E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία

Δημοσίευση 14/10/2024 | 11:32

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Η Νικόλ Κίντμαν και η Σάλμα Χάγιεκ είχαν μια άβολη στιγμή στο κόκκινο χαλί, κατά την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Βίντεο δείχνουν την Κίντμαν να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγιεκ από πάνω της, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να τη γυρίσει για να φωτογραφηθούν μαζί με την Κέιτι Πέρι.

Η Νικόλ, ωστόσο, φαινόταν ότι είχε βαρεθεί τη φωτογράφηση, απομακρύνοντας το χέρι της Σάλμα πριν αποχαιρετήσει την Κέιτι και φύγει. Η στιγμή, που απαθανάτισαν οι φωτογράφοι, οδήγησε σε ψίθυρους για ένταση μεταξύ των δύο κορυφαίων ηθοποιών.

Η Σάλμα Χάγιεκ ωστόσο με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο μετά το συμβάν, μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη βραδιά στην οποία έκανε tag την Κίντμαν, μαζί με μια εγκάρδια λεζάντα που επαινούσε το σόου. «Επιτέλους, χθες το βράδυ, το φινάλε της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι 2025… Balenciaga και Demna ήταν ένα υπέροχο σόου», έγραψε η Μεξικανή ηθοποιός, σε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι όλα ήταν καλά μεταξύ των δύο τους.

Η Νίκολ Κίντμαν που παρευρέθηκε στην επίδειξη μόδας φορώντας ένα κομψό μαύρο φόρεμα με ψηλό λαιμό φόρεμα με διάφανο καλσόν και στιλέτο, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, Janelle Ann Kidman, τον Σεπτέμβριο. Η απώλεια της μητέρας της, η οποία πέθανε σε ηλικία 84 ετών, ήταν αναμφίβολα μια συγκινητική περίοδος για την ηθοποιό. Ενώ φαινόταν έτοιμη στο κόκκινο χαλί, οι πιέσεις της εκδήλωσης - και το πρόσθετο βάρος της προσωπικής της θλίψης - μπορεί να επηρέασαν τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Χάγιεκ φορούσε ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με βαθιά λαιμόκοψη, αναδεικνύοντας το αβίαστα λαμπερό στυλ της. Η ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο François-Henri Pinault, χαμογελούσε στην εκδήλωση και συμμετείχε σε μεγάλα σόου στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του