E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελισάβετ Μουτάφη: «Το πιο δύσκολο ήταν η πρώτη φορά που…» – Συγκινεί για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική

«Ένιωσα ότι είναι δικό μου όταν το είδα το παιδί»

Δημοσίευση 14/10/2024 | 10:09

Ελισάβετ Μουτάφη: «Το πιο δύσκολο ήταν η πρώτη φορά που…» – Συγκινεί για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 14/10 καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον ALPHA όπου μίλησε για την απόφαση της να υιοθετήσει με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή ένα αγοράκι από την Αφρική.

«Ήμασταν τυχεροί γιατί ο δικαστής έβγαλε γρήγορα την απόφαση. Το πήραμε γρήγορα στα χέρια μας. Τον έφερα τον Ιούλιο. Τώρα αρχίζω να ευχαριστιέμαι. Δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι. Επειδή μου στέλνουν πολλοί υποψήφιοι γονείς, πρώτα απευθύνεσαι στην Διεθνή κοινωνική υπηρεσία. Ήταν εξαιρετικοί μαζί μας. Περνάς από εκεί συνέντευξη με κοινωνική λειτουργά, φτιάχνεται ο φάκελος σου, περνάς από επιτροπή, στέλνουν τον φάκελό σου, βρίσκεις δικηγόρο εκεί και από εκεί ξεκινά η διαδικασία. Σου στέλνουν φωτογραφία για να γίνει ο μάτσινγκ. Ένιωσα ότι είναι δικό μου όταν το είδα το παιδί. Ήξερε όσα μπορεί να καταλαβαίνει ένα παιδάκι 3 χρονών. Ζήλευε τα άλλα παιδιά που ερχόταν να παίξουμε μαζί. Είναι πανέξυπνο», ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.


Και αποκάλυψε: «Γύρισα, έπρεπε να γίνει το δικαστήριο. Την δεύτερη φορά είχε γίνει το δικαστήριο οπότε έμεινα για να τον πάρω. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Είναι σημαντικό ο κόσμος να πληροφορηθεί από την διεθνή κοινωνική υπηρεσία. Το σημαντικό από όλα είναι ότι γίνεται και να μην κάνουν πίσω αυτοί που θέλουν. Υπάρχουν άνθρωποι να τους στηρίξουν εδώ και εκεί υπάρχουν δικηγόροι»

«Το πιο δύσκολο ήταν η πρώτη φορά που τον είδα και τον γνώρισα και έπρεπε να φύγω. Είναι ανοιχτά όλα δεν είναι ότι απαγορεύεται κάτι. Είχα επικοινωνία με την νταντά που τον είχε. Περίμενα να μου στείλει βίντεο. Είναι ζωηρός αρκετά. Και αγοράκι και Αφρικανός δυνατός. Θέλει να τρέχει και διάφορα τέτοια. Λατρευόμαστε και στον πατέρα του έχει αδυναμία και με τα κορίτσια. Κάνουμε τα πάντα. Ακόμα χρειάζεται να προσαρμοστεί. Προσαρμόστηκε πάει και σχολείο. Ξέρει Ελληνικά. Μιλάει Αγγλικά αλλά αρχίζει μιλάει και Ελληνικά. Είναι ένα παιδί που έχει προσαρμοστεί ιδιαίτερα εύκολα. Θέλω να ρίξω βάρος στην ανατροφή του Δημήτρη», εξομολογήθηκε στο πλατό του Happy Day.

«Η μητέρα μου ήταν θετική. Το λατρεύει. Δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν ήθελε ο Μανώλης», ανέφερε προς το τέλος.

Η Ελισάβετ Μουτάφη είναι παντρεμένη με τον Μάνο Νιφλή από το 2018 με το γάμο να πραγματοποιείται στην Σαντορίνη. Όπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της πάντα ήθελε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί και τελικά τα κατάφερε μέσω της υιοθεσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι stars που όταν έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid Χτες
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας

Ζιζέλ Πελικό: Αφού μπόρεσε να ερωτευτεί ξανά, όλα είναι πιθανά

E-Daily 3.Left Χτες
Μίλησε γι’ αυτό σε ένα φεστιβάλ στην Ουαλία

Συγκλονίζει ο Τραϊανός Δέλλας: «Όσο μακριά και να πετάξεις, η αγάπη μου θα σε φθάνει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Τραϊανός Δέλλας από το 2006 μέχρι και σήμερα υπήρξε δίπλα στη Γωγώ Μαστροκώστα σαν φύλακας-άγγελος