E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία

Δημοσίευση 14/10/2024 | 11:32

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Η Νικόλ Κίντμαν και η Σάλμα Χάγιεκ είχαν μια άβολη στιγμή στο κόκκινο χαλί, κατά την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Βίντεο δείχνουν την Κίντμαν να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγιεκ από πάνω της, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να τη γυρίσει για να φωτογραφηθούν μαζί με την Κέιτι Πέρι.

Η Νικόλ, ωστόσο, φαινόταν ότι είχε βαρεθεί τη φωτογράφηση, απομακρύνοντας το χέρι της Σάλμα πριν αποχαιρετήσει την Κέιτι και φύγει. Η στιγμή, που απαθανάτισαν οι φωτογράφοι, οδήγησε σε ψίθυρους για ένταση μεταξύ των δύο κορυφαίων ηθοποιών.

Η Σάλμα Χάγιεκ ωστόσο με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο μετά το συμβάν, μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη βραδιά στην οποία έκανε tag την Κίντμαν, μαζί με μια εγκάρδια λεζάντα που επαινούσε το σόου. «Επιτέλους, χθες το βράδυ, το φινάλε της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι 2025… Balenciaga και Demna ήταν ένα υπέροχο σόου», έγραψε η Μεξικανή ηθοποιός, σε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι όλα ήταν καλά μεταξύ των δύο τους.

Η Νίκολ Κίντμαν που παρευρέθηκε στην επίδειξη μόδας φορώντας ένα κομψό μαύρο φόρεμα με ψηλό λαιμό φόρεμα με διάφανο καλσόν και στιλέτο, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, Janelle Ann Kidman, τον Σεπτέμβριο. Η απώλεια της μητέρας της, η οποία πέθανε σε ηλικία 84 ετών, ήταν αναμφίβολα μια συγκινητική περίοδος για την ηθοποιό. Ενώ φαινόταν έτοιμη στο κόκκινο χαλί, οι πιέσεις της εκδήλωσης - και το πρόσθετο βάρος της προσωπικής της θλίψης - μπορεί να επηρέασαν τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Χάγιεκ φορούσε ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με βαθιά λαιμόκοψη, αναδεικνύοντας το αβίαστα λαμπερό στυλ της. Η ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο François-Henri Pinault, χαμογελούσε στην εκδήλωση και συμμετείχε σε μεγάλα σόου στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς κατέληξε η Bonnie Tyler σε τεχνητό κώμα – Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Tabloid 08.05.2026
Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η 74χρονη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Στο Αγιο Όρος ο Γιώργος Μαζωνάκης

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Ανέβασε και βίντεο από κελί

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία