E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Ιωαννίδου: Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, δεν θέλαμε να γίνει γνωστό γιατί τότε ήταν με τη Βέρα Κρούσκα

Πηγαίναμε βόλτα κρυφά, ερχόταν στο σπίτι μου κρυφά, ήταν πάρα πολύ τρυφερός, ανέφερε

Δημοσίευση 15/10/2024 | 09:36

Μαρία Ιωαννίδου: Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, δεν θέλαμε να γίνει γνωστό γιατί τότε ήταν με τη Βέρα Κρούσκα

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για την κρυφή σχέση που είχε με τον Γιώργο Νταλάρα όταν ήταν 16-17 χρονών ενώ εκείνος ήταν παράλληλα με τη Βέρα Κρούσκα.

Επίσης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ηλικία, το σώμα της και το φλερτ σε συνέντευξη που έδωσε στο «Happy Day».

Σε ερώτηση για το πώς διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε: «Τίποτα δεν κάνω. Όλη μου η οικογένεια είχε ωραίο σώμα. Είναι DNA. Να σκεφτείς ότι δεν κάνω δίαιτα στην ηλικία μου, γιατί μεγαλώνω έτσι; Είμαι μια ωραία κυρία».

Ενώ, όταν ρωτήθηκε για το αν φλερτάρει με άνδρες, είπε: «Για να σε κοιτάξουν οι άνδρες - δεν λέω τα αγόρια πια - πρέπει να τους κοιτάξεις. Και εγώ δεν τους κοιτάω πια. Δηλαδή δεν φλερτάρω. Με έχει φλερτάρει μικρότερος άνδρας. Αισθάνθηκα αστεία. Σαν να ήμουν θεία του ή μαμά του, κάπως έτσι. Δεν μου αρέσει».

Σχετικά με το γεγονός ότι στο διαδίκτυο εμφανίζεται 81 ετών, η Μαρία Ιωαννίδου το διέψευσε λέγοντας: «Είναι άσχετοι. Είχα κάποιον που είχα αρπαχτεί, μέσα από τον χώρο, πολύ υποψιάζομαι ότι αυτός το έκανε. Το είπα στην δικηγόρο μου μού είπε ότι θα το βγάλει. Δεν ξέρω δεν βγήκε; Για να είμαστε ακριβείς, εγώ είμαι 60 κάτι χρονών».

Τέλος, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση που είχε με τον γνωστό τραγουδιστή: «Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα πιτσιρίκα βέβαια. Ήμασταν στο θέατρο "Ακροπόλ" και ήμουν 16-17. Ήμουν ακόμα με τον Σειληνό, αλλά δεν τα πηγαίναμε καλά, οπότε κι ο Βαγγέλης είχε κάτι. Εγώ ερωτεύτηκα πάρα πολύ τον Γιώργο Νταλάρα. Δεν θέλαμε να γίνει γνωστό κι ο Γιώργος είχε μία σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Ας το πούμε γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια και βλεπόμασταν κρυφά».

Η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε: «Πηγαίναμε βόλτα κρυφά, ερχόταν στο σπίτι μου κρυφά. Ήταν πάρα πολύ τρυφερός. Σταματήσαμε γιατί είχε σχέση κι ήταν σοβαρή. Εμένα, όμως, μού κόστισε. Έκλαψα πολύ για τον Γιώργο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.