E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στη Σούπερ Κική μετά τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων της

Δείτε όσα είπε στο βίντεο

Δημοσίευση 15/10/2024 | 11:26

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στη Σούπερ Κική μετά τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων της

Τη δική της απάντηση στη Σούπερ Κική θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης 15/10 μέσα από την εκπομπή της σχετικά με τη δημοσιοποίηση των προσωπικών μηνυμάτων που είχαν ανταλλάξει έναν χρόνο πριν.

Όλα ξεκίνησαν χθες όταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάστηκε ένα απόσπασμα από το βίντεο της Σούπερ Κικής, στο οποίο αναφερόταν στον Χρήστο Μάστορα με τα εξής λόγια: «Την “έφαγε”, την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια». Η Κατερίνα Καινούργιου για το απόσπασμα αυτό είπε στην εκπομπή της. «Παιδιά, συγγνώμη δε θέλω να πω περισσότερα αλλά θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό που μόλις είδα. Είναι προσβλητικό».

Αμέσως μετά, η Super Κική ξέσπασε μέσα από το instagram κατά της παρουσιάστριας, δημοσιεύοντας μάλιστα και μερικά μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δυο τους κάποιους μήνες πριν, σχετικά με το θέμα που είχε προκύψει με την Κατερίνα Καινούργιου, τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα.

Αυτή η κίνηση ενόχλησε αρκετά την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία σήμερα μέσα από την εκπομπή της ανέφερε: «Άρχισε να λέει κάποια πράγματα για εμάς και φιλοξενούμενους που έχουμε στην εκπομπή κατά καιρούς. Μπήκε στη διαδικασία και έκανε κάτι που με στεναχώρησε πολύ και θα μπορούσα να κινηθώ νομικά. Δημοσιοποίησε προσωπικά μηνύματα που δεν έλεγα και τίποτα. Η Σούπερ Κική με είχε στηρίξει πολύ σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου με ένα θέμα που είχε γίνει στην προσωπική μου ζωή… Το είχα εκτιμήσει.

Να πω στη Σούπερ Κική ότι έχω και εγώ μηνύματά μας που της μιλάω πολύ όμορφα, δε θα μπω ποτέ στη διαδικασία να τα δημοσιοποιήσω ποτέ… Το θεωρώ ανήθικο. Δε θα κινηθώ νομικά γιατί σέβομαι μια προσωπικότητα που έχει έρθει εδώ, έχει δακρύσει στον καναπέ, έχουμε πει πέντε πράγματα…

Είναι καλό να ζητάμε συγγνώμη, κι εγώ περιμένω μια προσωπική συγγνώμη για τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων. Δεν έχω σκοπό να κινηθώ νομικά γιατί έχω μια ευαισθησία. Επίσης, και στους κολλητούς μου, όταν κάνουν κάποιο λάθος θα τους το επισημάνω, δε θα το κουκουλώσω… Την έχω στηρίξει πάρα πολύ. Αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ, πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ALPHA, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ ανακατεύουν την τράπουλα της ελληνικής τηλεόρασης για νέες σειρές

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Tα στελέχη φουλάρουν τις μηχανές για την επόμενη χρονιά

Από 13 ανάδοχες οικογένειες στο Χόλιγουντ: Η συγκλονιστική ζωή του Μπάρι Κίογκαν πριν γίνει σταρ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Έχασε τη μητέρα του από υπερβολική δόση σε ηλικία 12 ετών, πέρασε από ιδρύματα και κουβαλά τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας μέχρι σήμερα. Η ζωή του Μπάρι Κίογκαν είναι πολύ πιο σκληρή απ` όσο φαντάζεται κανείς.

Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τις «μυστηριώδεις» νοσηλείες της Μέριλιν Μονρόε

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η άγνωστη μάχη της Μέριλιν Μονρόε έρχεται στο φως μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Μάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο: Γιοτ, πούρο και βραδινό στο NAMMOS

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του NBA έφτασε με ιδιωτικό jet, εγκαταστάθηκε στο υπερπολυτελές σκάφος του και γευμάτισε με τη σύζυγό του και φίλους στο διάσημο εστιατόριο

Βαρύ πένθος για την Πόπη Τσαπανίδου

E-Daily 3.Left Χτες
Συγκινεί το δημόσιο «αντίο» της κόρης της στη γιαγιά της

Συγκλονίζει η Σάρον Στόοουν για την σωματική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την σωματική επίθεση που δέχθηκε πριν χρόνια μέσα στο σπίτι της από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη

Η Τζένιφερ Λόπεζ διέψευσε τις φήμες για τον Μπρετ Γκόλντσταϊν: Κάθε φορά που δουλεύω με κάποιον μου χρεώνουν σχέση μαζί του

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία «Office Romance» με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Γκάρι Μπάρλοου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα πρώην μέλη των Take That βρέθηκαν σε συναυλία της Lulu στο Λονδίνο και ερμήνευσαν το «Relight My Fire»

Ιωάννα Τούνη: Απαντά για την εμφάνισή της στις Κάννες – «Μπορεί να έχω λεφτά, αλλά δεν έδωσα ευρώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη, με βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, απαντά πρώτη φορά για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Γιώργος Λιάγκας: «Ο ξεπεσμένος γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος παρακαλούσε τη Μιμή Ντενίση να παίξει»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τη σάτιρα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στο “Τσαντίρι”, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό την Πέμπτη

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Συγκινεί η εξομολόγηση για τη μητέρα του: «Ναι, το έζησα αυτό, αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε άλλο γιατρό»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη μητέρα του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno»