E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Το αυτοκίνητό της πήγαινε ζικ ζακ», υποστήριξε ο οδηγός του λεωφορείου

Την επικοινωνία του με τον οδηγό του λεωφορείου, που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο με τη Μπάγια Αντωνοπούλου, αποκάλυψε ο Γενικός Γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος

Δημοσίευση 16/10/2024 | 15:38

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Το αυτοκίνητό της πήγαινε ζικ ζακ», υποστήριξε ο οδηγός του λεωφορείου

Την πλευρά του οδηγού λεωφορείου, τον οποίο κατηγόρησε η Μπάγια Αντωνοπούλου για λεκτική επίθεση σε βάρος της, σε δρόμο του Περιστερίου, μετέφερε ο Γενικός Γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος.

«Μίλησα μαζί του, ο συνάδελφός μου είναι ψυχολογικά χάλια. Δεν είναι εύκολο για έναν εργαζόμενο, έναν απλό άνθρωπο να βλέπει τον εαυτό του στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση», είπε αρχικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Νικολακόπουλος, σημειώνοντας ότι η ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, σχετικά με έρευνα που διατάχθηκε από τον ΟΣΥ, αφορά άλλο περιστατικό, ενώ - όπως είπε - δεν έχει κινηθεί καμία πειθαρχική διαδικασία για το περιστατικό με την Αντωνοπούλου.

«Εμένα μού περιέγραψε ο οδηγός ότι κινούμενος στο Περιστέρι με το λεωφορείο το οποίο ήταν σε δρομολόγιο, είχε κόσμο μέσα, μπροστά του υπήρχε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, δεν ήξερε ότι το οδηγούσε η κ. Αντωνοπούλου, το οποίο, όπως μου περιέγραψε, έκανε σαν να πήγαινε από τη μία λωρίδα στην άλλη. Πήγαινε ζικ ζακ το αυτοκίνητο», ανέφερε και συνέχισε, λέγοντας: «Ο οδηγός το είχε μπροστά του το αυτοκίνητο. Σε κάποια στιγμή είδε ότι το ΙΧ αυτό πήγε να πέσει πάνω στο διάζωμα. Κόρναρε ο οδηγός, άναψε τα φώτα για να προειδοποιήσει, το ΙΧ πήγαινε με μικρή ταχύτητα για αυτό και δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό. Φτάνοντας φανάρι, πριν τη στάση Αγίου Αντωνίου στο μετρό, ο οδηγός βρήκε χώρο και πήγε δίπλα στο αυτοκίνητο της κ. Αντωνοπούλου, και είδε ανοιχτό το παράθυρο, και, όπως μου περιέγραψε, είδε την οδηγό που δεν ήξερε ποια ήταν, η οποία στον αριστερό μηρό είχε το κινητό της και κοιτούσε το κινητό».

«Βλέποντας την κ. Αντωνοπούλου τής έκανε μια παρατήρηση να πιάσει το τιμόνι γιατί θα γίνει ατύχημα. Ο οδηγός μού είπε ότι δεν την έβρισε. Σύμφωνα με τον οδηγό, υπάρχουν μάρτυρες μέσα από το λεωφορείο, του έδωσαν και τα κινητά τους, που επιβεβαιώνουν ότι δεν την έβρισε», τόνισε ο Γ.Γ. του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, συμπληρώνοντας ότι οδηγός θέλει να κινηθεί νομικά σε ό,τι αφορά στην καταγραφή του και τη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο από τη δημοσιογράφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι stars που όταν έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid Χτες
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας

Ζιζέλ Πελικό: Αφού μπόρεσε να ερωτευτεί ξανά, όλα είναι πιθανά

E-Daily 3.Left Χτες
Μίλησε γι’ αυτό σε ένα φεστιβάλ στην Ουαλία

Συγκλονίζει ο Τραϊανός Δέλλας: «Όσο μακριά και να πετάξεις, η αγάπη μου θα σε φθάνει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Τραϊανός Δέλλας από το 2006 μέχρι και σήμερα υπήρξε δίπλα στη Γωγώ Μαστροκώστα σαν φύλακας-άγγελος